[少甜多奶]

1001 回覆
202 Like 5 Dislike
幾時會起條街撞正一腳搭兩船
想知幾時多p多d
包包都唔係話好細
但珮柔乳交到可以兩邊尖尖掂到
應該G左右
所以一開始班男仔估E完全係低估咗
亦反映咗香港男仔唔鬼識睇
點解要用「玩弄」嚟形容?
佢唔做你哋邊有得睇
爭竉式多p
(29)

當我正回味剛才嘅曇花一現,手臂又傳來柔軟嘅觸感,今次維持得仲耐咗啲。如果幸福可以停留喺依一瞬間就好了。「咁頂帽呢?」吓,認真咩。「綠色㗎喎,你都啱嘅咩。」佢鬼馬咁笑咗笑,「靚咪得囉。」

「原來依對鞋仲正啊!」今次唔止feel到,仲要邊用波推我埋牆角,根本係用對波嚟撞喎,真係欺人太甚。

一次都可能係意外,兩次可能係唔小心,但係之後又咁樣叫我睇吓手鏈、耳環⋯⋯其實佢係咪開咗綠燈?但睇佢個表情真係若無其事咁,好稀鬆平常,好似我諗多咗咁。

出咗間舖頭之後,行到咁上下我突然間急煞,毫無防備嘅波波就真係撞咗上手臂。佢望一望我,好似想問我做咩突然間停低咁。我冇畀反應佢,只係繼續行。

「呢邊好似好多嘢食咁喎。」忍唔住又重施故技,兩團綿軟又再次墮入懷中,好卑鄙呀我。邊個抗拒到咁彈手嘅波波先?

我偷望吓包包,佢又望住我, 氣氛好似凝固咗一陣。佢仍然都冇開口,只係緩緩將手放喺我肩膀上⋯⋯打到我啪啪聲。好暴力啊又打人,明明係你挑逗人哋先嘅,只許州官放火!

唔知追逐咗幾耐,大家都上氣不接下氣,「你跑夠未?」包包喘氣喘到隻手要扶住膝頭回氣,微微烏向前已經有碧波蕩漾嘅效果。「傻嘅先會企定定俾你打。見你跑得咁快,即係條腰好返啦。咁就唔使就住你。」況且睇佢一路跑一路扽扽下都幾可愛。

「唔玩啦好攰呀,我要坐吓。」然後就行咗去傢俬舖張梳化度坐。佢坐到好似喺自己屋企咁,慵懶地用手支撐着側躺嘅身軀,雪白嘅玉足上全無瑕疵,對平底鞋都除咗一半喺度勾勾下咁,完全係勾魂攝魄。

咁似⋯⋯之前係浚仔屋企搵到嗰張裸體素描畫?唔通包包就係個個女仔?咁浚仔睇咗包包全相,都仲把持得住咩⋯⋯浚仔食咗包包隻豬?

明白到每個人都有過去,不過當過去係咁近嘅時候,都好無力吓⋯⋯

「驍?你做咩啊?」包包見我冇哂反應,問道。「我有啲唔舒服。」

「嗰度唔舒服?」講完又嘻嘻笑,自己都知自己索呢,但係好可惜我而家冇心情開玩笑。

佢走去我隔離坐,「你冇事呀嘛?面色好差喎,手仔又凍。」佢即刻收返起啲嬉皮笑臉。對兩隻手呵氣搓暖,然後就捂熱我雙手,就好似我上次對佢咁呵護備至。

我諗佢都有少少鍾意我嘅。

「你咁鍾意畫畫,有冇試過做modal畀人畫?」對我突然轉話題感到一臉茫然,但都答咗。「都有㗎。」

「上次唔著衫嗰啲喎。」我試探咁問。
「細個,大概18歲到喇,都仲有上畫班,要交功課,都有同隔離個同學仔夾下。」少女青春嘅肉體,點忍到?「係男同學?」我越問就越驚。

「都有啊,大家都係交功課啫,男同女都無咩分別。」所以上次喺我面前沖涼先咁神態自若,因為都俾人睇慣睇熟?

「叫何家俊?」我喺褲袋攞出上次偷偷地收埋嗰幅畫。「吓?」

卜卜脆嘅包包勁誘人咁側瞓咗喺度,就算對波冇而家咁大對,但係對於血氣方剛嘅年輕人來講,已經係極大嘅引誘喇。

見到咁樣真係好難唔屌囉。

佢見到左下角個簽名,講:「哦,阿浚?都好耐冇見呀。佢最近幾好吖嘛?你點識佢㗎?」

真係識嘅。我屌屌屌。「中同嚟嘅。」

佢認真咁望住幅畫,「諗返以前嘅日子,真係過得幾開心。」佢望住前面,往事如煙,好似有啲慨嘆咁。

《續。》
破處回憶
包包全港第一
包包比阿俊屌過
我諗至少都要一個月後
一腳搭3船please
光時加速
好腰心腰肺
樓豬突然轉筆風
(30)

「你⋯⋯哋⋯⋯以前一齊過?」我都唔知用咩身份立場問佢好。一諗到佢哋兩個交纏嘅畫面,就唔知點咁,就算係過去式都難免會有啲尷尬。

如果佢話浚仔溫柔體貼、長啲粗啲好掂之類,屌到佢上天堂,咁點算?

「我以前同佢係咩關係關你咩事啫?」佢意味深長咁笑。「我⋯⋯」我都唔識講⋯⋯

我捉緊佢隻手,再情深款款咁望住佢,「你明喇咁。」仲錫咗手背一下。

「我唔明喎。」包包嘴角止不住的笑意。

「咁你地即係點啫?答我喇。」好似有啲凝重。

「同學囉,咁畀唔起錢請model係咁畫㗎喇。」終於都鬆一口氣。

「想食咩啊衰女包?」我捉住佢隻手好大力咁樣前後揈。終於都可以捉住佢隻手喇。

「我先唔衰囉,你射到我成面都係,我都冇同你計較⋯⋯」佢挨近我細細聲講。

「喂喂喂⋯⋯講緊食飯啊!」Feel到好熱,塊面好紅,估唔到我都有俾人調戲嘅一日。

「怕咩醜啫,搞到我成褲都係嘅時候,又唔見你怕羞。」佢邊講邊係我胸口度打圈。

「好痕啊仆街,食飯喇喇喇喇喇。」

「去你屋企食好唔好?」楚楚動人嘅眼睛眨兩眨,再望下對包包,佢話咩都要得喇。

求奇喺樓下買咗兩碗魚蛋河,仲送杯雪糕,好奇怪啲配搭。不過都唔得閒理,因為一入屋門都未閂好,包包已經摸緊我啲胸肌。「依度做咩突起咗嘅?我再打圈佢又再突出啲咁。」唔好咁得戚啊。你等我閂完門就炮製你。

一字膊衫嘅好處就係完全展示到白皙嘅鎖骨,骨感令人產生保護慾,意想聯翩。拉開一字膊條橡筋,領嘅下方一點也不骨感嘅波波就映入眼簾,鮮紅色嘅tube bra上有啲lace暗紋,好蠱惑喎。係冇肩帶,不過無阻我除咗佢嘅決心。

我先係隔住個bra感受下久違嘅大包包。上次bra都未除佢已經嗌腰痛,君子如我,仲點忍心再做落去。邊一親芳澤,邊伸隻手去背脊解bra扣。
「咁難除嘅。」雙手都解唔到,到底單手係點做到?

「你個青頭仔。」似乎兩者冇必然關係喎。不過而家唔係和盤托出嘅時候。只見佢悠然自得咁將雙手伸到到背後,因為要解扣,條腰挺得特別直,盡顯女性曲線。

個bra一到手就唔知飛咗去邊,萬眾期待嘅大包終於出爐,先洗個臉奶先,哄塊臉埋去,軟軟嘅兩團緊貼住我嘅臉龐,幾乎唞唔到氣,係一種致命嘅安全感。

過足臉癮之後就到手了,戳一戳豐沛嘅水蜜桃嘅同時,嘴都唔可以被冷落,軟糖似的嘴唇令人流連忘返。「好暴⋯⋯力啊你,但好正⋯⋯啊⋯⋯」需要吸啜嘅何止嘴唇,白晃晃嘅大包上有著最嫩粉嘅乳頭,啃上一口,津液為佢哋更添光澤,嬌嫩欲滴。一雙圓潤被肆意揉躪,都搓得紅了一片,可惜主人仍然意猶未盡,「大力啲揸⋯⋯好舒服⋯⋯」包包叫到,出盡奶力,邊啜邊揸可能事半功倍呢。

我諗揸下patpat 都一樣啫,我揸咗兩下pat,受到攻擊嘅包包已經成身軟哂,唔想企只係想攤喺度。佢用隻腳鉗住我,上身就抱住我,酥軟嘅身軀都掛喺我身上,嬌嚷著:「我要去梳化度啊。」得得得,你要啲咩我都畀哂你吓,乖包包。

放低咗佢之後,我恣意咁向西部進發,有光潔如小孩嘅陰部嘅上身卻長著一對大包,極大嘅反差更添可愛,將兩指慢慢塞到肉縫入面,再細細力抽插著,濕軟嘅四周已經緊緊包住。「啊⋯⋯嗯嗯⋯⋯啊⋯⋯」身體嘅主人沒有一點排斥,反而把腿張得更開,嘴上嘅嗓音哼得猶像美妙嘅歌曲。都不需多花功夫,大門就已經為我而開。

我拿出銀箔嘅方形,正準備戴上之際,包包好似醒起啲咩咁,唔係又要走啊?哇屌佢真係起身。

《續。》
確認咗關係可唔可以試下做環保人士
拎住咁耐攰㗎嘛
粗重野都係男仔做好啲
咁緊要
包包
包包副body都唔比珮柔差
文呢?
應該會嘅
但係未知幾時
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞