[少甜多奶]

1001 回覆
202 Like 5 Dislike
包包
小惡魔果然係我最愛
巴打sick野
每日都有文啊
夜晚11點後至12點左右出
最期待嘅3p爭寵呢
星期六日加速
呢個可能要等多兩三日
鋪緊喇
加個速先
live左呀
識揀一定揀包包
有冇邊條女同佢地似想像力唔夠
聽日記得投票,目標100萬
一叫五,投初選
先一:包包?
麻麻地不過都似
我對女明星真係冇咩認識
多謝你嘅幫忙

Btw呢個大細G都嚟緊
(43)

「食飽喇嘛?阿旭去洗碗!」媽子又一如既往咁奴役我。「哦。」希望起身嗰時,條J可以及時淋返。

「我都同旭哥哥一齊洗喇。」珮柔真係個小天使咁。佢一講完,已經捋起衫袖,收拾緊啲碟。媽子都習以為常,只係笑笑口。

「我都幫阿驍⋯⋯」唔知係想塑造「賢惠」形象定點,十指不沾陽春水嘅包包竟然都咁講。

「唔駛喇。過門都係客,廚房又唔係大,佢兩個攪得掂㗎喇。」我諗媽子對包包冇惡意嘅,始終第一次見。

我同珮柔合力搬咗啲碗碟入廚房,包包同媽子就坐喺離廚房都略遠嘅梳化上睇電視。

著住略鬆嘅米色紗裙嘅珮柔,雖然條裙本身嘅設計係唔顯波,但珮柔大波到咁,仲邊會遮得住啊?可能媽子講得啱,邊個娶到珮柔都真係三生有幸,仲艷福無邊添。啲細路奶水都好足,爸爸又玩得開心。

上次一齊洗碗嘅畫面仲歷歷在目,估唔到依加我同珮柔嘅關係係唔同咗咁多。之前仲當佢係妹,依加就⋯⋯

珮柔對洗碗駕輕就熟,專注嘅神情令有啲汗水喺佢額頭流下而不自知。廚房冇裝冷氣同風扇,都真係有啲熱。我輕柔咁用紙巾拭走汗呀,珮柔反而有啲諤然。

「旭哥哥,你唔係嚟洗碗咩?做咩望住我?」珮柔有啲不解,但都側咗頭、笑意滿滿咁望住我。珮柔,你知唔知你真係好可愛?

廚房同梳化個邊有咁上下距離,應該都安全嘅。「哥哥幫你抹汗吓。」珮柔一定唔會反對喇,佢就最聽我話。紙巾印完額頭,就轉移到頸同耳仔。珮柔敏感地縮起個身,對大奶都扽咗下。然後,我順手咁解開佢背脊嘅拉鍊。

「旭哥哥又話抹汗嘅?」疑惑嘅珮柔雙手沾滿咗泡泡,掙脫唔到,只係繼續手部動作,捉實隻碟唔好跌爛。

「入面都好多汗啊,唔抹乾好易病。」見我講得頭頭是道,珮柔都唔再反駁啲咩。

亦都有可能係單純嘅佢,無諗到我會抹到依個地步。始終媽子同包包都喺出面。

從背後抹到腋下,「好痕⋯⋯唔⋯⋯」珮柔不自覺叫咗出聲。「佢地就係出面啊,柔柔想唔想佢地望住你被人抹汗個個樣?」佢連忙搖頭,「咁就要細聲少少喇。」

我慢慢移到佢身後,隻手往前少少,一雙飽滿終於落入手中,「旭啊⋯⋯」輕輕篤兩野,再搓搓。摸落個觸感,都似佢上次著嘅薄襯。雖然睇唔到,但波波嘅回彈力足以令我血脈賁張。

「咮⋯⋯我哋柔柔咁大波,中間條罅一定好多汗,會出汗疹㗎⋯⋯」我都唔只係做吓樣,都真有認真抹,仲抹得相當徹底,方方面面都有抹到。「唔⋯⋯咁好喇⋯⋯」珮柔猶豫咗陣,但都默許咗。

當然乳尖都唔可以忽略喇。「要認真啲抹先得!」我喺佢耳邊講,啲氣聲搞到佢好痕。

「唔⋯⋯」珮柔對腳都攤軟咗唔少,唯有向後挨落我度,我嘅下身已經完全緊貼佢。

《續。》
成個故都好撚淫
個個都咁咸濕

Btw包包世界第一
珮柔好淫底 摸兩摸就腳軟
似係乜都唔識 係哥哥就濟個啲
當媽子死㗎
都係你最了解珮柔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞