[少甜多奶]

1001 回覆
202 Like 5 Dislike
講起個故名就⋯⋯
其實係唔識改名
本身想叫三岔口/路 因為有三條女揀 但好似太老套
所以打「少甜」就算
覺得應該會成日講波波 又加埋「多奶」
結果就搞到好似叫奶茶咁
agger
唔係吖,一開頭男主已經有得出野,仲要顏射 (雖然係唔知條女邊度彈出黎呢下有少少奇怪既 - 就咁睇似係bar識然後飲大咗拉返屋企?)
一口氣追哂
當然啦
Ashley肌肉女不了不了,想屌珮柔啊加速加速
睇嚟佢兩個好受歡迎
謝謝你
都有一邊寫緊㗎
推下先多啲人睇到
(17)

Ashley彈手嘅Patpat已經打到發燙,「啊⋯⋯我要⋯⋯要大力啲⋯⋯罰我啊⋯⋯另一邊都要。」睇佢個樣high到好似畀人屌緊咁,所以下面都濕到成個水塘咁都唔意外。

見佢畀咗對波我睇,都唔再留難佢。畢竟佢咁⋯⋯都真係需要幾大勇氣。佢迫不急待咁除咗自己條褲,我先發現原來佢根本冇著。睇嚟佢嘅淫賤係無極限。

佢好自動波坐上嚟,都好熟架步㗎喇。仍然輕鬆駕馭女上,佢剃哂啲陰毛,所以抽插期間磨擦力更大。但對於Ashley 嚟講,依啲先係樂趣所在。

見佢越搖越起勁,「大佬唔好噴水,我唔想洗車。」邊請邊捏佢全身最有肉地嘅地方。「講到我好似花灑咁。你有咁勁咩?」又係度嘻嘻奸笑,諗住用激將法?

「自慰棒唔識自己郁。」

佢故意嗲住講,個身仲前後搖住。「試下喇,強姦我都ok㗎。」直情開正你個瓣添。完全懶理,拍下佢蘿友,都係佢自給自足吧喇。

係囉佢自己都可以玩得好開心,唔駛我出手。佢雙手合攏,放上我嘅胸膛上按住嚟un,好似模擬緊被人綁住咁,「淫娃好想畀你屌啊⋯⋯快啲⋯⋯啊啊⋯⋯」快啲搞掂快啲返歸。

「男朋友咁大隻都滿足唔到你咩。」上次就話唔知姐,今次真係比帽人地戴。「呷醋啊你?」佢諗一諗,然後恍然大悟。「況且我都冇男朋友。」笑意加深,衝得更起勁。

我都就嚟到⋯⋯唔可以重蹈上次嘅覆轍!要快啲抆返出嚟,陣間有堆細路叫爸爸就唔好。佢見狀,即刻撳返低我。「我想要你啲精喳嘛,反正你都唔要㗎喇。」雖然咁講又冇咩唔啱。

好彩架車嘅避震功能唔錯,五百零下嘅抽插都仲游刃有餘。

佢諗返起頭先嘅問題,「我哋只係sp,你唔好鍾意我啊。」真係嗤之以鼻,想得自己那麼高。「你咁樣背叛男朋友真係好咩?」

「我講多次,我冇男朋友,亦都得一個sp,嗰個就係你。」佢斬釘截鐵咁講。咁都好啲,至少唔會有病。

喂等等先,「我好似從來都冇應承過你。」

佢似是而非咁笑咗笑,就落咗車。送走左個瘟神,終於都可以返屋企。

又到咗返屋企食飯嘅日子,今日冇人嚟迎接我,真係有啲唔慣。「咦媽子,珮柔呢?」媽子喺廚房,揸住隻鑊鏟講。

「人哋一定要喺度㗎咩?有嘅時候又唔好好珍惜。」使唔使問句野都意有所指啊。咁唔問囉。

「佢話唔係好舒服,係屋企休息呀。食完飯去睇下人哋啦。」唔好一臉「終於懂事了」嘅樣得唔得?「好喇。」

去到佢屋企門口道門輕掩。唔係啊嘛俾人打劫?「珮柔!」我都顧唔到啲咩禮儀,馬上衝入間屋度。

開咗燈喎,仲咁整齊,冇被洗劫一空,我個心都定番啲。

個傻妹唔知做咩擒到勁高。今日紮咗個髻仔,前額仲箍有髮帶,露出飽滿嘅額頭,少少凌亂髮絲令感覺更親切。唔似平時嘅悉心打扮,依加只係著咗普通嘅超鬆身衫,加超短褲。係少見嘅居家feel。

《續。》
珮柔
珮柔mo lu
珮柔 more
都估中咗大半
正啊
包包個膚色係點架?
肌肉女都好正嘅
真。冇lu
今晚係咪食珮柔?
第五章有寫
罰你重睇
加速
j已打 thx
(18)

行到佢附近,諗住睇吓佢做咩。「珮柔!」點知就無意間從下而上,窺探到南半球嘅奥秘。件衫真係超級鬆,珮柔波波又大,就晾起咗成件衫。真係一個絕佳角度。

睇嚟聽到我把聲太出乎佢意料,成個彈起左,「哥哥?」然後就喺張凳度跌咗落嚟!好彩頭先行得近,有我墊住佢。個頭啱啱好伏正我心口,一啲事都冇。

「哥哥你冇事呀嘛?」作為緩衝嘅仲有佢對大奶。「你有冇事就真啦。咁高跌落嚟。」揼低頭就見到對野大到爭啲要奪領口而出。佢成個身都軟綿綿咁,好想咬一啖。「我換燈膽喳嘛。」小聲嘟囔著。

好彩你冇事。

「嗰度有咩事嘅話,我同唔到伯母交代。」大家都明咩意思,相視而笑。

「都係哥哥喇⋯⋯突然間出現,攪到我嚇親。」諗到珮柔最想嘅就只係見我,就好心痛。鍾意人點解要咁卑微呢。「哥哥?」摸下佢個頭,佢已經開心到不得了。

歲月靜好。

「哥哥肚唔肚餓啊?食唔食個飯後甜品?」見到佢咁興奮,我都盛情難卻。「食少少都得嘅。」

喺人哋屋企,由得個主人家自己入去整嘢食又好似唔係幾好,「有咩可以幫手㗎?」我捊起衫䄂。

「 好簡單嘅咋,我自己黎啦。」「要打蛋?」佢見我咁堅持都費事阻止我。

就係倒啲奶同埋蛋去啲預拌粉到。最難嗰部份我諗應該係分開蛋黃同蛋白。

整甜品都唔係咁難姐,打蛋同攪拌都係兩三下手勢嘅事。佢撈一撈啲蛋液,「哥哥唔好掉啲蛋殼落去啦。」喺度恥笑我?「係風味!」邊講邊揩啲混合物喺佢鼻尖上。

即使只係簡單嘅飯後甜品,佢都會好認真擺盤,打埋cream、放埋薄荷葉上去裝飾。

「食得喇!一人三塊,唔夠甜可以加糖漿。」呢種pancake厚得嚟咁鬆軟嘅,可能係物似主人形。

狼吞虎嚥嘅珮柔食到鼻尖都沾咁忌廉。「仲未食飯?」
「係啊,今日做夜咗。爸爸媽媽今晚又唔返,咪未食囉。」咁九成係因為冇食嘢胃痛,所以唔舒服。

咁我比多塊佢啦,正係我搬運嘅途中,嗰舊pancake卻不慎掉落到佢大髀上,雖然有寬大T擋一擋,但都好痴立立。

「sorry啊。」我連聲道歉。
「唔緊要,反正喺屋企,換咗件衫就得啦。」說罷就喺我面前除咗件衫出嚟,係雪白嘅波波啊!

「我去沖涼先。」
「唔好啦你都未食完。」我用手指揩咗啲cream放喺佢對波上面。忌廉嘅白同佢本身怕羞到面紅嘅白相映成趣。我用脷舔咗舔,怕痕嘅佢冇走開冇推開,只係用力咁合埋對眼,我就知道呢個女仔點都唔會推開我。

《續。》
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞