[少甜多奶]

1001 回覆
202 Like 5 Dislike
感謝樓主每日定時穩定更新
多謝你嘅不離不棄
M男至愛
(15)

「哦。」完全唔同意佢嘅說法,唯有錫佢等佢靜啲。比起上次嘅稚嫩,今次竟然識得反客為主,我倆嘅舌頭你追我逐,根本唔想停落嚟。

到佢唔夠氣個時,依依不捨咁放口嘅時候,拉出長長嘅口水絲,佢自己見到都嚇親。

我一面向上頂,一面隔住衫抓住對大包,條裙胸前嘅位置畀我搓到皺哂。「啊⋯⋯嗯⋯⋯呀呀⋯⋯」無辦法喇,本想除條裙落黎,但依啲小禮服著同除都真係好唔方便。萬一前面條友同我say hello ,包包咪畀人睇蝕?不了。

一直都你來我往,佢郁到攰又到返我主導咁。咁嘅環境下根本唔容許轉post,不過單一又唔等於單調嘅,不時枕下對大奶,又撩逗下豆豆,都一樣高興,反正來日方長。

感受到陰道好似窄窄地咁,「我想⋯⋯」佢手緊扣著我手掌。「好啊。」全力衝刺。

不再忍耐,雙雙都攀上高峰。

放返包包落地,都不忘幫佢扣返啲鈕、用紙巾抹下啲汗同閪閪,再置中返佢條底褲。佢成個過程都舒服到合埋雙眼,真係好勞累喇包包,好好瞓下喇。

個身熱咗,但個人攰咗,咁取暖法到底可唔可取呢?

結果佢直瞓到離場,著哂燈佢先醒。「Sorry啊,我啲口水流到你成個賻頭都係⋯⋯」
我寵溺咁摸下佢頭。「肉償囉。」結果換來嘅係一記重擊。

「下次再嚟睇埋下半場佢啊?」呢個算唔算係一個邀約?
「下次都係買碟喺我屋企睇,幾時stop都可以。」
「做咩要stop?」佢剛瞓醒,腦袋唔太靈活,到佢load到個時,膝頭哥又被踢多一下。

從來都唔知原來包包咁暴力。

佢都攰喇,所以都冇咩餘興節目。直接車咗佢返歸。本來想送到門口,夜晚又危險,何況包包仲咁清麗脫俗,但佢好堅持咁送到樓下就算。

樓下都咁富麗堂皇,睇嚟佢家世都相當顯赫。諗諗下,包包好似從未同我講過佢屋企嘅野⋯⋯

我會唔會高攀唔起包包㗎?咁表白計劃都係hold住,睇定啲先。

咁所以毫不意外,又係個失眠夜。

「依排唔打拳?」whatsapp兄弟group傳來William嘅訊息。
我成晚諗住包包,「瞓得唔係幾好。」
「都要做下運動㗎?」我諗起Ashley ,就唔係好想去。
「返工返到攰。」
「咁今晚嚟食個宵夜都得掛?上次話嚟話嚟最後都冇咗影。」咁又無妨。

當我坐低個時,見到Ashley坐正我隔離就真係呆咗。「留返個靚位比你。」阿聰細聲講。佢哋都混熟得幾快⋯⋯
「Ashley話佢都想嚟食野,所以join埋我哋。」最開心係你喇阿安。
今日仍然都係緊迫嘅彈性顯波衫同瑜珈褲。我懷疑佢成個衣櫃都係。

「好高興認識你啊。」Ashley伸出友善之手,我雖然唔鍾意佢,但都唔想落佢面嘅,所以都有握。佢隻手原來收埋咗舊嘢想靜靜雞畀我。

我望住舊橢圓形嘅粉紅色嘢,上面得「+」同「-」。我撳咗幾下減,再撳幾下加,都冇反應喎。

係我一撳完加之際,Ashley搦住水樽嘅手突然間跣一跣,倒濕哂張檯。「Ashley 你冇野啊嘛,想斟水叫我喇,始終男人好力啲。」睇嚟William完全忘記咗Ashley係有練開肌肉,分分鐘可能大力過佢。

唔知係太熱定點,Ashley塊臉越嚟越紅同埋有啲坐立不安,直覺覺得舊嘢同佢嘅狀態係有關,於是我撳返幾下「-」,佢塊臉又冇事喇喎。

哇大佬,唔會咁痴線掛?

《續。》
Ashley
西痕到咁
支持
遲下拎條繩出嚟點算
加油,出多啲
加速
佢係一個好特別嘅女仔
咁佢都唔係個個都比屌嘅
多謝支持
可唔可以講多少少感受呀
(16)

究竟係一個點嘅女仔,先會畀個自慰器遙控器一個男朋友以外、又唔係好熟嘅男仔?

Ashley個樣雖然未到粉雕玉琢,但都算中上靚女啊?點解咁作賤自己?

定係因為太靚,玩到無野好玩?

我望一望佢,勾魂攝魄嘅桃花眼意態撩人,嘴角含春。隻手又有意無意掂到我隻手,有時同人傾得開懷,甚至挨哂落我度。我已經努力挪開,但都敵不過佢嘅出其不意。好彩唔係坐佢對面,唔係佢隻腳實撩緊我碌鳩。

諗到依度不禁撳多幾下「+」,上次玩得我咁開心呀啦。

臉上嘅紅暈紅如胭脂,僅次於因運動而泛起嘅桃紅。就咁一加一減,又減減加,加加減,就係令佢唔能夠如願,衝上雲霄。

「嘩ashley 你醉喇。塊面紅到咩咁。」William一副興趣盎然嘅樣。
「William你送佢返去啦。」我起哄著。啱喇,姣婆遇著脂粉客,佢哋一定一拍即合。咁到時就唔使搵我來玩。
「我⋯⋯啊⋯⋯嗯⋯⋯無事⋯⋯仲要!」佢幾乎係掛係我身上。

「你想佢溶咗Ashley咩?況且William都醉喇。」阿聰根本就唔明,其實佢係好想俾人屌,根本唔係你想像中咁潔身自愛。

本身想益下阿安,但佢見佢睇落仲醉過Ashley ⋯⋯

「咁你送囉。」我不耐煩道。
「講笑咩,我住沙頭角㗎。嗱,總之女子組就交比你,睇住佢啦。」

咁所以佢依加就坐咗副駕駛位。挨住車窗嘅手抬起微燻嘅雙頰。「唔好騷擾司機。」見佢稍微瞇起賊溜溜嘅雙眼,似是不懷好意。

「望下你個靚仔樣都咁,如果摸下粗壯嘅手臂咪⋯⋯」佢真係捏落我二頭肌度。「我仲未想死住。」

「但我想畀你屌死喎。」gel咗甲嘅指尖從手臂撩上膊頭,又上頸,有意無意揩過我乳頭,最後落到肚臍。「好撚痕啊仆街。」

「啱喇,我個閪都好痕,想用你條巨龍幫我𢲷下。」睇嚟今日唔戰佢都唔收手。

我迫於無奈將架車駛到冇咩人嘅山頂上。又較低咗前排凳嘅椅背,就變咗張床出黎。

我都未坐好,就又畀佢推倒。見沉睡嘅主角仲未完全甦醒,佢純熟咁拉開、半除咗我條褲,再成舊塞咗入口,由軟到硬都只係三分鐘嘅事。

然後又想坐上嚟騎馬。我推開佢,「除個bra嚟睇下。」

「吓,有咩好睇。」見佢不情不願咁,本身都只係好奇,而家就真係一定要睇,挫下佢銳氣。
「咁我揸返架車落去。」

「屌你。」但都係死死地氣除,鬼叫佢慾火焚身。嗯⋯⋯都未到全平,睇嚟之前估C都畀多佢,實際上應該係升球大墊嘅B,都估到。咁窈窕仲邊有脂肪落對波度,瘦底大波真係得啖笑。

當然包包係少數嘅例子。

略為有少少起伏嘅胸上有兩粒提子乾,見狀我突然想⋯⋯四指放背,拇指揩著粒lin,上下左右咁郁。

就好似遊戲手拉桿咁。

我失笑著,真係好撚似。「咩料啊,頂你好唔尊重我囉。」一抹酣紅卻攀上臉頰,睇嚟係口裏說不嗰種人。

「唔滿意咪走囉。我唔會挽留你㗎喎。」佢唔單止冇失望,反而更加興奮。「打落嚟啊⋯⋯」佢捉住我隻手放到佢個蜜桃形嘅patpat上。

唔撚係啊,原來係極m。之前高高在上嘅就只係擺姿態?

「快喇!陽萎啊?」陽你老母。嘈嘈嘈!我真係毫不留情將佢pat打到紅哂。

對包包就話要就住嚟錫,姣婆就不了。唔係脂肪嗰種震,係結實嘅回彈。見你咁好打,獎多幾下畀你。

《續。》
扯咗
多過一日一篇嘅話,遲下就出唔到
個標題話少甜多奶,你啲奶係煉奶?甜到
要多啲珮柔同包包得唔得
我當你讚緊個故事情節真實、引人入勝(性)㗎啦
支持樓豬
你指邊個?定成個故唔好有m情節?
Ashley
btw 唔好掛住覆我 快出文
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞