[少甜多奶]

1001 回覆
202 Like 5 Dislike
今集唔夠喉
粗略估計應該五日後
就快會夠喉㗎啦
加速
(13)

頭髮就冇gel㗎啦,少少隨意咁散落喺額前都OK嘅,不過都驚會好顯亂,都係加返少少鹽水先。白色恤衫應該會畀人覺得整齊企理嘅,深藍色嘅牛仔褲有啲casual又唔會太頹,白色嘅襪仔呼應返件恤衫,加番對黑色皮鞋都唔錯。差啲唔記得咗帶返隻手錶添,睇落會比較有時間觀念。紙巾、酒精搓手液、遮,帶埋都有備無患啦。帶埋風扇仔會唔會好啲呢?而家都好似幾熱。

好啦,萬事俱備。悠閑咁去到都只係六點,比原定時間早咗成個鐘。早好過遲嘅。夏日炎炎,好彩唔係著長袖衫,唔係未見到包包個格勒底就濕撚哂。都係入商場坐坐。

嗰個著紅色、胸前扭咗個結至腰間嘅貼身衫,同一set高腰瑜珈褲嘅⋯⋯好似係Ashley啊?不過佢橋住身邊嗰個男仔都好大隻下,成個消防員咁。屌,有男朋友仲聊我?仲要玩得咁唔安全,真係好癲。

不過見到包包之後,所有不快都一掃而空。「包包!」我揮了揮手,雖然都冇咩可能睇唔到180高嘅我。

「你好啊!」可能係因為化咗淡妝嘅關係,睇起上黎更加容光煥發。佢今日件衫靚到呢⋯⋯通花袖嘅粉橙色連身裙令佢嘅膚色好顯白,腰間又有直排嘅珍珠鈕門作點綴,下身係傘形嘅紗裙,係涼爽又不失大方嘅選擇。

「你今日好靚喎。」羞澀嘅佢先低頭,再問:「我平時唔靚咩?」講完佢自己都忍唔住笑。尖尖嘅虎牙令佢更討人喜歡。

「距離套戲仲有啲時間,不如我哋食啲嘢先啦?我知道呢度附近有間西餐幾出名㗎,啲蛋糕嘅造型都好靚,你一定會鍾意㗎。」佢點點頭,就跟隨着我嘅腳步。

成餐飯都食得幾愉快,有啲意外嘅係佢唔食西蘭花,佢認真挑走西蘭花個樣真係可愛到不得了,純真都好似小朋友咁。見到人偏食都覺得可愛,我覺得自己真係無藥可救。

但係好景不常。喺戲院一坐低,佢已經話有啲凍。明明已經係靠牆㗎啦喎?可能係因為呢個場次人比較少,所以好似好空曠咁。都變唔到件褸比佢㗎?我有提議話不如買件褸仔俾佢,佢又話唔好。

我突然靈機一觸,將搓暖嘅雙手貼到佢嘅手臂上,另一邊手臂就可以用我胸膛嘅體溫頂住檔先,形成咗一個好似環抱着佢嘅姿勢。

佢見我隻手同佢對波波刻意保持距離,忍唔住開懷大笑。「全身都俾你玩過哂喇,都仲咁君子嘅?」輕柔嘅耳語傳入耳朵,撓癢著我嘅耳朵。我縮一縮肩膀,唔小心用手臂兜著咁咗佢兩隻奶。佢對波就晾咗係我隻手上,場面香艷。

係用手臂都feel到嘅軟淋淋。

望住將胸前撐得高高嘅波波,好似有啲想嚟料。「唔係囉,都未屌過。」羞紅了臉嘅卻包包用手擋住自己塊臉,冰冷嘅手掌擦過我嘅手臂。但我已經冇多餘嘅手喇⋯⋯

《續。》
支持
我會的
我宜家先知原來兩個字嘅
都可以撳入去回覆
加油樓主
咁撚甜點解得咁少人欣賞
已經推過幾次
留精又留名
多謝支持
可能大家需要嘅唔止係甜
但呢個故除咗甜之外都幾好睇
有啲劇情睇下咁
需要既係文
我覺得幾好睇呀
要繼續加油
加油 寫得幾好
LM
再推 幾點有文
個名寫得唔夠好

你寫多甜應該會多好多人入嚟

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞