[少甜多奶]

1001 回覆
202 Like 5 Dislike
樓主自己寫22至25都要回顧之前d篇幅
何況我地讀者
擺d設定都係看下方唔方便到d讀者追故時易d理解番d人物關係
同感啊
不過後者係幾可取

角色間除咗男主同女主感情戲/甜
大家仲有冇興趣睇其他?
摸下手仔都ok啩
邊個敢摸我就打邊個
畀佢哋出多啲場
就會記得人物性格關係㗎
你鋪左主角想知Ashley 點解變成咁,期待會講
諗緊番外篇好定係加埋係個故事入邊好
文呢
加速加速
(25)

「執野洗碗算喇。」我忍唔住加把口,cheryl同浚仔都馬上附和。

William一副恨鐵不成鋼,「明明你都有得益。」得益我會自己問佢攞,唔駛假手於人。

珮柔做開家務,完全係駕輕就熟。個傻妹唔記得自己着緊裙,彎低腰執周圍放嘅紙碟。及膝嘅裙縮咗上去,見到略緊嘅士多啤梨底褲,鼓鼓嘅鮑形都暴露於人前,而主角都仲係不自覺。

觸覺敏銳嘅William撞咗撞阿鋒隻手分甘同味,浚仔都見到但不為所動,只係別過臉去。比起嗰兩個睇到眼都唔眨嚟講,算有人性好多。

嚇到我即刻企喺猥瑣嘅目光同埋珮柔之間。「珮柔,嗰度未抹喎。」渾然不知嘅珮柔甜滋滋咁講:「好啊,哥哥。」就興奮咁跑走了。

待佢跑遠後,「佢係你條女咩?咁撚護住佢。睇下都唔比。」我明白你今日畀我破壞咗幾次好事,嬲係正常,但⋯⋯我淨係知道要保護佢。

「算喇,你又係嘅,明明人地當佢妹咁都仲要搞人。」浚仔拍下佢膊頭道。「我夠有阿妹喇,佢畀人屌都唔撚關我事,駛撚咁上心。」William小聲嘟嚷著。阿聰都拍埋一份:「再嘈佢地就聽到㗎啦。」始終都唔係咩馨香事,William都只好息事寧人。

搞搞下又十點,珮柔自然係我送返歸。

Ashley話約咗朋友,自己攪掂,肯定係唔夠飽要食多餐。男嘅自己送自己。

「我可唔可以坐副駕駛座?」珮柔叫到當然可以。「坐喇。」

「我第一次坐啊,條安全帶⋯⋯抆唔到出嚟嘅?」嗰個位係實少少,「我幫你睇睇。」我由司機位嗰邊挨過去幫佢整整。我同佢哄到勁埋,佢趁依個時候錫咗我塊臉一下。「旭哥哥頭先都偷錫我。」喺度偷笑。
「係你指住個嘴叫我錫你㗎。」

「邊有?」珮柔小聲反駁著。「咁你唔想我錫?」

「唔係啊,我好想。」佢即刻噏哂頭,又嘟起個咀,真係傻妹嚟。

可愛到呢,我啲心跳聲大到可能連珮柔都聽到。

今次抬著佢下巴,好認真咁錫落去。珮柔仍然好緊張咁合埋眼。不會期望佢會可以好似包包咁畀到咩挑逗,又或者好似Ashley嘅刺激嘅反應,因為佢最吸引人嘅就係單純可愛。

唔知係咪頭先食完糖,珮柔嘅嘴唇好甜,仲有啲果香,成粒水蜜桃咁。

避免擦槍走火,我都係快啲抆完條安全帶就開車。「你個傻妹今日差啲走光啊。」見佢又一臉思考中嘅模樣,「執碟嗰時啊。」佢先恍然大悟mode。「咁大個人要好好保護自己喇。」意味深長的道。

「有旭哥哥喺度嘛。」傷害得你最深嘅人明明係我。

車箱內放著柔和嘅音樂,珮柔一直睇住窗外嘅五光十色。睇著斑斕嘅燈光打到佢側臉上,和諧同平靜感油然而生,或者佢天生就係自帶依種氣場。

好快架車就到佢屋企樓下了。解安全帶嗰刻,珮柔問:「哥哥,飲唔飲咖啡啊?」依加飲?「不過都好少人夜晚飲咖啡,仲點瞓覺喎。」佢有啲失望咁自言自語著。

「咁有冇牛奶啊?」幾乎係破涕為笑。「有啊。」笑瞇瞇嘅珮柔又出現了。

望一望你對奶,就知有充足貨源。

《續。》
多奶
性暗示
邊度學返黎架又係牙浚條女?
我都想飲奶
正如個故嘅名
牙浚條女的確教咗佢好多野
你咁諗珮柔㗎
我講緊男主角,一黎就話要飲奶
Live左
加速
文呢
(26)

「哥哥坐下先,我去斟牛奶。」原來珮柔係真心想請我飲野,真係哭笑不得。

一杯還冒著少少熱氣嘅牛奶被端上,「旭哥哥揸車都攰喇,飲牛奶先。」其實想飲你對奶多啲囉。

「係呢,世伯伯母幾時返啊?」我呷一口,暖暖的入口剛好,珮柔真係好細心。

「我都唔知啊,佢地都好忙,好少同我傾偈。」可能就係因為咁先將啲思念影射落我度。

將有啲苦澀嘅牛奶一飲而盡。「時候都唔早喇,你早啲休息。」都仲未放低隻杯,佢就已經衝過嚟攬住坐低咗嘅我。「哥哥唔好走喇。我哋不如⋯⋯」佢又放我隻手上佢對山峰度。

「依位小朋友嘅價值觀好錯啊,並唔應該用身體留住人。你副咁正嘅body唔係要嚟咁用㗎。」話雖如此,不過我都順手揸咗幾下。

「唔係咁嘅話,哥哥點先肯留低?」佢個頭已經低無可低。

「就咁話掛住我,想見耐啲囉。」吻了吻佢眼邊滴落嘅眼淚,「傻妹嚟嘅。做咩喊啊。」

「哥哥,我想今晚成晚都見你,得唔得?」清澈嘅眼神直勾勾咁望住我,根本冇拒絕嘅餘地。

「你攬到咁實,想走都走唔到喇。」拍拍個傻妹個頭。「嘻嘻。」有人暗着嘴喺度偷笑。

我哋一齊睇咗陣電視,「咁哥哥飲完牛奶,係時候沖涼瞓覺啦。」咁快想鴛鴦戲水?

佢拎左嗰件超寬鬆嘅T恤同埋鬆到爆嘅褲出嚟,「知你唔鍾意着人哋啲衫,但係我諗我着過應該OK嘅。」講完就推我入廁所,「你唔同我一齊沖啊?」「快啲沖啊。」

擠一下沐浴露先,原來佢係用呢隻果香味嘅,唔怪得咁香啦。

我邊抹頭邊講,話時話你連條毛巾都係香㗎喎,到底點做到。「我沖完喇珮柔⋯⋯」

「咔輯咔輯⋯⋯」點解會有鎖匙開門聲嘅?死,唔係啊嘛世伯伯母返咗嚟?佢見到我着成咁點解釋?

我同珮柔驚恐嘅眼睛交投,「執晒你啲嘢入我房!佢哋唔入我間房嘅!快!」珮柔用氣聲講。「上床!我張被厚,應該唔多覺嘅。」依次真係最驚心動魄嘅「上床」。

隔咗陣,度大門都真係開咗。「柔柔好耐冇見喇?點啊你,有冇識到男仔啊?」房門冇鎖,所以可以清楚聽到佢哋嘅對話。

「媽媽你講咩喎,你同爸爸返嚟冇耐,快啲休息喇。今次留低幾耐啊?」

「12個鐘之後又要去機場啦。阿旭仔呢?柔柔都鍾意咗人哋咁耐,仲等咩啊?女追男隔重紗㗎喳。當然我都係咁追你爸爸。」睇唔出伯母咁主動。

「媽媽,你咁問人叫人點答啫。我入房瞓覺喇,唔睬你。」唔駛問珮柔一定怕怕醜醜咁樣跑走。

佢一上到床,我就攬緊佢條腰。「唔痴埋啲,伯母好易發現。」佢紅著臉,點了點頭,又將張被冚到頸左右高。

「你焗唔焗啊?我放個公仔喺度撐大個被口。」我比咗個OK手勢。

聽到腳步聲漸近,佢媽媽真係入咗嚟,「珮柔啊,聽媽媽講⋯⋯」我心生一計,被珮柔砸住個隻手移上少少,終於揩到珮柔個傲人嘅水信玄餅上。輕輕拉扯乳尖嘅嬌嫩,佢已經抖晒大氣。「我知啊⋯⋯啊⋯⋯但媽媽⋯⋯」估唔到佢咁都仲忍到。先係摸摸波邊,再輕輕揸咗下。

「咁好多嘢都⋯⋯唔到⋯⋯我控制㗎嘛⋯⋯」終於有啲起色喇!右手手指撥動已經精神抖擻啲右邊乳尖,舌頭撩動著左邊嘅乳尖,就好似身處天堂咁。

「珮柔?你塊面咁紅嘅冇事呀嘛?」手指微微郁動帶嚟有限度嘅刺激,好彩張被夠厚,玩咩都得。

《續。》
伯母你都後生過
醒水知咩事啦
應該一入門口見到多左對鞋都知咩事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞