[少甜多奶]

1001 回覆
202 Like 5 Dislike
初哥哥d朋友
屌,有聲
唔使擔心
我都冇
(20)

數數手指,上次睇完戲到依加都未見過包包了。嗰度都成十幾個秋了。

Whatsapp咗佢幾次都冇覆,可能最近都幾忙下呢?除咗佢個名,我對佢好似一無所知咁,就鍾意咗個只係見過幾次嘅人。但連愛都做埋,都應該係比普通朋友重要少少嘅?如果佢憎我都唔會肯比我屌喇?

杳無音訊,睇黎除咗去佢樓下之外都別無他法。

我戰戰兢兢咁去到佢樓下。

有錢人樓下個看更都威武過人。為咗包包,都係要去㗎喇。「唔該我想問包包住邊層?」

「唔好意思,唔可以透露住戶私隱。」都明嘅,無謂要人難做。「不過依度全棟都係姓包嘅。」

千金小姐?唔係掛⋯⋯

著住淺灰工人褲嘅包包唔知係邊度標出嚟,戴著黑色嘅耳機。今日波波被略鬆嘅衫包住,唔太明顯。邁着輕快嘅步伐到大堂,面帶笑容,別有一番風味。「興叔,你好。」佢見到我就怔了一怔。「包小姐,你朋友嚟咗探你。」

包包放低咗個麵包,仲單咗下眼同興叔講:「唔好同嗲哋講啊。」

包包食包包。我又想食⋯⋯包包隻鮑鮑食到飽飽。

「包包,我⋯⋯」完美演繹:講就凶狠,做就碌撚。

「又會嚟搵我嘅。」笑容可掬到有啲掁眼。

「因為你好耐都冇⋯⋯因為想見你。」其實咁樣同表白冇咩分別啦。

包包冇答到我,反而問:「參唔參觀我屋企?」

間屋比較偏向北歐簡約風,白色為主,仲有好多唔同類型嘅花,睇得出主人有悉心照料啲花。除咗返顏色最豐富嘅就係畫,大型嘅油畫、小型嘅素描,甚至係雕塑都應有盡有。唔知仲以為去咗藝術館。 柔和嘅花香,同屋主如出一轍。

不過個單位面積比我想像中細,主人房都係得一間,第二間就係類似畫畫房咁,有個畫架放喺度,同埋有工作枱。

見我有啲疑惑,主動解釋話:「爸爸媽媽住上層,有陣時都會嚟。」

「你呢個月忙咩啊?」我望吓佢枱上嘅家庭照,連個相框都係花花嚟嘅。

「不如我做俾你睇啊。你除衫先。」佢條脷由右邊上唇舔到左邊,可愛嘅脷尖都有出嚟say Hello。

「吓?」劇情如此峰迴路轉,有啲適應唔到,但係OK嘅,好快我就可以進入狀態㗎啦。

都係果句啦:冇操開,個四舊朱古力就慢慢變得越嚟越唔明顯。

準備錫下我包包先,「你唔除嘅?」「你坐喺度,乖乖地唔好郁啊。做咩仲著住底褲,除埋佢喇。」佢指示我坐喺白色嘅皮質梳化上面。一邊腳曲起挨住耳背,另一邊腳就咁放喺梳化上。不過講真皮都幾唔舒服,會啜住啲皮膚。

「你攰嘅話,個頭可以唔駛望住我㗎。」但係我想望住喎。

包包坐喺偌大嘅畫架前,更顯嬌小。輕挑嘅小惡魔轉眼變成認真mode。佢拿出鉛筆,輕輕喺紙上面起稿,再用炭筆係上面揮揮畫畫。一時又用手印開,一時用紙巾擦走。當然我睇唔到佢畫緊咩,就只可以觀察佢。

為咗方便活動,佢除咗一條帶,另一條仍然掛在肩上,波波冇咗工人褲前面塊布嘅遮蔽,只係隔住寬鬆嘅面衫都見到佢飽滿嘅姿態。闊腳嘅短褲因為包包啲大髀太幼而出賣咗底褲嘅蹤影,若隱若現,更為誘人。連底褲同件衫都襯埋一set,真係一絲不苟。

陣間畫完我一定要緊緊咁攬住佢,再瘋狂揸佢對波。一邊就奶波,一邊捏住粉紅嘅嬌嫩。

「張驍旭同學,你唔可以擅自轉pose㗎。」我一直都僅遵包包教悔㗎,完全紋風不動⋯⋯只係我個兄弟就唔太聽話,漸漸抬起頭來。

《續。》
但只靠甜都好難突圍而出咁
追到live
正已皮
最鐘意邊條女?投咗票未啊
呢個故好神奇 明明重甜到篇篇都甜咁滯 但又唔會好似其他重甜故咁 一味死甜就好反感
而家一路甜又一路有劇情 幾好睇
包包for sure
4p 啦
甜文最正係前戲
真正埋牙反而好少野寫到
你覺得而家前戲鋪排太短嗰個問題有冇改善到啊?
應該係自開po以嚟最高嘅評價
多謝你啊
不過啲劇情都係推進得好慢
唔慢啦 兩三篇開發埋柔柔
照呢個節奏寫落去啦 已經好好
(21)

「係咪太悶啊?」包包唔知係邊度變咗兩支雪條出黎。「一人一支。」

佢拎住朱古力味嘅雪條,粉嫩嘅舌頭輕輕舔了舔個頂,再小口的納入口中。然後用唇輕吻表面,間中用舌尖打轉,偶爾又會舔下周圍差啲滴落嘅,時而含到落底,搞到塊臉都變咗形。

食食下,我裝到佢條底底嘅灰色顯然加深咗顏色,雙腿禁不住合起來,左右磨擦。

條友都唔撚係食嘅。

我一手搶咗佢條雪條塞入自己口中,企喺度居高臨下咁同佢講:「要食就食我個條。」只係依碌野唔係凍,而係滾燙非常。

包包非但冇嬲,仲開始認真咁舔。有別於上次用手,口腔嘅溫柔始終無可比擬。一開始含嗰時個口凍到仆街,慢慢又變返暖。有啲後悔一啖吞哂佢條雪條入口。

同頭先食雪條一樣,先係照顧個頂先,舔左一下凹咗落去嗰個位,再吞吐著成個龜頭,然後慢慢加深。玩到咁上下,舌尖就於頂端打轉,時快時慢,連柱身都有被柔軟所照顧到。慢慢吞吐著,最終演變成含。巨龍嘅前端似乎碰到障礙物,應該係包包深喉緊。見到包包啲眼淚已經喺眼眶打轉,一直都合唔上口而流出嘅口水都又整濕埋下巴,都仍然咁賣力,真是於心何忍。

我摸摸佢嘅頭,「唔駛啊,正常咁就可以喇。」但佢都置若罔聞,我唯有捏下佢塊軟軟嘅臉。似係不滿我嘅取笑,佢輕輕咬了一下,原本還置身於天堂嘅柔軟細膩,下一秒就返回現實。

想溫柔啲都唔得嘅。我都係強硬咁抽返出嚟。充滿口水嘅肉棒輕輕打喺包包臉上,完全係屈辱大於痛楚。

「我塊臉好臭!」小嘴扁了扁。「大佬,你啲口水嚟架。」

為咗報復,靈巧嘅小舌從口邊漫遊到成塊臉。「依加我哋都一樣咁臭喇。」幼稚!

「我要你成身都咁臭!」我都不甘示弱,扶起返佢個人,用力抱住佢條腰嗰時,已經感受到胸口嘅柔軟,再錫返佢條頸,「好痕啊⋯⋯喂啊⋯⋯痛⋯⋯唔好啊⋯⋯」痛?我隻手都未摸屄屄,邊得嚟痛啊。

「邊度痛?」
「我chok到個舊患啊。」年紀輕輕咁快有舊患?「啊⋯⋯係依度喇。」條腰?之前都冇事㗎。

「最近都練緊畫,可能因為坐到一坺嘢咁,所以拉親條腰。」邊撳住條腰,邊講。
「投入都要有個譜啊。」
「唔駛失望啊,係我腰痛姐,你負責郁㗎嘛。」仲要單一單眼啊。「收野啦,腰痛都仲畫。」我邊講邊著返衫。

「你睇下。」佢好似小朋友咁急住向我展示作品。本身本人都已經氣宇軒昂,依加威猛嘅身影更加躍然紙上。不過就略嫌條撚畫細咗啲。

「得喇,快啲去睇醫生。」冇佢咁好氣。「久唔久先發一次喳嘛,你見我頭先含撚都冇事。」佢故意用嬌嗲嘅聲線企圖轉移視線,我實在無言以對。副body係佢嘅,又唔(未)係我嘅。佢唔肯正視我都冇辦法。

「你到底仲有啲咩係瞞住我㗎?」
佢笑咗笑,冇答我。

忽然間,電話鈴聲響起。「喂,我搬屋你唔係唔嚟幫手啊?」乜咁錯蕩打畀我啊浚生?
「有人有事鍾無艷囉。」我投訴說。
「就係之前忙到甩碌,依加先有錢搬啊。」「係囉,忙到William佢地call馬去打拳都唔到。」
「今個星期日就係喇,新屋傢俬都放好晒,就只欠啲日常用品。反正你冇拖拍都好得閒㗎喇。」幫你都係要窒吓我先得嘅。
「叫埋成班兄弟幫手,搬運公司都慳返。」
「You know me喎。」
「得喇,浚哥叫到。」

「朋友打畀你?」
「我同一班男仔friend星期日幫手搬屋,你嚟唔嚟?」
「全部都男仔,唔好喇。加上條腰又⋯⋯」咁又係嘅,雖然Ashley唔知又會唔會痴埋嚟,可能都有個伴,但嗰啲女仔都係唔好痴咁多好啲。

「好!出門!」我著返哂啲衫了。
「做咩啊?」佢疑問道。
「陪你睇醫生囉。」條腰除咗對男仔來講,對女仔都同樣重要,女上唔到少好多野玩㗎。不過,最緊要都係你身體健康。

《續。》
我諗最多都係3p
打到一半又要著番條褲
不過腰痛就算啦
人冇事先做到世界冠軍架嘛
因為個過程嚟嚟去去都係差唔多
來日方長
文呢
(22)

星期日當天,大家見到間屋成個垃圾崗咁,終於都識後悔,好彩冇叫包包嚟啫,失禮死人。「哇大佬,你箱都未pack?」William怨聲載道。

「人多好辦事嘛。」論兄弟的正確用途。
阿鋒最快進入狀態,「件衫要唔要?」佢遞畀浚仔睇。「唔喇。」

「啲書呢?」書上佈滿灰塵,「都掉得嘅。」
「掉得又唔自己掉。」阿安都係口硬,講完又默默將啲垃圾入袋。

「咁部風扇呢?」都相當陳舊下,「你幫我洗完咪留低囉。」浚仔唔係認真掛⋯⋯幫手洗埋野嚟,今晚真係要喺度瞓先搞得掂。「我幫你洗埋白白都仲得啦。」阿聰嘻嘻哈哈又繼續執嘢。

就係咁執咗幾個鐘⋯⋯

係個櫃底發現到一箱素描畫。依稀記得讀書嘅時候,佢媽媽都有叫佢學畫,估唔到佢仲keep到而家。邊個會估到以前畫畫咁叻嘅佢,而家竟然做咗big4,真係理想與現實。

睇嚟佢都係比較傾向畫人像素描。當中有張係畫咗個女仔唔著衫,唔知係咪嗰時溝唔到女先要去畫真人素描。仲要畫靚女,識揀。

雖然係初哥,但該有嘅特徵都有了。

條女睇落去年紀好細,得十零歲。打側身咁托住個頭。柔順嘅頭髮垂肩,有啲波地,唔係好大,但都有C,側躺得嚟都有啲份量,小巧嘅乳頭更顯精緻。隻手輕輕放喺條玲瓏嘅纖腰上邊,神秘嘅三角地帶完全光滑,合住腿微曲,柔美嘅S形曲線散發出同男人完全唔同嘅婀娜多姿。是稚氣未脫嘅青春時期。

總係覺得好熟面口。「依位係?」
「我都覺得好熟口面。」阿聰唔知喺邊度鼠出嚟。

咁多張畫,拎一張唔覺嘅。小心摺好,放入褲袋。

「喂,嚟睇下!浚仔條女啊!」William喺客廳度大聲叫,原來佢放咗喺書架上面仲同相架錶起左。

樣都算正常,但化行哂妝又著哂低胸嘅⋯⋯唔通係教珮柔著衫個個Cheryl?乜咁識食啊。我係男人一定揀珮柔都唔揀佢囉,真係好彩我哋嘅品味唔同。

「幾時一齊㗎?又唔出聲。」阿鋒問。
「都半年喇。」阿浚竟然學人含羞答答,真係世界變。
「溝妹妹仔。」阿安又笑佢了。
「細兩年姐。喂阿旭,Cheryl原來同珮柔係大學同學嚟!」我知,仲教壞我珮柔添。
「係囉,個世界細到嚇親。」我都好慨嘆。
「係囉,咁難得不如兩位都請哂嚟見下。」William連阿嫂都唔放過。
「發夢喇你。」我同阿浚異口同聲地說。見到你隻狼,珮柔仲有得剩嘅?

好不容易終於搬好哂啲野去新屋,班仔又唔係好想郁話餓,William又起哄咁話要見阿嫂。

「叮咚。」忽然撳門鐘嘅竟然係拎著一抽二褦嘅Ashley,仍然係一貫嘅貼身運動風,不過今次就唔係bra top,只係背心。
「你係?」浚仔一面不明所以。
「William叫我嚟參加阿浚個新屋party㗎。」大家都不約而同望下William。
「哈哈⋯⋯多啲人熱鬧啲嘛。」又要借啲兄弟過橋。
「我都帶咗少少野食嚟,大家可以食住先啊。」係人情世故方面佢的確係做到加零一。

「大名鼎鼎嘅Ashley你好,我係阿鋒。阿安同William成日提起你㗎,話你又靚又索,成個女神咁。今日真係聞名不如見面,大家做個朋友好唔好。」阿鋒盡顯佢口花花嘅本色。
「Hello阿鋒,你都係好似傳聞中咁風趣啫。」Ashley當然完全唔會怕識朋友。

不過當大家見到佢帶嚟嗰啲菜式之後,都唔係好笑得出。牛油果沙律,紅菜頭鷹嘴豆芝士泥,羽衣甘藍蛋黃意粉同紅蘿蔔蛋糕嚟講,雖然色彩就非常繽紛,但一班男人見到依啲野食,都好難開胃。

浚仔見我地面有難色,考慮到得Ashley一個女仔又唔太好。 「好似唔係好夠食喎,我同老婆仔買啲野食上嚟喇。阿安,你都一齊嚟幫手啦。」William似乎好開心,錯有錯著請到阿嫂嚟。
「不過可能佢仲未起身㗎。你地食住等喇。」佢講完就留低咗我地五個喺間屋度。

幾唔鍾意都要畀下面食兩啖嘅,味道就冇想像中咁差,只係有啲寡。佢地對Ashley 啲餸興趣缺缺,但對個人就好有興趣。

「係呢,你平時鐘意做咩架?」William終於打開話題。
阿鋒都打蛇隨棍上:「除咗打拳同瑜珈呢?」
「煮野食?」阿聰推斷合理,但我覺得佢鐘意扑野多啲囉。
「都係啊,喺出邊好少有啱我食嘅嘢。」
「維持好身材真係辛苦你了。」William乘機拍下佢膊頭,但佢冇推開。阿鋒一味死跟,又坐埋係Ashley另一邊。

「着衫好睇啲個人都開心啲。」Ashley仍然不以為然。
「上次見你著bra top都見到啲腹肌啊。」William望下Ashley肚嘅位置,好似想望透啲咩咁。

《續。》
鐘聲響起多p的訊號
正,gangbang
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞