[少甜多奶]

1001 回覆
202 Like 5 Dislike
唔用套搞大包包同珮柔個肚,再搵ashley出火
唔好比佢玷污我地包包同柔柔ok?
發現你個人都幾環保
包包依個時候仲口硬真係好撚正
一邊口不對心一邊係度un想引死人咩
洗手沖涼使唔使寫埋
守護地球,人人有責
晚晚都應該要期待
(49)

包包搵到佢自己嘅弱點了,「好舒服⋯⋯依個位好啱⋯⋯」慢慢轉跪為蹲,更大幅度咁拉開彼此距離,再無縫緊貼在一起。隊到最入,直搗花心,緊致嘅鮑鮑貼合咗巨龍嘅形狀,每次退出再入返都頂返住個形,真係好正。

啲啪啪聲唔知會唔會嘈醒媽子?

「喂唔好咁快⋯⋯」無視我嘅哀號,佢反而加快速度,隻腳明明都震震地咁,但為咗快感都頂硬上。個頭頭一直都係體內。我見隻手空蕩蕩,就去捉住包包對波波。白皙和中央嘅車厘子明明都好精緻㗎, 完全唔需要自慚形穢。

珮柔見我地都就快收尾,就幫我哋舔下乳尖吶喊助威。酥麻感令包包同我觸感更敏銳。

佢唔減慢速度,咁我都向上律動,玉石俱焚囉。「唔要⋯⋯要自己⋯⋯」哭腔嘅包包訴說著我搶咗佢個主導權。「包包攰喇,我幫你。」終於等佢輕輕點頭,我全速前進,同包包一齊到達最高點。「驍⋯⋯我都⋯⋯」

真係勁好多倍⋯⋯忍咗好耐嘅巨龍全數釋放咗係包包體內⋯⋯個套入面,射極都仲汨汨不絕,辛苦了兄弟。滿滿嘅精喺個套嘅頂端集結,仲係黃黃地色。

三個都攤咗喺梳化休息。包包仲回緊氣咁呢,甜甜嘅珮柔就已經向我索吻。望住佢地心口對大奶,我感覺可以再戰。

高潮完就回歸冷靜,「張驍旭,你想點?珮柔,你知唔知佢有女朋友?」我自己都唔知想點,點答你啫。珮柔轉坐為跪,腳向外放,雙手放膝頭,無意中仲夾咗條深溝出嚟。搖頭時伴隨乳房嘅晃動,一顰一笑都好誘人而不自知。而真誠嘅眼神完全唔似講緊大話,包包都嬲唔落佢,唯有將矛頭指向我。

佢頓咗頓,又重新問一次:「張驍旭,你想點?」唔係想迫我二揀一吖嘛?

「我⋯⋯我兩個都鍾意,可唔可以⋯⋯」我上前側攬住佢條腰,滑溜嘅皮膚令人愛不釋手,我手多多咁又開始摸嚟摸去。

包包見到咁,臉如死灰,著返衫就走。一貫作風快如閃電,等我仲諗緊點挽留佢嗰時,門已經重重地關上。

「旭哥哥,你唔追?」傻妹,我明明都傷害緊你,你都仲顧住我。「你唔心痛咩?」我摸吓佢心口安撫佢,當然都係順手摸埋軟荏荏。

「只要旭哥哥心裏有珮柔,珮柔就心滿意足。」仲要嚟個苦笑。做咩要搞到自己咁卑微?但一諗到係我都有份造成,就問唔出口。只係輕輕將佢頭靠喺我胸口上。

我邊幫佢著衫,邊話:「我送你返去喇。」見我咁有興致,佢都乖乖接受我服侍佢。

珮柔鍥而不捨咁追問:「哥哥真係唔追?」扣埋bra扣,又收埋咗對波了。

「可能佢都需要時間冷靜吓。」我都要。

大家都冇心情再扑了,安份咁送咗珮柔返去,我都返返自己屋企。

只係冇諗到依一靜,就靜咗一個禮拜。

《續。》
加油!!!
比返包包我啊
屌你老母 比番包包黎啊
包包值得更好
賤旭
DLLM 比返包包我
3p起碼都碩士畢業啦
媽子要湊兩個孫都好忙喎
咁屌屌下又要換套
帶幾多個先夠
咁豬角就可以專心食女
一次追哂

俾返包包我
唔用咪得
我諗佢都係口硬心軟嘅啫
口硬胸軟
同意
但故事中裏面好似冇乜邊幾個係好男仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞