(嘈交要自貼身材) 健身資訊討論區77

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
新手其實唔使操咁多
想執好同練big3有冇咩教練好介紹
其實做Big compound個陣唔夠氣
係肌力問題定係心肺太差or both?
想買yogurt食
好似通常都係greek yogurt
見到有種european yogurt營養標籤好似都唔差
想問有無ching知兩者有咩分別
營養標籤嘅分別咪就係佢地嘅分別
正反手一開始唔慣好易轉嚟轉去
健美撚好少care個form,睇feel多,嗰啲似係健力撚
多數心肺 , 自己測下心跳就知
練左一排 對波大左漲左
但係中間波隙分好開 即係好似中間見到少少骨咁
想問有冇得搞
kof gym ig即刻抽jeff水,都仲未知真唔真就抽,肉唔肉酸d
點會唔係真fake weight一定係真 叻唔叻嘈就唔知姐
人地個channel係用d theory同人體結構再整d training programme出黎教大家
用唔用藥你不如針對返d出賽但又成日都強調自己好撚natural既「師兄」身上好過啦
當nfl同mlb d player都話佢掂既時候,但連登仔繼續質疑,enough said
想請教點解會傷?
個 form 唔好定係點
要改善下Anaerobic capacity
賣衫都賺唔小
如果deadlift拎到好重grip唔夠力先正反手,平時80% rm以下都正手為主
下,話佢用假餅唔代表nfl同 mlb player 唔可以覺得佢掂喎

邏輯搞清少少好。
Fb 健身的事
莫講假餅,甚至佢用唔用藥都唔影響佢作為一個高質素既運動教練

所以唔可以因為運動員覺得佢教得好就斷定佢冇用藥or假餅
LBJ 呢啲簡直係怪物級身體玩咩贏咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞