[少甜多奶]

1001 回覆
202 Like 5 Dislike
喂飽女朋友,等佢走唔到
係咪得我一個鍾意珮柔多啲 鍾意比較含羞單純嘅女仔多過小惡魔系
Cheryl都居功不少啦
唔係啊
根據較早前嘅調查
珮柔都有38個支持者㗎
樓主幾時先可以一日多Q呀
一篇唔夠喉喎
(39)

笑?即係仲有氣玩喇?我遞出空閑既雙手,捉緊珮柔豐滿嘅美好,左右左右咁搓,隔住件衫都feel到好似有筋性麵團咁淋。「哥哥好似好鍾意依個身體咁。」何止鍾意?

「唔止副偈,仲有個人。」珮柔笑得甜絲絲,好似好滿意依個由心而發嘅答案。舔過嘴唇,再同條脷追逐,應該handle到喇啩?

唔急於掀起T恤,留返陣間慢慢嘆。而係向下進攻。雖然著緊連埋一套嘅淺紫色喱士內褲,但叢林都依稀見到,根本就只係裝飾品。

透過網狀的從底下摸索,豆豆根本無處躲藏。除去礙事嘅底底,修剪得整齊嘅小三角就映入眼簾,肥鮑鮑等緊我呢。我彎住腰,撳住佢對M住嘅腳,條脷正中紅心。

「嗯⋯⋯」被我突如其來嘅舉動嚇到,叫聲都抑制唔住。唔知係因為流淌嘅花蜜定口水,奶條界奶咗幾下,就已經滑捋捋喇。「好痕⋯⋯好奇怪咁⋯⋯」繼續用脷吸啜豆豆嘅頂頂,「嗰度⋯⋯好似⋯⋯」

佢隻腳開始震震地又想夾埋,咁我就打側佢個人,又一手捉住佢兩邊合實咗嘅腳踝,曲住腳咁,另一隻手扶住pat,佢應該會舒服啲。珮柔嬌喘連連,「哥哥⋯⋯攰唔攰?擔⋯⋯張凳坐⋯⋯」痴線,高潮緊都仲掛住我,唔大大啖錫都唔得。

眼神越係失焦,就代表越快到。喘氣加快,「夠喇⋯⋯哥⋯⋯bb⋯⋯」我幾時變咗佢BB㗎?珮柔痕癢難耐,只好抓住衣擺。

「柔柔舒唔舒服?」睇下怕醜嘅佢會點答先。「嗯⋯⋯但有啲凍⋯⋯」係喎,雲石咁涼浸浸,一定凍親珮柔喇,又熱又凍咁好易感冒。我拿拿林除褲,再加埋佢除落嚟件T,都勉強夠墊一墊嘅。

稱起佢個人,鋪完再放返上去。「有冇好啲?」

「暖好多喇,多謝BB。」笑咪咪咁錫咗我一啖。快手快腳解開淺紫色嘅bra,偷望一下,原來唔係E,係G級,難怪咁驚為天人。

「邊個係你BB?」大波波終於近在咫尺,沒有唔抓緊嘅理由。佢件bra噏咗咁耐,應該凍凍地。等我隻大手掌畀啲溫暖佢。

柔軟衝破咗指隙間啲限制,許多胸肉都漏哂出嚟,根本都捉唔哂全部,真係得珮柔對奶先做到。

「BB先飲奶㗎。」好,我就飲畀你睇。瞓係佢大髀上,奶子都大到唔使墊高就舔到,手捧著一邊奶,舌頭沿著紅豆反覆打轉,時而用力吸啜。如果係佢BB,真係好寫意。「好痕⋯⋯唔要⋯⋯BB⋯⋯」佢痕到向後縮,但後面已經係埲牆,根本無路可退,又擺出楚楚可憐嘅樣,「放心,會戴套,唔會有BB。」佢「哼」完都有「噗哧」一聲咁笑咗出嚟。

見佢都熱哂身,係時候入正題,舉起佢兩隻腳,長驅直入到柔柔最深嘅部分。可能係緊張,入面實在係緊緊地。「慢啲⋯⋯」做咗咁多次都仲係咁嘅,睇嚟要再做多啲,令佢習慣下。

我搬走佢背後啲沙煲罌罉,等佢有個背挨住冇咁辛苦,同時佢又可以適應下體內嘅巨大。

講就咁講啫,不過都係要錫住嘅。慢慢抽出,同時保留前端,再插入。「好深⋯⋯」佢反應大到個頭向後上昂。

「你話要慢啫,冇話唔可以深呀。」珮柔對我嘅狡辯毫無還擊之力,只係全然承受着巨大嘅衝擊力。「嗯嗯⋯⋯唔好⋯⋯嗯⋯⋯」睇嚟佢都開始享受到箇中樂趣。

深淺有度咁抽插返,咁佢先會悵然若失,再渴求我狠狠插弄。「BB⋯⋯點解⋯⋯嗯?」

「想要咩要自己講。」對住咁正嘅珮柔都咁惡,我覺得自己真係十惡不赦。

《續。》
好撚正 more pls
太大唔鍾意
包包啱啱好
要睇個型日size g要縮兩個碼 型靚嘅話g都可以靚
又唔使學咁嚴重
煮多幾次就識喇
唔係呀,煮飯幾好玩,煮得好又有成就感
日日煮就唔好玩
日日都兩Q
樓主身體支持唔住啊
今晚見
加速
包包打手
多數薄襯個cup會比平時細
即係平時c 著薄襯就要買b
珮柔就竹筍形囉
你問我我實話靚
我鍾意食多啲
示意圖呢
係諗菜式煩啲
(40)

「快啊⋯⋯BB⋯⋯」珮柔用迷離嘅眼神望住我欲言又止咁,係無需用言語表達嘅投入。

「嗯?咩快啲?」我裝作不懂。珮柔嘅碧波蕩漾令人又萌生起想抓波嘅衝動,趁佢loading緊又搓多幾野先。

佢諗咗陣,吸咗口氣,呼出然後講:「要哥哥嗰度⋯⋯快啲⋯⋯」珮柔都係只肯細細聲講,因為怕醜而羞紅了臉,去到條頸都紅潤著。可能佢都到極限喇,不再羞辱佢,下次先再訓練。

一下就直搗黃龍,快速而深入嘅衝撞,終於令珮柔滿足。「啊⋯⋯超入⋯⋯唔好⋯⋯停⋯⋯」嘅吟詠響遍整個廚房,希望隔離聽到唔好投訴。都係怕凍親佢,將佢後靠嘅身體向返前,挨住我,頭靠喺我肩上。珮柔豐滿嘅胴體正好為激烈嘅撞擊帶來緩衝之用,每下都係圓滿且回彈著,軟綿綿咁。

真心好屌。

鮑鮑多汁又厚肉,緊緊咁包住巨龍,不枉我費咁多時間落前戲度。見佢開始抿緊個人,應該都嚟料。「嗯嗯⋯⋯啊!快啲⋯⋯」怕羞但無損珮柔嘅敏感程度嘅。

「好喇,同BB一齊。」錫住珮柔,一齊抵達啲愉悅嘅顛峰。

相擁咗陣,抆返半軟出嚟。「攰唔攰啊?」玩到個頭都濕哂嘅珮柔又背靠住牆身,仲坐緊係廚台嘅平台上,一隻腳揈揈下,另一隻就曲起平台上。小穴都睇得清清楚楚。只見雙眼同下身同樣濕潤,仲未回過神來,真係淫靡極了。

「哥哥食完我就返屋企喇。」痴線,咁夜仲諗住返去?加上件T shirt 咁薄,個bra咁透畀人睇蝕哂。

「唔準!都咁夜喇,仲要啲衫都濕哂。今晚同哥哥訓。」我攬住佢個膊。

「咁聽日點返工啊?」佢小聲嘟嚷著。

諗起佢著起闊身嘅襯衫返工,應該胸前都仲會撐起一片偉岸。加條皮帶,就見返腰部線條喇。

諗起入面嘅波波咁柔軟,應該揸到襯衫摷哂都意猶未盡,就又忍不住想扯。

剛剛先屌完Ashley,再屌完珮柔一次都仲扯得咁快,巨龍真係潛力無限。不過,珮柔魅惑嘅肉體都功不可沒。

「著我嗰啲。」然後佢唔睬我,就入咗我房瞓。

第二朝,由於攬住珮柔瞓得太舒服,差啲唔知醒。梗係喇,邊聞著果香,邊攬住肉肉嘅珮柔,瞓得格外舒適。手臂為咗攬住波波瞓,被壓到畀痹哂都在所不惜,心理生理都前所未有咁饜足過。

要珮柔著我啲衫返工,始終都刺激咗啲。要早起少少車佢返歸換衫再返工係辛苦啲,但為咗可人嘅珮柔,又算得係咩呢。

一日有咁正嘅開始,返工都變得唔再地獄。

開心維持咗幾日,個腦又不自覺地諗起包包。其實張驍旭,你都好貪心下。又鍾意包包,又鍾意珮柔,Ashley冇話錯你㗎,真係人渣嚟。

但感覺嘅嘢,我自己都控制唔到㗎。無論係活潑開朗嘅包包同溫馴動人嘅珮柔,兩個都無法割捨。如果佢哋可以接受到對方,而且和諧共處,個畫面諗下都好正。到時⋯⋯就只怕係巨龍受唔住。為咗嗰日嘅降臨,都係操多幾吓腳先。

擰擰頭,夜已漸昏暗,今晚都係應承媽子返歸食喇。依加個腦咩都唔想諗。

訊息被發送後,「阿驍,你做咩唔搵我嘅?」包包?仲以為自己過度思念而出現嘅幻聽,但見到咁朝氣蓬勃、胸前雙手交疊而突顯嘅生煎包們,就知道,呢個係真人。

今日包包戴上泥黃色髮帶,白色直紋上衣加上土黃色長裙嘅包包側孭咗個白色嘅方形盒袋,睇嚟今日係流沙奶黃包,因扮嬲而鼓埋泡鍶。我不覺得煩,只見可愛。我諗我已經病入膏肓⋯⋯

「依排做嘢忙吖嘛。」我支吾以對。「依加得閒喇?咁我哋去食飯!」佢冇放喺心上,反而問。

「我仲同咗媽子講會返去食添,等我推咗佢先。」都係包包重要啲。

「唔得,伯友會好傷心㗎。我都一齊上埋去食,咪兩全其美囉!」佢對自己嘅主意非常之滿意,覺得完全係一石二鳥嘅答案。我諗媽子唔介意嘅,係驚⋯⋯如果珮柔喺度,唔知點面對佢⋯⋯

「但⋯⋯」帶女上去食飯喎,敏感嘅珮柔一定好傷心。不過,包包講到咁,我又諗唔到點推搪。

「唔好『但係啦』快啲帶我去啦,好肚餓!」唯有暗暗祈禱珮柔今日OT,撞唔到我哋喇。

《續。》
珮柔豐滿嘅胴體正好為激烈嘅撞擊帶來緩衝之用,每下都係圓滿且回彈著,軟綿綿咁。

屌G奶又送上門連個處都比旭哥食埋
3p thx!
包包留俾我算啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞