[少甜多奶]

1001 回覆
202 Like 5 Dislike
加油加油
因為男主話咩珮柔都會照做啊
佢都有少少咁多多驚訝嘅
環保咪算 咁緊火邊得閒戴
證明大家都鍾意睇描寫得細緻嘅
真係好大嘅鼓勵啊
多謝你
唔戴嘅話遲下就仲唔得閒
因為要湊細路
媽子夠鐘屙夜尿
(48)

珮柔專心一意上下郁緊,根本都冇辦法躲避包包嘅抓波手。「唔⋯⋯唔⋯⋯」用楚楚可憐嘅目光望住包包,可惜佢根本專注緊睇人地對波,仲邊睇到人地咩眼神。「嘩,係咁意揸下都咁多肉嘅,着咁鬆嘅衫真係埋沒左你。」佢未經人哋同意,就解開晒人哋胸前嘅鈕啊bra啊。不過珮柔點會反應得切,都只能任由人哋食揸波放題。

不過,其實我都想一探究竟㗎,真係睇幾多次都唔會厭。

兩大隻奶子終於露出嚟,碩大嘅木瓜就掛喺胸前,好似係散發着氣味芬芳嘅果實,吸引着人們採擷。波波唔使任何承托已經有微微嘅人字,完全係得天獨厚嘅最佳例子。紅豆矗立喺山峰之上,更添可愛。「原來張驍旭你鍾意巨乳嘅。」包包好似有啲唔甘心咁。「咁你都唔係好細啫。」摵咗下包包仲露出緊嘅波波,明明都好正喎。

珮柔完全冇還擊之力,只係任人魚肉,畀人搓圓撳扁。第一次見大對奶,包包忍唔住想試吓手感同品嚐下。明㗎,我第一次嗰時都係咁。

包包如此好奇,有啲懷疑佢其實都唔抗拒同女仔玩?距離成功之路又近咗一大步!

包包稍微拎起對木瓜,舔咗周圍就吸啜起胸肉來,吸到兩邊臉肉肉都凹咗落去,好全情投入咁。女仔比較清楚同性嘅需要,動作比男人溫柔,我諗珮柔都鐘意嘅。而珮柔本身就敏感,「咿啊」個不停,加埋下身嘅推波助瀾,應該就快到達高嶺之巔。

「啊⋯⋯我⋯⋯嗚⋯⋯⋯」埋門一腳,包包舔上珮柔那粉嫩嘅開端,我都再插多幾下錦上添花。「唔好⋯⋯啊唔啊⋯⋯旭⋯⋯」珮柔有啲忘我,包包唯有捂住佢個口,費是嘈醒媽子。真係浪費,如果係我會嚟個大車堵住佢嘅唇音。

珮柔下面嘅反應激烈過平時好多,縮到超緊。好彩我都身經百戰,冇咁易畀收音機嚇親。

珮柔高潮過後,包包都綻放色迷迷嘅笑容。珮柔一屹高少少,離開我條J,佢就已經迫不及待咁扶住戴咗套嘅賓周坐上嚟,好似幾日冇畀過飽飯佢食咁。唔同既係佢雙手擺向後支撐,先係向上抬少少再坐低,整支沒入,「啊⋯⋯終於都⋯⋯」包包條腰都好勁,明明大家都係跨跪住,點解會勁過珮柔咁多?

珮柔攰到攤咗喺我旁邊,喘息不止,女上對佢嚟講真係太消耗體力喇。相反,包包開始佢嘅機關槍掃射:「衰人驍⋯⋯你對我⋯⋯唔住,仲要⋯⋯話我唔乖⋯⋯」唔單止係上下郁,仲會左右搖,甚至順時針轉圈,完全係當我係試驗品咁,逐個位試自己邊度最舒服,同樣都係全方位咁刺激緊我。

《續。》
兩個妺遲啲熟落啲插緊嗰陣玩埋波磨波lin磨lin,到時爽到大家咩仇恨都唔記得哂啦~~~
lm
冇換套?
乜野係左右搖同順時針轉圈
神奇地融洽
珮柔岩岩先入學就要考畢業試
都要熟落到先
包包反應咁激烈⋯⋯
原則上要換
但佢兩個都白白淨冇性病
唔會有事
如果遲下 有Ashley, 煩請寫明要換。
環保就算喇
就係插住個時咁左右搖個盆骨同埋順時針轉圈
我都唔知應該點形容
珮柔要考試咩
好期待今晚
如果破處=升中一
咁3p = 中學畢業
文呢
Ashley話得男主一個sp
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞