[少甜多奶]

1001 回覆
202 Like 5 Dislike
珮柔值得比包包
一腳踏兩船都唔係咩好人
文呢?
踏三船thx
樓豬夠鐘出文啦
(50)

依個禮拜真係可以用行屍走肉嚟形容。成個禮拜!足足成個禮拜冇見過佢兩個,我都唔知呢個星期到底係點過。包包同珮柔就好似成為咗我生命嘅一部分,一個精靈,一個乖巧,真係唔見唔安落。不過依加攪成咁,仲邊有臉目見佢兩個。

可能大家都需要啲空間沉澱一下。

話冇若有所失、鬱鬱寡歡咁,就呃你嘅。

我知去搵珮柔佢一定會陪我,但咁樣又真係對佢好咩?好似繼續濫用佢對我嘅溫柔咁。至於包包,我都仲未諗到番說辭。好煩啊!

成日屈住喺屋企都塞實哂,個腦諗唔到野,都係落街行下好。日光日白,成個商場都冇咩人咁,可能天氣好,個個都去哂郊遊啩。得我依啲毒撚先毒自一人。

櫥窗盞燈照落件衫度,都幾靚咁,有啲似珮柔上次件衫嗰種藍底白花嘅圖案,但依件衫隻黃又似包包件一字膊裙隻色,又好似唔錯喎。兩件都咁正,一於全都試。

試身室係一間間房咁,非常明亮,只係睇到少少腳,加加上高樓底嘅上面挑空,睇落幾有空間感,門口又冇店員行嚟行去,私隱度都高,喺度試衫應該幾舒服。

入到去嗰啲燈圍住晒成塊鏡,仲有凳可以坐底試埋啱唔啱身,又幾貼心喎。

一入咗試身室都未反應得切,就畀人反手扣住,去,想大聲嗌又畀人捂住個嘴。乜依加啲賊鍾意喺試身室落手㗎咩?

眼角餘光目睹瑜珈褲嘅蹤影。屌,又係Ashley。點解成日都喺奇怪地方見到佢?

雖然佢做開gym,但我都唔弱,總算掙脫到佢嘅掣肘。佢見我逃離到佢嘅魔爪,而且見到佢個樣,就用食指撳住我個嘴唇噤我聲,好似媽子睇嗰啲韓劇咁,諗起都打冷震。

喂咁點先,畀人見到我咁同Ashley前後腳出fitting room,實惹人垢病喇,死梗㗎喎。之前同珮柔單嘢包包都未嬲完,依家又再雪上加霜⋯⋯包包今次真係唔關我事架!唔好嬲啦。

今日梳咗馬尾嘅佢著咗件鬆鬆地嘅白色開胸運動外套,加埋湖水藍色貼到爆嘅瑜珈褲,見到埋個gap形⋯⋯唔通係上身鬆,下身就要緊返嘅襯衫原則?我已經將佢同依種褲掛咗勾了。

佢靠埋我耳邊,又講嗰句:「做咩依排唔搵我?」唔該你唔好講到好似前排有搵你咁,其實一直以來都冇,之後都唔會有。

「冇需要。」我壓低聲線,真係唔想畀人聽到。

「咁Cool做咩啫,久唔久都要gathering下。」你指殘廁吖嘛?

「咁污糟,不了。」

「你條咸濕仔,扮咩正直啊?你屌過咁多條女都唔荒乾淨得去邊喇?」又拎出嚟講?又話捂口費!

「要傾偈不如出返去先講。」其實我係想走多啲。

「唔得,重要嘅野都未做。」佢拉開少少胸口條拉鏈到心口處,有個陰影揖揖揚揚咁。明知入面得塊板,男性嘅好奇心都會驅使我望,並唔係因為我對Ashley有性趣囉。

又好似有少少波路,佢快速咁錫完我嘴就玩弄我lin頭,好撚痕。「喂咪住先,話哂都公眾地方喎。畀人發現點算?」

Ashley不以為然咁講:「得喇,一兩分鐘嘅事仲care啲咩?」一咩兩分鐘,你就早洩狗。

《續。》
還我包包唔要Ashley
今日咁少唔夠
包包
不過大大力懲罰埋ashley先
珮柔包包一齊算啦
肌肉佬留俾主角

櫥窗盞燈照落件衫度,都幾靚咁,有啲似珮柔上次件衫嗰種藍底白花嘅圖案,但依件衫隻黃又似包包件一字膊裙隻色,又好似唔錯喎。兩件都咁正,一於全都試。

點解個描述搞到男主好似試緊女裝咁
男主係咪太大打擊 已經癡左線
玩過3P仲叫自己毒撚,咁樣真係啱咩?
男豬好慘成日俾件性愛機器強姦
可唔可以寫下ASHLEY變做性愛機器ge心路歷程呀次次見到男豬俾人硬上好慘
同感
比咩包包?
要幾日後先見到包包喎
聽(今)日會長返啲
其實係懲罰緊男主
Live左
樓豬
難啲喎
Ashley咁鍾意野戰
變咗sheshe故
個花紋同顏色似啫
唔係女裝嚟嘅
不過打擊大就一定㗎啦
快點強姦我
文呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞