[少甜多奶]

1001 回覆
202 Like 5 Dislike
成日都覺得Ashley好似啲筋肉人咁
樓主真係唔好唔寫,我一日點都幫你推一次!我話嘅!好撚想同Ashley 瘋狂扑
男豬會唔會馬上風
如果有人可以幫手推就好
奶呀
Ashley 太chur 太筋肉人feel
一齊留言分享吓有咩睇法喇
珮柔同包包兩個角色都好鍾意好難揀
一個小惡魔系 做女朋友正 一定好玩同開心
一個妹系 小小怕醜 咩野都聽你話
兩個角色都有自己嘅吸引力
Ashley 就算啦
anyway 小朋友先揀
珮柔
十日內!應該ok
好想屌到珮柔上天花板,我類型
女仔要好難好難先變到筋肉人㗎
Ashley只係有少少,但體能同柔韌度都比普通女仔好好多
我都好擔心佢
唯有叫佢做多啲運動
識揀一定要晒
條條女都lum 佢
好少人鍾意Ashley啊
你係鍾意佢主動定係鍾意佢嘅肌肉/柔韌度?
我要包包
(37)

珮柔除咗件濕笠笠嘅衫出嚟嘅時候,我先知原來嗰件淺色嘅bra唔係咁簡單,bra唔係綿造嘅咩?依件好似好透咁嘅,直情係見到肉嘅顏色,巧妙嘅剪裁啱啱好收埋咗兩粒紅豆,但塊餅餅都仲見到,中間有啲喱士花縱橫交錯,又啱啱好貼住波波嘅弧形。

唔係谷溝,而係呈現咗波波最自然嘅形態。兩隻飽滿嘅木瓜,真係好靚好靚。

「你今日戰鬥格喎。」我謔笑道。
佢諗咗一諗,「你講佢?」佢指咗指自己個bra。

我點點頭,珮柔解釋返:「唔係呀,呢件係薄襯。」乘機篤兩野,真係全部喱士嚟㗎喎,承托到咩。

佢揈開我隻手,反而令到對波扽扽下。我繼續講:「我以為係情趣bra添。」

「情趣?」佢又諗野諗到側哂頭。純到咁真係好似稀有動物咁。

「 令我想撲埋你度嘅野。」我扮獅子張牙舞爪嘅樣,成功到紅顏一笑。

「唔係啊,其實只係單純想冇咁顯大。」裝假狗就成日聽,整細佢真係聞所未聞。係整細都唔係而家啦,細個跑步極痛苦嘅時候都冇見佢咁講過。呢排先提起嘅,應該都係⋯⋯「因為啲同事?」

見佢嘅眼框慢慢變紅,淚水充斥眼球,好似就快滴出嚟咁樣,「佢哋啲話題好似都係圍繞住我波波咁,女同事講都還可以,但係男同事嘅話⋯⋯」原來係唔鍾意俾人評頭品足。佢中學嘅時候遇唔到呢啲嘢, 真係好彩。

傻妹嚟嘅,原來今日係嚟係搵我訴苦。

咁所以經過係假嘅,但係淋濕係真。使咩兜大個圈呢?直接講咪得囉。陰公囉,等哥哥攬下。

越諗越傷心,淚汪汪嘅眼睛終於溢出淚水,滴咗落去佢碩大嘅柔軟上方。

佢依加咁,係咪應該安慰完佢先換衫呢?

我用條脷舔嗰滴眼淚。發現豐盈上突然間有啲濕軟嘅物體滑過,成功分散左珮柔嘅注意力。

佢哽咽著,「我喊緊,旭哥哥都仲係掛住玩波波。」死啦,佢好似越嚟越傷感咁。屌張驍旭,鹹濕少陣得唔得,雖然咁大包米真係好撚吸引。

「咁樣你先止到喊㗎。」令佢哭笑不得。開始稱起波波,又放低,咁彈下彈下,好療癒啊。啲bra點舒服都好,始終都唔夠除咗佢舒服。係時候放佢出嚟!

「點解你哋啲人咁鍾意胸部㗎?都係一堆脂肪啫。」佢甚是不解,然後邊講邊著我拎畀佢嗰件白色衫。

「因為男人天生就鍾意波,你睇籃球、足球,都係大同小異啫。」以為著咗衫就摸唔到喇咩,依然逃離唔到我嘅魔掌,仲要搓大力啲添。

「係喎!差啲唔記得咗今日嚟嘅目的!」佢掙脫咗我嘅懷抱,又波扽扽咁跑去雪櫃方向。

然後又跑返嚟,手上拎住嘅係⋯⋯朱古力蛋糕?「我知哥哥同我一樣,成日做到唔記得食飯。」

「珮柔,其實我都真係唔太鍾意食甜野⋯⋯」個蛋糕冇平時個啲咁厚重,係輕盈鬆軟嘅六吋蛋糕,上面有少少cream同朱古力碎做裝飾,睇得出佢花咗好多心機整。望落係唔錯,但就唔想當飯食囉。

「咩啊,明明次次整畀你都食㗎喎。」珮柔一臉不明所以。

「之前唔忍心拒絕你⋯⋯」唉死,見到佢僵硬嘅表情,就知我講錯野。空氣好似一下子凝固咗咁。

《續。》
最怕空氣突然安靜
夠淫
掛住包包
我都係咁諗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞