[少甜多奶]

1001 回覆
202 Like 5 Dislike
樓主再咁吊癮就send刀片加油呀!
珮柔做老婆真係正 入得廚房 出得廳堂
好緊張
第一集啊
收留咗包包一晚
我要另外2個就心足啦
包包真係好正
出快d啦,好刺激
3P
支持環保
啱啊
不過介唔介意講下邊個位唔make sense
等樓主可以改進下
所以寫故先好玩
文中提及主角阿媽似家姐。 。 。 難度樓主你想。 。 。 。
打仗係指六國大封相?
等多十幾日就有喇(?)
不過我諗唔會炒得好勁
有冇可能日日都扑 仲要每日唔止一次
仲要可以扑包包同珮柔呢種夢幻般嘅角色
佢點睇都正
多謝你唔要刀片
寄啲condom畀包包珮柔就ok
好似大家都唔鍾意有肌肉嘅女仔咁
今晚冇文 到底係邊個摸大脾
珮柔同包包先正,肉肉地
伯母
(42)

我屋企嗰張係長方偏窄嘅枱,的確係可以伸到腳過嚟,只係冇諗過會喺依個場景之下發生。好彩有枱布遮下,成個舉動都不至於太明顯。

先唔講珮柔喺斜對面,就算佢喺我隔離都好,怕醜嘅佢一定唔會咁做,咁所以嫌疑人只有一個⋯⋯

喂,食緊飯㗎。媽子同珮柔仲要喺正隔離,第一次見咋喎。

望吓包包姣好嘅面容,完全神態自若咁食嘢同談笑風生,彷彿枱下面嘅揦鮓事都與佢無關。

雪白嘅腳背喺枱布飄揚下若隱若現,為安全起見,都係坐返埋少少。咁反而係送羊入虎口啊⋯⋯

玉足嘅攻勢從來都冇停止過。綿軟嘅腳掌終於輕輕踩喺西裝褲之上。因為距離近咗唔少,更輕易用腳指輕掂下試探下我嘅反應,真係巨龍瞓咗都畀佢叫返醒。

然後,用腳弓嘅位置磨擦。我放棄咗掙扎,只係擘到雙腳更開。包包連袋底都完全照顧到,又成隻腳掌按著我整支陽具,真係張家嘅血脈都喺哂佢腳下。

食緊飯又伸唔到手落檯底,否則都可以嚇跑怕吱嘅包包。我唯有用眼神向包包求救,佢都無動於衷。只不過係單純嘅磨擦,但因為現場環境令觸感都放大左好幾倍。軟軟的都被喚醒了,硬硬的開始見到成支野。

佢都感覺到,仲喺個開端度越撩越起勁,再漲大落去條褲都有爆嘅危機⋯⋯敏感嘅龜頭再受唔起刺激。

救命,我唔想用腳嚟幫巨龍出火,點睇我都係胸奴而唔係腳膠吓嘛?用波波得唔得?

包包一臉風騷,全然無視我嘅要求。「旭哥哥,你停晒手嘅?啲嘢唔啱食啊?」珮柔一臉擔心咁問,都係你最關心我。

「係囉,你塊臉紅紅地喎。唔舒服啊?」隻包包仲夠膽死咁問?你睇我返到去仲炮唔炮製你!

「冇⋯⋯係⋯⋯食飯嘅時候⋯⋯有少少熱⋯⋯」面對佢撩緊,我痕又唔郁得,真係食不知味。西裝褲被磨嘅聲嘅頻率越嚟越快,已經聽到啲「沙沙」聲,好彩電視機嘅聲浪同佢地嘅傾偈聲都仲勉強掩蓋到。

只係唔知條黑色褲會唔會磨到變咗白色,而且連入面都變埋白色一坺啫⋯⋯

「阿旭你隻腳撞到我啊。」可能太放鬆,掂到媽子都全不自覺。

「Sorry。」唔好望枱底please!!!!只希望佢唔好失驚無神裝就好,唔係(未來)新袍仔咁努力經營嘅形象都化為烏有。

「食飯就專心啲喇。」媽子眼望電視,又夾下餸俾珮柔,好彩唔係望我啫。句「我唔專心一早就射哂出嚟喇。」都只能喺心中回答。

最唔專心食飯嘅包包津津有味咁嘟住個嘴吮塊豬扒入口。好地地咬你就咬,吮乜撚。個嘴仔紅撲撲,好似搽咗唇膏咁,好似好好啜咁。意淫加下體實在嘅刺激,好驚會失手。

屌,條底褲好似痴痴地咁,唔會係分泌咗啲前列腺液啩?

包包左腳就興奮咁踩緊成條,右腳就輕浮咁挑釁緊前端,咁落去真係唔太好⋯⋯

我嗱嗱臨扒埋最後一啖飯,唔想獻出腳交嘅第一次,包包兩條腿終於都落返地面。

都叫做無驚無險咁撐到食完飯。

《續。》

雖然我覺得男主角咁好基因
佢媽媽都唔會差得去邊
唔係日日架有陣時都會隔兩三日
你講到Ashley好唔夢幻咁
陣間佢小器啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞