[少甜多奶]

1001 回覆
202 Like 5 Dislike
本故事純屬虛構。
如有類同,實屬幸運。

=================

花灑的水不斷打喺瑩潔光滑嘅肌膚上,隱隱發亮。及肩嘅麻色秀髮雖然被打濕,但無損佢嘅雅麗,反倒更為水靈。水流過飽滿的山丘、結實的小腹,再慢慢流到⋯⋯根本移不開眼睛。

「你望夠未啊?」清脆嘅女聲不慌不忙地回答着。佢不算高,腳嘅部份係160嘅身高之中佔咗三分之二。佢一手將頭髮向上往後撥,又一邊用手搓佢對彈性嘅⋯⋯睇女沖涼真係種享受。

「⋯⋯吓,errr⋯⋯唔好意思。」小心咁閂好度門,我⋯⋯等等!呢度唔係我屋企咩?點解會有條女喺屋企沖涼㗎?

萬千思緒喺腦海中翻滾著。可惜搵唔到答案,唔通我同佢上咗床?條女睇落身材都幾正啊,把聲又甜,自己就算真係同佢做咗都冇蝕底,唔知自己表現成點呢⋯⋯我諗見到咁嘅身材應該唔會垂頭喪氣掛?

佢就咁包住浴巾就行咗出黎,就算不施脂粉也稱得上係絕色美女,「咦!咁香嘅,你點知我鍾意食蕃茄㗎?」佢望望碟中的all day breakfast早餐,笑意盈盈咁。煮港女野果然冇死。

「咁⋯⋯咁啱屋企有啫⋯⋯」咩料啊,人地開咗個咁靚嘅頭,我條傻鳩係度答緊咩啊!口窒窒咩呢,人哋係你面前沖涼都未驚過啦。

佢慢條斯理咁將啲蕃茄切到方便放入口中嘅size,途中餐具都冇發出聲響,估唔到食個早餐都咁講究⋯⋯

「琴晚⋯⋯」

「琴晚多謝你啊,我都好識做嘅。」佢放低手上嘅刀叉,慢慢走向我⋯做咩啊做咩行埋黎啊?佢一邊行埋嚟,一邊慢慢拉低條浴巾,原本都已經清晰可見嘅乳溝依加更深不可測。

「你著返好件衫先喇。」無視我嘅話語繼續行,最後踎係我隻腿之間。我從來都唔知原來屋企嘅沐浴露係咁香。居高臨下嘅我將眼前養眼嘅美景盡收眼底,飽足嘅唔單止係心靈,連肉棒都開始蠢蠢欲動。

佢有啲笨拙而且暴力咁扯開我條褲,充血嘅柱體一下子彈出。

「都幾可愛啊,無想像中咁猙獰。」佢仔細望左望,冰冷的手觸摸到熱燙,足以令我打左個冷顫。「我諗無男人會鍾意畀人讚可愛。」
「其餘嘅⋯⋯要試過先知。」嘴角嘅邪媚一笑,笑瞇瞇的桃花眼,活像一隻小惡魔。

佢花咗極短嘅時間,就已經知道我最敏感嘅係冠狀溝最前端嘅位置。滑嫩的手順著頂部慢慢摸到蛋蛋,對最敏感嘅位置避之則吉。「你點可以咁隨便同唔識嘅人發生關係㗎!快啲停。」在理智線斷掉嘅最後通牒,我深明依句野其實都係同自己講緊。玩緊火,但唔想停。

《續。》
自推
Push
(2)
佢再次無視我,仲加重左手上動作。佢拿出我長備於洗手間嘅潤膚霜,透明嘅液體令陽具閃閃發亮。碩紫嘅龜頭被人細細地摸著。馬眼都冇被放過,前列腺液開始溢出。再打轉,嬌嫩的纖手包裹著柱身,快速地上下移動。經驗尚淺嘅我又點受到此等試煉?頃刻間已經有傾巢而出嘅衝動。我試圖望吓佢本人嚟分散注意力,只見巍巍的山峰隨著主人嘅賣力如同布甸咁抖動,努力嘅汗水滑過臉龐落到鎖骨,反而為場景升溫。

粗重的呼吸聲此起彼落,啪啪聲不絕於耳。不一會兒,便繳械了。

黏黏稠稠的精華就喺佢一大早嘅facial。「多到呢⋯⋯你咁dry嘅咩?」佢脾氣都算好,畀我射到成臉咁都唔嬲,仲笑笑口咁。唔係我阻止佢,佢可能真係會幫我吞埋精。

「顧住笑。」我一下就捉佢去廁所洗臉。

不過咁濁嘅話,即係琴晚我地無⋯⋯意識到冇做錯事真係既開心又失落,明明大好機會啊。

「好喇,我總算還咗恩。」拍了拍自己臉上嘅水,又行返出梳化個邊,「阿小姐,你講緊咩?」我一臉不明所以。

「叫我包包吖。」我望咗望佢心口對大包,依個名真係改得幾好。

「跟住落嚟嘅係我自己想做嘅。」澄明的一雙大眼望得我不好意思起來。佢逕自坐喺我大髀上,又抬起我嘅下巴,喺我唇上印了一下。剛做完這麼淫靡嘅事,忽然又如此純潔。唔知依隻小惡魔又係度打咩主意。我可以做嘅就只有用手按住佢嘅頭,加深咗依個吻。舌頭衝擊咗佢齒關幾下佢先如夢初醒,明白我嘅用意。拙劣嘅吻技同佢嘅手藝形成左極大對比。我悄悄把手挪到其豐盈之上,包包嘅電話鈴聲卻不解風情地響起。

「喂?嗲哋?」逮住這好時機,我手已經往下面的光滑發展。摸著佢應該要茂密的森林,如今已經光禿禿一片,更逐漸形成水漥。隻衰妹真係做好咗畀人屌嘅萬全準備呢。「點解⋯⋯你會搵⋯⋯到我㗎?我⋯⋯明明⋯⋯」包包咿咿呀呀地癢得說不出完整嘅句子,小臉憋得紅如蘋果,條頸一片泛紅。剛剛嘅小惡魔一下就馴化成可愛嘅綿羊仔,真係迫不及待想騎吓。

不斷嘅往內探險已經令我嘅手變濕漉漉。解開浴巾,包包嘅豐滿大包終於呈現眼前。兩個渾圓嘅球體中央種著櫻桃,誘人極了。「我冇⋯⋯喂!你做咩啊⋯⋯唔係啊嗲哋無事無事⋯⋯」包包想擺脫我嘅手,卻無能為力。驚訝一下轉為笑意,就隨我去了。
也只好不停轉著我手上嘅銀製手鐲,分散自己嘅注意力。

先係輕輕咁搓下對白而圓嘅脹卜卜大奶,再撩下中央嘅粉紅。微微擠壓著乳尖,只能換來粗重的喘息,迷矇嘅雙眼似是欲拒還迎,都幾乎忘了仲同嗲哋講緊電話。

我肆意地揉搓這雙小白兔,果然如想像中般份量十足。提起一邊吸啜,紅點因為主人嘅激動同我津液嘅滋潤而轉為更深嘅粉紅,亦變硬了不少。「好喇⋯⋯我⋯⋯會返嚟⋯⋯依加囉⋯好⋯⋯」吓?咩返去?我都仲未夠喉。包包終於掛斷咗電話,臉上嘅紅潮仍未散去,真係好想一啖食咗佢。

《續。》
Lm
(3)

「唔好走喇。」當然後半句「我都未屌」冇講到出嚟。

隨後枕上佢對大饅頭度。有咗佢陪瞓一定唔會失眠喇。「唔得喇。我真係要返去喇。」

「但你攪到我咁就走左去⋯⋯」「我係唔會同男朋友以外嘅人做㗎。」佢邊講邊著返條lace底褲。

即係點?佢有仔喇?但對我無野又點解要挑逗我?不過我地識咗都唔夠24個鐘,點一齊呢?唔通佢想我地確認關係咗先做?咁所以依加我應該要表白!

「我個bra被你坐住左啊。」佢指住我個pat。抽返個bra出黎先睇到,原來包包成34D,對野真係好撚正。

「我地一齊喇!」「拜拜。」幾乎係同時開口,但隨之而來嘅係閂門聲。

見住佢離去嘅背影,唔通只係黃梁一夢?但我碌鳩咁有生氣,又唔似假啊?係喎,應該話主動車佢咪知佢住邊囉!依加電話又冇ig又冇,仲點見返人!張驍旭,你真係好撚delay。

電話嘅叮叮提示聲劃破了良久的寧靜。「旭哥蒲頭未?🙏」「旭兄請問您有空嗎?🙇」

咁嘅鐘數個兄弟whatsapp group仲咁熱鬧嘅。咁好口一定又有野要我幫手。

「?」
「又話介紹你個靚女鄰居畀班兄弟識!講左十幾年都未有影。」口花花嘅阿鋒又打咩主意。
「好撚大波,笑得又甜又咩咁。」William 笑淫淫,最叻溝女。
「36E應該走唔甩,但識玩都一定係玩腳。」毒撚安今次竟然都加把口,平時唔係好正義凜然咩?
「真,腳都玩到十年。」個樣同身型都同我叮噹馬頭咁型嘅浚仔好彩同我口味唔同,唔係一定爭女。
「膚淺!人地咁pure同true。你地邊襯得起佢。得我咁靚仔先carry到。 」想像到阿聰又撥緊佢個自命不凡嘅all back頭。佢同我識得最耐,好鬼世故。
「收皮喇柒頭聰。」「發夢喇柒頭聰。」William 同安仔異口同聲地說。
「先唔講我當佢係妹,再者你哋咁型仔,溝死女喇,仲駛咩我介紹。」真係冇佢地咁好氣,珮柔真係靚到咁咩?中上但未到女神級喇,都係包包可愛啲。包包⋯⋯

當然,老媽子句「聽晚返嚟🍚。」都唔可以視而不見嘅。

夜幕低垂,旭日初昇,又係一個失眠夜。

《續。》
Ok
文呢
(4)

「我返嚟⋯⋯喇?珮柔?點解會喺廚房嘅?」都真係成年冇見了,真係大個女左好多。望住佢對唔知大咗幾多嘅奶子晾起左條圍裙,唔講都唔知佢只係細我兩年。

「旭哥哥。」一頭曲髮嘅珮柔笑容仍然甜美,雙眼又大又圓,鼻高高咁,把聲仲好嗲添。

「柔柔屋企冇飯開啊,咪叫佢嚟食吓飯囉,點知佢仲煮到成檯都係餸,真係唔話得。幫手開飯喇,仲成碌木咁。」對媽子嘅話笑咗笑,珮柔繼續為我最鍾意食嘅茄汁蝦碌埋返個汁。

有人煮飯真心正,賣相仲相當唔錯。紅澄澄啲蝦被擺成花形,上面仲有d蔥花點綴,真係唔食得都睇得。其他嘅鮮魷炒西蘭花、蒸石斑同煎牛仔骨,咁啱都係我心頭好。

「柔柔,忙咗成日,快啲坐低食飯。」邊講邊夾咗舊魚面珠燈畀佢。
「我得閒啫,伯母。」一如既往嘅溫婉可人。除左圍裙,原來係著左稍為貼身嘅雪紡及膝裙,都無減巨乳嘅風采。

「依加啲女仔好少入得廚房㗎喇,如果我哋阿旭娶到你就真係三生有幸。」
「講咩啊媽子,珮柔由細到大都咁
多人追。我依啲凡夫俗子襯唔起佢㗎喇。」本來笑緊嘅珮柔,好似扁咗下嘴咁。

有說有笑咁又食完一餐,熱熱鬧鬧咁都幾高興啊。如果唔使⋯⋯「衰仔,洗完幫手洗碗。」
「返左成日工,好攰喇。坐陣先喇。」
「唔緊要喇伯母,我洗都可以。」
就係咁樣,就變咗我同佢兩個一齊洗。

「係呢,你返intern返成點啊?」都係由我呢個哥哥開聲打破沉默先啦。
「都幾好啊,啲同事都幾⋯⋯熱情,老細又體貼,大家都好nice。」見住佢笑得甜似蜜,冇被豺狼食咗都真係奇蹟。
「同男朋友發展成點啊?」
「我⋯⋯我邊有男朋友啊。反而伯母話你識左女仔就唔痴家喎。」
「我都冇女⋯⋯」腦內閃過包包個小惡魔樣。有肌膚之親但都仲未係男女朋友⋯⋯如果佢聽到嘅話,唔知會唔會應承做我條女呢?

「洗完就送柔柔返去喇,咁夜好危險。」媽子又大聲指揮我。「哦。」

「旭哥哥,食唔食雪糕啊?」本身我就麻麻地甜野,但珮柔叫到都ok嘅。「好。」

我地兜返去細個成日幫襯個間士多。珮柔嘅眼睛好似著咗魔咁衝入去揀。

「朱古力味都係好似以前咁好食!」見佢滿足嘅表情,忘形咁舔匙羹,就好似返返以前咁,一切都冇變。

以前佢父母都好忙,成日飛嚟飛去。當然依加都係。佢父母畀咗筆錢媽子,等佢煮埋飯畀珮柔食。兩家人都幾熟絡喇,我就好似多咗個妹咁。不過大學住hall,之後仲就返工搬咗去好遠,都少咗聯絡喇。

「你鍾意嘅,我依杯都畀埋你喇。」忍唔住摸下佢嘅頭。唔知係咪佢反應唔切,fing咗羹雪糕落我條褲度,佢自己都一手都係。

「哎呦,對唔住啊。搞到你黐湆湆。」佢拎咗條粉紅色手巾仔抹,但奈何乾得太快,都係作用不大。

「唔緊要喇,我返屋企洗都一樣姐。」我表示不以為然。

「唔好!就快到我屋企喇,上黎洗下都冇咁唔舒服㗎。」
「真係唔駛喎⋯⋯」
見珮柔咁堅持,我都不好意思推卻。咦,佢父母應該仲未返喎⋯⋯

《續。》
Lm
Lm 支持
歡迎留言啊
加速
加速
加速
加油啊想睇
(5)

真係冇人⋯⋯「我拎條濕布畀你先。」

佢間屋都冇咩點變,仲好整齊。佢啲獎放到成屋都係,傢俬溫暖又不失整齊。「我可唔可以周圍睇吓?」
「好啊。」

都係好夢幻氣息嘅女仔房,所有野都井井有條,牆上仲貼咗好多相。有唔同年紀嘅珮柔呢?見着佢由細細個嘅可愛,蛻變到亭亭玉立真係好奇妙。咦?依個咪我咪我嚟嘅?有我哋細個一齊拖住手去公園玩嘅、有我哋細個一齊食雪糕嘅、我哋小學打羽毛球嘅⋯⋯仲有中學嗰時影落啲自拍?竟然曬哂出嚟。可能連我都冇咁齊。唔通?「入女仔房唔係咁好嘅⋯⋯我都係出返去先。」

「你係咪睇到哂?」佢氣急敗壞咁行嚟,可惜遲左一步。

「你間房幾靚啊。哈哈哈。」我都唔知點兜好⋯⋯

「有咩咁好笑?」佢收起笑容,難得咁惡。

種種回憶襲上心頭。

係囉,點解我依加先get到嘅?

珮柔嗦嗦鼻子,眼淚好似珍珠咁大顆大顆地掉落,真是我見猶憐。「你唔好喊喇⋯⋯我⋯⋯咁⋯⋯」我都真係唔係好識handle。

摸吓佢個頭,將佢額前嘅劉海撥到耳邊,哭聲仍然不止。咁我唯有⋯⋯拉起佢嘅手,輕輕將佢嘅頭一擁入懷。似乎係受到驚嚇,真係冇喊喇喎,亦都冇掙脫,就咁乖乖畀我抱住。

嗱,我攬得好君子嘅,完全掂唔到佢對波㗎。不過當佢回抱返我,我胸口稍下嘅位置揩到佢對波就唔係我問題喇?真係好似綿花糖咁軟,佢成個人都香噴噴咁嘅。

「女朋友要做嘅我都做到㗎。」佢邊細聲講邊放我隻手上佢心口。輕輕一摸都feel到好足料好軟熟。嘩大佬真係縮都縮唔切。「唔好嘅⋯⋯」

「哥哥想點對我都可以,真㗎。」
「有事慢慢講,唔好除衫⋯⋯衫。」佢揭起條裙,先係見到白底紅色碎花嘅底褲,再係同款嘅bra,同埋令人冇辦法移開視線嘅三吋長事業線。

可能係太目瞪口呆,所以到佢除咗胸圍個時,都仲係驚訝到出唔到聲。因為依世仔都未見過咁大對⋯⋯圓圓嘅竹荀掛喺心口度,就好似一對水滴,波與波之間形成人字形狀,胸下沿要夾返支筆應該唔係咩難事。

膚色來講,佢算白,但係都白唔過包包。

好似有磁力咁,我對手就由被佢吸左埋去。輕輕向上逗,係墜手㗎。真係唔明心口掛住咁重嘅野點行路。

佢不好意思咁用手臂遮住乳頭位置。「做咩要遮住自己呢?你好靚呀。」「我⋯⋯個胸位好低,尖尖唔係粉紅色,都唔似一般女仔咁。腰又肥,腿又粗⋯⋯」估到估唔到原來佢係睇得自己咁負面。唔怪之得佢成日都着咁鬆身嘅衫啦。

望下有五蚊大嘅lin餅,都幾可愛啊。「其實紅豆嘅顏色都幾特別呀。」越大對奶好似越敏感咁。我一掂乳頭佢就即叫,「嗯⋯⋯嗯。」我慢慢打轉令佢適應,乳頭嘅勃起代表佢都開始進入興奮嘅狀態。

牛仔褲所撐起嘅帳篷已經大無可大。我捉住佢嘅手,再放喺帳篷上邊示意佢上下揉搓。跟住佢就再唔識得動。

如果話包包只係唔熟煉,咁珮柔就一定係青澀。

咁所以我就先喺豆豆上面徘徊,等差唔多夠水就試吓伸一隻手指入去。點知只係入咗一隻嘅少少,佢已經叫到要生要死。然後又開始乾返⋯⋯已經重新刺激佢敏感嘅地帶,不過效果不大。

睇嚟都係時候偃旗息鼓。望住呢對紅豆包,總覺得有啲可惜。

破處真係好要耐性㗎。究竟邊個鍾意屌處女㗎?

《續。》
加速
推呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞