[少甜多奶]

1001 回覆
202 Like 5 Dislike
知同接受到係兩回事嚟㗎嘛
希望佢睇唔到啦
文呢
(27)

「無事啊⋯⋯媽媽我⋯⋯諗我⋯⋯只係太⋯⋯太熱⋯⋯姐。」呢個時候,左手手指都加入戰團,挑逗著快感嘅泉源,珮柔適時崩出動人嘅叫聲,就好似彈結他咁。

「好啦,咁我幫你開冷氣,等你好瞓啲啦。」媽媽咁快走?我未玩夠喎。左手手指都唔會放過珮柔最敏感嘅地方,除咗陰唇,豆豆都有被照顧到。輕輕用指甲撩逗尖尖,應該會收到如同被羽毛搔癢之效。

「唔該⋯⋯媽媽⋯⋯早唞。」左手加緊撥動弦線,我用力抱住珮柔嘅一團柔軟,佢完全冇掙脫嘅餘地。

門終於閂好,珮柔剛未溢出嘅嗓音終於得到釋放,佢向下望望我,「哥哥⋯⋯你做咩啊?」右邊乳頭因為我要回話而被放過,珮柔終於講到正常嘅句子。

我翻開被子,呼吸到新鮮空氣嘅第一個瞬間係抬起珮柔嘅下半身,用另一個枕頭墊住,然後埋首於兩腳間嘅濕潤,舌頭撩動出更多嘅甘霖。「哥哥⋯⋯嗰度⋯⋯佢好⋯⋯」雙手亦不會空閑,因為忙住揸對一手不能掌握嘅圓鼓鼓。食指同拇指溫柔咁提著豆沙色嘅可愛,闊大嘅手掌即使擘到最大,啲肉都係喺手指罅流出。

係喎,聽日都星期一,珮柔仲要返intern,仲邊有精神?望望胯下猙獰嘅怪獸,由得佢咁樣淋返又好似好慘。

我攞咗佢床頭支lotion,再跪坐喺瞓咗喺度嘅珮柔上,巨龍已經埋喺豪乳之中,再擠咗啲落去。「柔柔咁鐘意果香嘅,我哋加啲落大波波度好唔好?」佢咁好雙乳,都唔會有咩異議。「好涼啊⋯⋯」左手又繼續善用指腹嘅粗糙,細細力咁喺豆沙色嘅lin餅上打轉。「嗯⋯⋯啊⋯⋯」珮柔恍惚嘅眼神就好似喺大海中迷失方向嘅小船。

「柔柔試下兩隻手咁樣兜住波波,要夾住哥哥碌撚⋯⋯係啦,試吓上下搖對波波。」珮柔聽話咁邊抓住柔軟嘅雙峰輕輕地揩着巨龍,邊用隻腳撐起個pat pat嚟借力咁上下郁動。「咁樣?」見到佢咁用心嘅樣,真係覺得佢格外可愛。

但佢瞓喺度實在太難發力,考慮到佢對沉甸甸實在會令佢對手好攰,都係坐喺電腦凳度好啲。我就坐喺電腦枱上面。

珮柔嘅手踭就放喺我大髀上,充血嘅擎天被兩團綿軟所環抱。軟綿綿嘅胸部因由外而內嘅擠壓而變成橢圓形,從巨龍嘅根部到柱身慢慢向上捋,頭部卻一直暴露於空氣之中。「唔⋯⋯」「哥哥第一次叫啊,好可愛。」柔柔見到我咁陶醉,更加賣力咁加lotion。水狀嘅lotion由飽滿嘅上胸流到深不見底嘅鴻溝之中,又再一次滋潤身心。

唔似口交會擔心牙齒嘅威脅,乳交係可以完全放鬆咁享受珮柔嘅得天獨厚,視覺效果滿分。

「哥哥⋯⋯我⋯⋯」見到珮柔隻手漸漸舉得唔太高,都知佢攰了。對你咁重,又要夾實,搞到舉重咁。「等哥哥自己嚟,辛苦柔柔了。」我把雙乳向內推,夾住中央嘅鐵棒。比起珮柔嘅慢動作快咗好幾倍。「哥哥,你磨得咁快,會唔會出火㗎?」珮柔擔憂的道。

《續。》

creative
雖然瑞牛節快樂 [dragonboat]
但po繁體字喇 [sosad傻]
繁體字邊夠奇異
大家話就話最鍾意包包
但珮柔出場時係呼聲最高
2個都要 pls
加速
(28)

但係佢嘅擔心係過慮嘅。呢種不斷攀升又即將爆發嘅感覺,係最令人嚮往。「出火?我就就快出火。」咁得閒亂諗嘢,拇指移到稍前嘅位置,肆意挑撥乳尖。「啊⋯⋯唔好痕⋯⋯啊。」珮柔又忍唔住蹦出片言隻語。

珮柔摸著我青筋乍現嘅手,似是知道就快到臨界點,粉嫩嘅舌頭忽然一舔,突如其來嘅刺激加快咗理智線斷掉嘅速度。「柔柔,唔好舔啲lotion啊。」佢並冇理會,而係繼續默默耕耘,個傻妹幾時咁變到咁蠱惑㗎!

熱血都終於到咗沸騰嘅狀態,太過舒爽導致唔記得同珮柔通報一聲。珮柔口都接住咗少少,其他就向上發射,然後掉落胸部上。

「哥哥嘅味⋯⋯有少少甜。」第一次接觸男人精華嘅佢顯得有啲新奇,仲要好認真咁品嚐,講出食後感,係唔係認真到有啲過分?

因為唔方便去廁所洗,所以只好幫佢用紙巾輕輕拭走我啲子孫。途中順便又按壓下對大波。「柔柔覺得舒唔舒服?」雙手又搓揉緊對綿花糖,偶爾捏轉著,屌明明精都射埋都仲揸緊。「見到哥哥好激動,我就興奮喇。」興奮?但係明明你下面已經乾返好多。

咁我再問一次,「咁你呢?」

「只係覺得條罅好多汗,好熱。」珮柔有啲唔好意思咁講。咁要快啲抹咗佢先得,唔係陣間感冒。然後冚返好張被。

「哥哥?瞓覺啦?」似乎係有啲驚訝今日咁快就完事,明明都未屌。

「太攰你聽朝起唔到身㗎。」個傻妹笑咗笑,好似有啲感動。

我錫一錫佢額頭,「早抖喇。」「早抖哥哥。」然後死都要拖住我隻手瞓。

一夜安眠。

六點嘅鬧鐘聲驚醒美夢,點都要返一返屋企換身西裝,先可以返到工。

唔知包包點呢,佢條腰仲有冇事?就算見唔到個人,可以撳開whatsapp見下張相止吓渴。

「阿驍!」感覺左邊膊頭人拍咗一下,望去左邊。見到個師奶同佢啲朋友傾緊計,段估都唔係佢拍啦。然後望返右邊,包包?

難掩驚喜嘅神色,「都話我啲朋友多數叫我阿旭嘅。」佢紮左兩條低鬢辮,加埋一字膊嘅黃色連身裙,顯得好有活力,仲差頂草帽就可以去沙灘。

「我知呀,咁所以我就叫你阿驍囉。我有冇阻住你啊?」佢奸笑住咁指咗指我部電話,恰巧見到我開着佢profile pic個頁,真係尷尬死。

「見⋯⋯你影得幾好⋯⋯咁啱拎出嚟睇姐。」咁樣問法都好難唔心虛,唔通話掛住你咩。「但係其實我覺得嗰張相影得麻麻地。」然後佢一手搶左我部電話,開咗個自拍模式,「三、二、一,笑。」就係咁就影咗我哋人生中嘅第一張合照。兩個頭幾乎係拍埋咁挨著,笑靨如花,敗筆係我個樣有啲緊張。

「要睇就睇依張喇。」咁樣我打飛機都有著落了。「好!」

「今晚有冇約人?我想去睇下鞋啊。食完飯你陪我買啊?」如果我可以好似佢咁隨心所欲就約到人,就唔駛send個message畀佢都諗三個鐘。「求之不得喇。」說罷佢就繑住我隻手行。

我哋之間冇咗手臂嘅阻隔,只要我隻手臂齖齰啲,包包對大包完全係觸手可及嘅距離。「你睇下依個,好靚啊。」包包指住我身邊嗰對有個黑色扣嘅高踭鞋,可能太過興奮,對波仲唔小心揩到我。即使係一瞬間,手臂都完全感覺到波波嘅回彈,好幸福。佢問緊我咩話?「係咩?」

《續。》
波波出場了
包包第一
邊個係波波
定係講緊邊個嘅波波
包包都有奶呀
波波包包出場了
邊個係波波
定係講緊邊個嘅波波

精蟲上腦
始終都係包包有女友feel
珮柔成個細佬女咁
細啲囉
雖然都唔係啲
樓主心目中設定係點? 睇頭幾章描述覺得包包都唔少嘢咁
但係珮柔身材好、聽話同善解人意喎
都要有返咁上下先抗衡到嘅
lm
男主角成日玩弄珮柔ge身軀
包包
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞