[少甜多奶]

1001 回覆
202 Like 5 Dislike
留名跟進
不過可以加多少少前戲鋪排
次次好似好快就完左咁
但係前戲短同埋快完係兩個問題嚟㗎喎?
(8)

「包包。」
「嗯?」
「上我度好唔好?」
佢望住又有抬頭趨勢嘅鳩,「我想食cake啊,你陪我吖。」可能都需要冷卻下嘅。

「我想要一件Napoleon、一件Germany cheese cake、一件蘋果批⋯⋯」佢一見到份menu就癲咗咁,滔滔不絕咁係咁講。

我拍拍佢手,喺佢耳邊講:「都夠喇,兩個人邊食得哂。」「依度係我㗎咋,你想食咩?」

「你。」隨後再加上一個舔脷嘅表情。紅霞喺佢臉上留下蹤影,再生鬼咁反咗個白眼。我諗無女仔唔鍾意甜言蜜語嘅,更何況我係出自真心。「咁我幫你叫杯black coffee喇。」空氣中隱約散發出甜味,不知係出自啲cake,佢個身定係⋯⋯

喺拿破崙嘅一層吉士醬、一層金黃酥脆嘅層層交疊,好似都有少少吸引嘅。「你都想食?」佢見到望到眼定定,就𢳂咗一小角酥皮同醬,遞到我口邊。「啊~」感覺我好似女僕cafe同啲女僕玩嗰啲毒男咁。當然,佢𢳂大大啖入口,罕見咁失咗少少儀態,再捧著塊臉,合埋眼嘅一面陶醉樣我都冇錯過到。仲差咁啲灑緊嘅花,就會好似啲漫畫咁。

到底係點養成一個咁易滿足嘅女仔?

「嗰日,點解你會喺我屋企出現?」
「我畀嗲哋趕左出屋,又打攪咗朋友咁耐,差啲要瞓街⋯⋯」好想問係咩原因。
佢吞咗啖cheese cake,再講:「好彩遇到飲醉咗嘅你。」咁所以報恩就係⋯⋯

思索咗吓,「傻咗啊你,如果你嗰日遇到嘅係壞人⋯⋯」我不禁想像當日佢為第二個男人打飛機,可能之後已經畀人姦咗。運氣差嘅可能禁室培慾緊。
「但嗰日嗰個係你嘛。」笑靨如花。
真係冇佢咁好氣。

「我嗰日有冇失儀啊?」不勝酒力應該都好麻煩到人。
瞇起雙眼黠笑著講:「有啊。我一見到你,你就係咁自我介紹。仲倒瀉咗杯酒落我身度。我將你手臂放喺我膊頭上,本身已經好難平衡,你仲要起勢咁揸我波,我哋差啲碌落樓梯。」我差啲噴哂啲咖啡落佢個身度。

算喇,都係專心食蛋糕。拎咗佢contact 後,就真係安安心心喇。向追求包包又邁進咗一大步。

「其實,嗰個兩條友都望咗我哋好耐吓⋯⋯你識㗎?」我隨佢指嘅方向望去,見到阿聰同William笑哂咁向我哋say hello。

「有冇阻住你哋啊?」打哂眼色叫佢哋走都仲要行埋嚟。有啊,本身想扑㗎。阻撚住哂。

「識咗新女唔出聲?」阿聰撞到我膊頭就黎散。

「依位女仔咁正,介紹吓?」William扮哂風度翩翩咁,咪駛旨意搶走我包包。
「阿聰。」「William。」兩條友仲要伸出隻手,咁快想摸人手仔?
「我係包包。」好彩包包任由嗰兩隻手停留空中,佢兩個都識趣咁收返埋。

「你撞到friend咁我走先喇,下次見。」佢孭起個小巧嘅黑色皮袋,睇嚟都去意已決。「拜拜。」唯有依依不捨咁望住佢離開。

《續。》
好睇
多謝支持
加速
(9)

「你就好喇,又出pool喇。攬住柔柔都仲另結新歡。」阿聰似乎為我上次走咗件事耿耿於懷。
「都話當佢係妹。」我都講咗不下數千次。
「whatever喇。」阿聰一臉不置可否。
「喂旭兄,近日你好似心廣體胖咗唔少,係時候鍛鍊吓。」William係咁拍我背講。

我摸吓都仲隱約有個形嘅腹肌,都冇佢哋講到咁差姐。

「試吓依間健身中心啊,幾好㗎。」做咗司馬昭?
「你哋幾時做咗sales我唔知㗎?」
「其實就咁嘅,阿安睇中咗間野嘅女助教Ashley。你知佢喇,咁鬼細膽,就拉埋我哋囉。」
「好靚㗎咩?」
「都幾㗎,有波得嚟又有人魚線。雖然黑咗少少,但緊緻得嚟又有個性。佢有時仲教埋瑜珈,啲筋應該幾柔軟。」睇阿聰流口水個樣,「唔講仲以為對人有興趣嗰個係你。」

「難得阿安有目標,我唔會撬牆腳嘅⋯⋯」都算佢有啲良心。「不過人哋追我就另當別論囉。」看得自己那麼高。

「咁所以我哋成班男人就去學瑜珈?」個畫面⋯⋯諗吓都興奮。

「都有泰拳學嘅。」不禁呼咗口大氣。

帶著疲倦嘅身軀,唔係應承咗班死仔,點都唔會肯放工咁攰都仲做運動。間野設施都幾齊備啊,fitness個邊都多後生女,唔打拳都可以舉吓鐵。

到今日嘅重頭戲喇。拳房個part都幾好,沙包同沙包之間都有1.5米嘅距離。

喺塊大鏡面前,有個短頭髮嘅女仔喺度拉緊一字碼,柔軟度可見一斑。劉海雖然遮擋佢望住電話嘅視線,但係冇遮擋到佢玩電話嘅意欲。佢係著咗紫色嘅bra top同緊到爆嘅瑜珈褲,可見佢對自己嘅身形係極自信,班男同學今日應該都幾難專心到。

「阿旭,到咗喇?Hi Ashley!」阿安嘅叫聲劃破咗拳房嘅寧靜。Ashley望一望我,禮貌咁對我笑咗笑。唔知點解見到佢覺得笑到有啲假。同時,我先見到佢件bra top個領原來都幾低⋯⋯佢哋成班仔都望到呆咗。

我就免疫喇,珮柔咁大、包包咁軟嘅波波我都見過,依對目測得c嘅奶又算得係咩。

同兄弟一齊嘅時光過得特別快,轉眼間個半鐘嘅堂就上完。「喂一齊宵夜啊。」頭先食咗少少野就打拳,大家都餓喇,更何況平時少運動嘅阿安都出盡全力,睇嚟為咗女神真係乜都得。
「不如食串燒?」William都好瞓身打,想食肉補充吓體力。
「阿旭你搵緊咩?」阿聰問道。
無理由冇㗎,「食咩得,但我唔見咗個銀包,可能留咗係拳房。」
「都走咗成半個鐘你先發現,都真係得㗎喇。」
「你哋食住先,唔駛等。」

成十一點半先返到fitness,啲人都走得七七八八。我都快手執埋個銀包就走了。

「嗯啊⋯⋯吖⋯⋯嗯我要啊,嗯嗯⋯⋯」啲聲越叫越高key⋯⋯要做都唔會揀拳房喇⋯⋯咁重口味啊。

《續。》
Lm
Push
lm
(10)

古語有云:「阻人扑野畀拿燒春袋。」唉,但我又唔可以唔拎返個銀包。度門仲要唔閂,不如我快快手執返個銀包就算。

踮手踮腳咁推開門。眼前嘅影像真係嚇親我。塊臉谷到紅卜卜嘅Ashley挨係沙包前,曲起左一邊腳,件sport bra晾住佢對呼之欲出嘅波,好彩未完成暴露。手隔住條瑜珈褲係塊gap上先係慢慢郁,逐漸變成用閃電咁快嘅速度喺豆豆上咁磨,「啊⋯⋯快啲啊,好舒服嗯⋯⋯啊⋯⋯」話剛落,佢就成條鯨魚咁噴出透明又無色嘅液體,整濕哂啲軟墊。

「閂門。」佢氣若浮絲咁話。嘩屌,竟然見到我。依鋪全身而退唔到了。

「我⋯⋯」見到咁嘅場景都真係無言以對。「其實好小事啫,有需求就做㗎喇。唔好同我講你冇打過飛機喎。」但係我唔會喺大庭廣眾咁做囉,雖然呢個鐘數冇咩人。

「哈哈,哈哈。」我講完就轉身,點知畀佢拉住咗衫尾。我輕輕撥開佢隻手講:「我去拎布。」佢担著半邊胸,扶著個沙包,慢慢企起身。再從後緊抱我,「幫我啊。」佢係我耳仔邊吹氣啊仆街。淡淡嘅汗味縈繞著,唔討厭但都唔討喜。

依個時候,我發現個背景音樂好柔和,但頭先打拳嘅時候明明冇音樂㗎喎?咁識嘆?

「唔係咁好嘅,你搵返你男朋友做喇。」
「免費都唔肯?」我幾時有話關錢事?大佬佢越掃越落。我個肚臍好撚痕啊。

「你咪當你係人肉自慰棒囉。Nothing special.」真是語出驚人。
「我班friend都對你搭哂糖,我畀佢哋電話你喇。」我諗住拎個電話出黎,點知畀佢打跌咗。打開拳真係大力啲。
「佢哋頭先見我著住件稍為低胸嘅都扯哂,有咩好玩啫。」原來佢都有留意到,「我鍾意有挑戰性嘅。」

「我有鍾意嘅人喇。」「So?借你碌野嚟用吓,唔關愛情事喎。」講完就隔住條褲面對面摸我碌鳩。Ashley當佢係玩具咁,前後對摺,又輕輕拉扯。個手法都幾⋯⋯別樹一幟⋯⋯

前端終於慢慢脹大,唔可以好似頭先咁當搓圓撳扁。依個時候,佢終於握住柱身,仔細用拇指挑逗馬眼,好似女人揸棍波碌野咁上下。

見硬到差唔多,就捉住成碌野上下咁郁。佢示意我瞓低,我臉對住佢閪咁。頭先噴咗咁多液體,但原來都係冇尿味,咁即係咩嚟?

就係我沉思緊之際,佢已經除咗我同佢條褲,扶住碌野一野隊入自己個屄。真係整濕自己都唔駛。被溫熱包住,好正。望住我同佢嘅連接位⋯⋯佢膚色本來就比較黑,所以都唔好期望會見到咩粉紅色屄。反而泳衣印就相當明顯,睇得出原本都係小麥色肌膚。

佢面對著我,「果然真人棒棒有溫度好多⋯⋯」所以佢慢慢由緊張轉為愉悅嘅表情都盡收眼底。咦!「未帶condom啊喂!」「唔鍾意用。我食咗藥,ok?」佢不耐煩咁講。我句「戴套主要係防止性病」都係畀我吞返落肚。

似乎係適應咗,開始慢慢郁。「好滿啊⋯⋯」佢個屄暖暖地又緊,唔知運動對陰部肌肉嘅成長有冇幫助呢?

佢採取踎嘅姿勢,咁比起跪應該會再入到啲。佢先係前後郁,再嚟難度比較高嘅上下郁,做開gym對腳都應該幾好力,都唔擔心會坐斷嘅。越搖越快嘅佢就好似喺草原馳騁嘅遊牧民族,而我係佢隻馬。

《續。》
加速
加速

唔係唔推呀?
多謝你啊
推 好睇
G持
lm
主要女角都出晒場喇,大家有冇話最鍾意邊個?

包包
珮柔
3. Ashley(手動打3字)
包包
小朋友先做選擇,
我全部都要
同樓上一樣
小朋友才做選擇
我全都要
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞