[少甜多奶]

1001 回覆
202 Like 5 Dislike
白虎包包世界第一
推3p
緊係包包好屌啲
包包世界第一
所以呢個唔係我想像中嘅Ashley
Ashley係咪coffee嗰type
文呢大佬
但係佢明明係最專一最長情嗰個喎
咁係因為佢未見識過世界姐
都要佢哋兩個互相鍾意先得
唔知點解 包包講果啲嘢同果啲因為男仔變心揸住把刀嘅女仔好match
接受嘅話都要返三四日(啩)
接受嘅話都要返三四日(啩)
我諗到
可唔可以寫主角突然大病
兩女輪流照顧,多左相處機會
包包發現珮柔係一個值得照料ge好妹妹,珮柔甘心情願服待多個家姐

靚啲同冇咁假波
咁要描寫下如果佢見到世界會點先
佢係剛烈少少
如果向呢方面發展就好似個童話故事突然間崩壞咗咁
文呢
有文未
(57)

趁我思緒運轉緊,包包就已經扶好,仲騎埋喺巨龍上面。「大佬,未戴套啊,想生小包包?」我驚到抽返巨龍出嚟。

佢見到我咁嘅反應有啲意外同失望,「你好唔想同我結婚生仔咩?」包包又塞返入去,上下上下咁un,入面好似比平時仲溫暖。失咗控咁。

「唔係唔想,不過BB唔應該係嗌緊交、睹氣下嘅產物。」佢默不作聲,又好似有啲認同我嘅睇法。

「陣間要去買事後丸。下次唔戴套唔畀入啊。」我語重心長咁講。

包包開始知驚喇,「都未射,怕咩喎!無套唔係舒服啲咩?」佢咁講係好有信心坐爆我咁。個嘴嘴終於都錫埋嚟,心都就快軟哂喇。

包包傻咗咩?平時都好少見佢咁衝動㗎。「舒服,但包包安全更加緊要。事後丸好傷,我唔想你傷害身體啊。巨龍分泌物都可能會令你懷孕㗎。搏唔過!」只要同鍾意嘅人做,就已經心滿意足。我唔希望包包嘅安全係凌駕喺做愛嘅舒適度之上。

佢望住我,又眼眨淚光,好似有啲感動咁,但下身係開始郁。頂你,聽唔明廣東話咩?

衰女包又開始舔嘴唇,真係唔識死。「反正都要食藥,依加享受咗先算。」好似邊度怪怪咁,講唔贏佢。算喇,陣間緊要關頭抽返出嚟都無事⋯⋯啩?

佢一直都擺弄緊雙腳,應該都好攰㗎喇,我抬返佢上梳化,由我做返主動。嚟個狗仔式先,「做咩啊,都未罰完⋯⋯啊啊⋯⋯好緊⋯⋯好舒服⋯⋯啊⋯⋯好正⋯⋯」咁鬼緊,再加埋無套,感覺好似多水咗,包包啲水仲濕過潤滑劑呢。「我鍾意⋯⋯無套多啲⋯⋯大力啊⋯⋯驍啊⋯⋯好似硬過平時咁⋯⋯」知你隻衰女包喇,快感至上。「咁我都想晚晚中出你⋯⋯」我忍唔住講咗出口。

包包嘴角終於掛上滿意既彎度。明顯係對我都動情而得意洋洋。包包真係呢⋯⋯我閒著嘅雙手都忙住解bra。第一次屌到依個位都仲未撫上那雙圓滾滾,總係差咁啲,唔得圓滿。

有別於珮柔嘅軟綿綿碩大,包包咁富有彈性而一手掌握多少少都好誘人啊,根本各有千秋,唔明有咩好比。

我攤開隻手用掌心磨擦敏感嘅前端,係咁左右掃對波,偏偏唔揸。懲罰下呢隻罔顧安全嘅衰女包。「下次唔準亂入喇。」

「唔,我要你揸我波波。」求其應咗聲,都唔知有冇聽入耳嘅。見我都仲係冇反應,就主動捉住我對手撫上一對彈彈波。心急包嚟嘅,咁我就勉為其難揸多幾野喇。

但到衝刺嘅時候,單單係揸波都唔夠嘅。雙手離開咗兩團肉球去到另一對肉球,都同樣彈手,要推到包包個patpat啪啪聲先不枉此屌嘅。

「驍啊⋯⋯就快⋯⋯」喂我都⋯⋯係喎記得掹返出嚟先,一陣間樂極生悲,過多隻小魔怪就弊。我扣住佢雙手,插多一下⋯⋯再多一下⋯⋯一下就掹⋯⋯「唔⋯⋯我都⋯⋯」

千鈞一髮之際,好彩臨崖勒馬,並沒有釀成意外。都揀咗一個靚位㗎。「屌你,搞到周圍都係。」邊有周圍姐,明明都只係射咗喺左邊pat pat度。

幫佢抹好咗,佢都唔再嘈怨巴閉,而係擰轉面同我講:「好喇,嬲完喇!」真係好情緒化,不過咁先似係佢。點都好啦,佢唔嬲就好啦。

深深一吻代替說話。

攤唞咗一陣,「你去邊啊?又搵珮柔啊?」佢見我咁快換返啲衫,好緊張咁屹起身問。

「去買事後丸啊。定你都想一齊去?」包包笑得好燦爛,仲用盒紙巾掟我添。見到佢笑就係最大嘅幸福。

將來係點我唔知。至少當下呢一下,要幸福。

《續。》
lm
包包
買完....做多次至食?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞