[少甜多奶]

1001 回覆
202 Like 5 Dislike
珮柔同包包都留比我 主角番去玩筋肉人
有就bam㗎喇
3p
個名表達咗我對大波波嘅喜愛

咁佢哋識個時未發育嘛
有感情基礎 鍾意埋都唔出奇
有G奶係bonus
鐘聲響起3P的訊號
push
係都留畀我先
BB留返俾你
雙飛呀
可以玩埋溢乳丸,到時真係可以玩埋香甜嘅大波妹奶水,好好啜
都話佢唔係筋肉人囉
只係有少少肌肉嘅女仔
師兄識啲野
呢樣野我Google埋都搵唔到相關資料
食咗對身體有冇害㗎
定係直接搞大珮柔個肚算
就咁決定啦
不過其實個故唔洗咁符合logic 只要你想令果樣野出現都可以係個故到有 因為個故本身就唔make sense
(41)

「媽子,我返嚟喇!」拖實包包入門口。

「阿旭,返嚟嗱⋯⋯呢位係?」見到媽子一副如臨大敵嘅樣子,包包偷偷鬆開咗手。

「旭哥哥⋯⋯」係廚房探出頭來嘅珮柔今日一身中袖米色紗裙,揸住隻鑊鏟,對大奶根本包都包唔住,好鬼斯文大方。珮柔見到包包而凝結咗笑容。最終,我最唔想發生嘅事真係發生咗。

係囉,咁橋嘅。

終於要喺珮柔面前揭露呢個殘忍嘅真相,「佢係我嘅⋯⋯」

「好朋友。」我想講啲咩,但包包撳低咗我隻手,並輕輕搖頭。包包,咁對你咪好唔公平囉。

我都有啲佩服包包咁鎮定嘅反應。見到有個女仔喺我屋企,佢都冇驚惶失措,反而落落大方。

「伯友,我係包包啊,好高興見到你啊。唔講仲以為你係驍旭家姐添。突然間決定要上嚟,都冇買啲咩特別野,淨係買咗啲車厘子咋。」雖然媽子個樣係比同齡媽媽年輕,但係你咁樣講會唔會有啲誇張。

「咁識講野啊,呵呵。仲有水果食啊?」媽子聽完就即刻放低戒心。媽子仲話:「唔知你上嚟食飯,早知就斬啲料啦。」點解個畫風轉得咁快嘅。

「埋位坐喇,柔柔你都坐喇,有衰仔幫我手開飯就得喇。」女尊男卑啊。

於是我就跟咗媽子入廚房,佢𢳂咗碗飯畀我拎出去。「阿仔,鍾意邊個多啲啫?」連媽子都要迫我?我係揀到嘅,就唔使釀成今日嘅局面喇。

「都唔知你講咩。」就竄返出去廳。

由於唔想糾結邊個坐我隔離,我揀咗坐媽子嗰邊,包包對住我,珮柔就坐佢隔離,希望唔好引起第三次世界大戰。

今日係珮柔煮嘅蕃茄牛肉炒蛋、洋蔥豬扒同帶子炒西蘭花。係喎,冇講低包包唔鍾意食西蘭花添。

「夾餸俾人喇。」媽子叫道。我都唔知夾俾邊個好,都係每人夾一嚿。

「係呢,你叫柔柔啊何?你哋點識㗎?」包包擺出一個大姐姐嘅笑容,好似好和藹可親咁。兩女相遇,仲要兩個都同我有過肌膚之親,都難免有啲火花。雖然佢哋而家唔知,知道咗嘅話第三次世界大戰應該都就快來臨。

「係啊,不過旭哥哥叫我珮柔㗎。我哋係青梅竹馬嚟。」珮柔邊講邊眉開眼笑,甜到漏咁。真誠嘅笑容同隔離包包真係天淵之別。不過珮柔邊識睇依啲。

「包包,你呢?」珮柔有啲好奇咁問,因為我都好少帶女仔返屋企。

「我哋⋯⋯」佢望一望我,露出意味深長嘅微笑,你唔係諗住講真話呀嘛?「佢之前幫過我嘅,之後慢慢就熟絡左。」

珮柔一副恍然大悟樣。依種咁模棱兩可嘅答法,竟然都可以蒙混過關?真係好彩,雖然佢講嘅都錯唔哂。

「包包食西蘭花喇。」媽子竟然夾西蘭花畀佢⋯⋯「媽子,佢⋯⋯」包包完全冇表明佢唔食,反而遞出個碗接住。

「唔該伯友。呢棵西蘭花真係好好食呀,又翠綠又爽脆。」我真係懷疑之前同我一齊食飯嗰時,逐粒逐粒挑走西蘭花嗰個人,究竟係唔係佢嚟。女人真係恐怖。

「都係珮柔煮得好啫。」畀阿媽笠咗頂高帽,包包又同時討好埋珮柔,真係唔簡單。三位都笑得好開心,如果呢個和諧嘅局面可以永遠維持落去,就好啦。

忽然有異物覆蓋喺我隻小腿上面,腳尖由下而上慢劃過,經過膝頭,繞到大髀,最後落到褲浪。

《續。》
呢個位停,真係好緊張
好癲
點解好似冇咩人講過鐘意ashley
又做開運動又主動又夠放
Sp黎講應該最正
包包屌打佩柔
我要包包包包包包!
打仗未
死啦 咁睇包包真係好正
無害嘅,不過食完之後會漲乳啲女仔會有啲唔舒服要搵方法出咗佢,同埋食得多好易漏奶咁話~~~

唔好攪大啲囡囡個肚嘞
究竟男豬幫咗包包啲咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞