[少甜多奶]

1001 回覆
202 Like 5 Dislike
忽然獵奇向
想睇三人行
伯母加入4p
今晚12點見
包包要發功了
嚇到鳩到縮
快出快出
你指係呢一次定係之後?
以後好睇啲 相信各位讀者都支持
其實都三人行 唔爭在加埋佩柔媽媽四人行啦
上!
(46)

我輕輕郁下包包嗰邊隻手,手臂喺條罅度好溫暖啊,仲好似Feel到啲怦然心動,隔住件衫郁少少都彈彈吓咁,同本人一樣咁活躍。

手指都搵緊佢嘅容身之所。無聲無息咁竄到包包滑捋捋嘅小腹,佢依度就最敏感,一用指腹輕摸會好似有電流通過咁,包包仲會喴哇鬼叫。

睇下包包,佢已經抿著嘴唇,生怕珮柔會聽到一絲嗓音。珮柔專心緊喺套戲度,仲點分神呢?當然冇同包包講,因為緊張同刺激感都係好厲害嘅情色催化劑,聽到仲好添。

我抽返起隻手,包包用依依不捨嘅眼神望住我。從佢腋下摸波波,上衣仍然被乳房頂起咗,成對圓包包都清晰可見。隨心所欲咁搓,一時揩下波邊,一時挑撥一下乳尖,都咪話唔舒服。

佢按捺不住,都係引領返我隻手撩佢下面,仲微微張開腿,真係小淫娃嚟。輕輕摸條底底,都濕咗一大片。

知我意圖之後,佢就自動波戙起隻腳、冚好張被,更一手將底底移埋一邊撳住,真係話頭醒尾。

早已濕到一塌糊塗,估計係頭先幫我腳交嗰時噏住到依加,辛苦隻衰女包了。

手指撩下豆豆,包包就開始有反應,挨落我膊頭度之餘,仲舒服得咪埋雙眼。「唔⋯⋯唔⋯⋯」包包嘅呻吟細聲得幾乎聽唔到,但叫床聲係對床伴嘅誇獎,點可以錯過呢。

咦,係同珮柔熱身嘅好時機喎。

保持住包包依面嘅進度,另一隻手全方位都被胸肉包住,都係滿滿嘅幸福感。隻傻妹睇到入哂神,我哋喺隔離捽哂豆都懵然不知。

我一點點向下、一寸寸咁蠶食,嚟到啱啱濕完都仲未乾嗰度。我揭起佢條裙,隻手都一邊感受緊對奶子嘅懷抱。佢稍稍撳住我隻手,示意我停。「包包喺度⋯⋯」佢小聲嘟囔著。我點點頭,令佢相信我。

珮柔只係驚訝咗一陣,都全力配合我。

除低咗底底,啲淫水都攪到啲毛痴埋一堆。我要做嘅係撥動突起嘅小豆令更多水湧出,先梳理到嘅毛,柔柔又興奮,一舉兩得。

珮柔努力咁咬住自己隻手先冇漏出音符,我見狀,就命佢咬住自己條揭起咗嘅裙,至少唔使傷害自己嘛傻妹。亦都因為咁,珮柔嘅小穴已經完全暴露於人前。

只要包包坐直少少望,就睇到依副淫相。不過,佢正畀我撩到心猿意馬,應該都唔會察覺到隔離有咩異樣。

兩邊都高速撩緊豆豆,兩邊手都好濕,可能已經皺緊皮。真係幸福手指。試問邊個可以咁樣左右逢源?

冒著畀包包打死嘅風險,為咗我哋三個嘅幸福,都要搏下。

咁樣撩豆豆法,可能珮柔會整濕哂張梳化喎,都係學包包咁戙起對腳咪幾方便。珮柔個身體自然會縮後,我個身有少少向前傾,包包果然向咗珮柔嗰邊望。只見珮柔塊臉都同佢一樣咁紅撲撲,眼神又咁迷離,個心都明白咗七八分。

《續。》
阿媽子專登返房比空間大家
包包綠咗一半
Lm
三人行兩條女都好慘
又唔可以畀人知
你寫到嘅 可以寫到兩個都幸福 睇你點發揮
最多都係做啦啦隊
之後畀人ntr
我決定 支持包包同珮柔互磨
男主係旁邊做汁男啦
三個人加埋兩位嘅伯母就五個人喇
三個人加埋兩位嘅伯母,男主阿媽就六個人喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞