[少甜多奶]

1001 回覆
202 Like 5 Dislike
哥哥我好想要啊
加速
珮柔先係飯後甜品
唔係你想出咩
一日一篇係極限喇
唔係好快就結局/冇貨
欣賞你少甜得來比出面既多甜吸引
有排你打
支持
文呢
今日文呢
(19)

我再加啲cream上去紅豆色乳尖嘅位置,用力好肉緊咁樣啜,就好似初生嬰兒尋求母愛嘅舉動。「咁樣⋯⋯會好奇怪。」

好似仲未夠緊貼、未夠徹底 ,我索性用手捧起。左邊一啖右邊一啖,好唔滿足。佢知道我鍾意咁玩,都主動加下啲cream,「快啲喇,就快流落去啊。」流哂落去就啱喇。

沿著兩球之間,已經溶溶地嘅忌廉已經流到落小腹,我故意舔咗啲,又留低一啲,於是又再舔落啲。「嗰度好污糟啊,哥哥唔好⋯⋯」佢想推開我,但都已經嚟唔切。

「珮柔全身都咁香,又點會污糟呢。」忌廉嘅甜混合本身洪水氾濫嘅些微鹹,就好似海鹽味咁清新,甜而不膩。連不太嗜甜嘅我,都有啲沉溺其中。

靈巧嘅舌頭不斷圍住豆豆打轉,貪婪地吸取更多嘅甘露。舒服嘅舌頭按摩終於令佢全身都放鬆。係時候更進一步。

珮柔早已合起愉悅嘅明眸,享受著等得有啲耐嘅飯後甜品。我輕輕錫咗佢個嘴一下,佢有嘅驚喜咁張開雙眼,清澈嘅眼睛透著激動嘅神色。想迎合我,卻又不知所措。

兩片嘴唇互相吸啜著,一手揸著柔軟,一手緩緩往深處探險。冇咗上次嘅緊張,今次佢仲輕輕箍住我條頸。

可能係適應咗個節奏,兩指都容納得下了。拿出早已準備好嘅Condom,套上蓄勢待發嘅巨龍上。

拍打佢豐滿嘅波波,再拍拍餐枱。單純如珮柔都明白要躺上去了。小三角嘅下面潤澤,真在誘人。面對如此可口嘅珮柔,仲提醒到自己珮柔仲係未經人事,會好好錫住佢嘅我,真係太貼心了。

巨龍緩緩進入咗個頭,就頓了頓。我同佢都呼咗口大氣,見到珮柔表情放鬆咗,「哥哥捉住我隻手。」我地十指緊扣,再挺進餘下嘅部份。

「哥哥好大,珮柔入面好滿好滿。」可愛嘅臉上浮現滿足而天真嘅笑容。

「咁係因為你未試過同其他人做姐。」但佢馬上否定依個可能性。「珮柔係哥哥㗎。」你遇到真正鍾意嘅人就唔會咁講了。餐枱嘅高度剛好,我企係檯角個邊,比較好發力。

我雙手捉住佢條腿,試圖用屌閪揮走嘅唔好嘅諗法。檯腳尚算牢固,但檯還是把牆撞得砰然作響。時快時慢嘅抽插,令佢都捉摸唔到。「哥哥⋯⋯啊⋯⋯太快⋯⋯再⋯⋯快啲⋯⋯」咩太快又要人快,屌到佢語無倫次。

再將雙腳合攏,起勢咁鋤,酥軟嘅波波一巍一巍,我恨我無多隻手抓住頃刻嘅美好。無助嘅佢只好覆上我嘅手臂。似是為我打氣,再大力啲屌佢,也似向我求救。「嗚⋯⋯哥哥⋯⋯我⋯⋯」忽然屌到某個位,佢嘅腔調就變咗。「柔柔好痛?」喊到梨花帶雨咁,仲點屌得落手。

「唔係啊⋯⋯我都唔知⋯⋯嗚⋯⋯啊啊⋯⋯啊⋯⋯」再次吻住佢,先破涕為笑。

唉快啲完咗佢,整痛珮柔就唔好。我都唔再忍,所有嘅精華都悉數入哂袋度。

「哥哥做咩停?」珮柔疑惑咁問。
「又係你話痛嘅?」
「唔痛啊,但唔知點解好想喊。」啲人話肥妹仔好水啲,今日總算領略到。係淚水!

「哥哥撞到幅牆咁⋯⋯」我摸一摸啲掉落咗嘅石灰。「點同你媽媽交待?」唔通話:對唔住啊伯母,都係你個女太正,我屌佢個時太肉緊,撞爛咗埲牆咁咩。
「我搵啲野遮下佢就得喇。」珮柔安慰我道。
講完就攬住佢條腰,「唔好遮住喇,反正都爛咗,柔柔快啲嚟畀我屌多次先。」「哥哥縱慾無度!」口裏說不,但嘴就又錫埋嚟。

真係體貼得令人心痛。

《續。》
珮柔
好痴線

可能係我寫作功力唔夠啦
我原意係想寫佢係單純同埋專一嘅女仔喳
想知邊個位你覺得佢似弱智鄉音大陸妹
等餘下落嚟嘅部份可以作出適當嘅調整
第一次唔可以太激烈㗎
但細識到大嘅話,唔係都會照叫咩?
利申我係
樓主係女 咁樣叫對方?
叫旭哥哥會唔會重番d港味
女仔跩啲先得人中意
屌點解我冇d咁嘅青梅竹馬
差唔多喇
一開始係叫旭哥哥㗎
但句句都叫又怪怪地
所以先叫哥哥睇下有冇好啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞