[少甜多奶]

1001 回覆
202 Like 5 Dislike
兩船就梗㗎喇
三船就
佢有㗎
你睇返上兩集
咁除咗波
成個人都瘦啲㗎
可以諗諗
(31)

「唔比你走。」我邊攬住包包邊捉住佢對圓滾滾講,再揸多兩野。「傻仔,我肚餓拎嘢食喳,你等我一陣。」佢摸咗摸我個頭,又笑我。

只見佢打開咗杯裝雪糕個蓋,「溶哂喇,唔好食喇。」係喎,衰女包連匙羹都冇拎,想就咁飲雪糕?

正喺我思考嘅途中,佢就隊咗杯雪糕去我條j度,「我諗佢都餓喇。」包包笑到甜滋滋,個酒粒又出嚟say Hello,完全唔似做緊惡作劇咁。突如其來嘅冷擊真係嚇親我,隊完又用個口含返,雪糕嘅甜甜地令佢舔得更仔細,又唔怕口水咁會乾。雪糕嘅凍同包包個口嘅熱形成強烈對比。冰都咁正,冰火可能仲正喎。包包真係幾時都畀到驚喜我。

就係咁來來回回,竟然成杯雪糕都畀包包食哂。見佢仲興致勃勃咁開第二杯,我喝停咗佢,「前菜都食夠啦,係時候食主菜。」我撩下佢嘅濕漉漉,果然佢自己都好樂在其中。

包包搶咗個銀箔,撕開包裝,「你唔好咁心急啦,小心撕爛個套!」口再含多幾下先,左手邊撳住個套嘅頂端,吱走啲空氣,右手纖長嘅手指就捉住柱身,呈環形咁慢慢咁向下翻,直到碌野嘅根部。自己就戴得多,女仔幫我真係第一次,感覺零舍興奮。

然後包包就乖巧咁瞓喺沙發上,條紅色底褲掛喺左腳上,隻手仔都係忍唔住拉開嬌艷嘅粉紅色,似是激勵我加快速度。使唔使咁呀?隻包包淨係識得辣火頭。

前端慢慢推進,手就放喺腰間最幼處,入到盡咗就停,「嗯⋯⋯啊⋯⋯入面⋯⋯」都係俾佢適應下,始終碌野有返咁上下大。

「張驍旭,你曉唔曉郁啊?」我咁憐香惜玉咁耐心竟然畀你嫌我慢?咁你唔好怪我變咗野獸喎。

我拉到最出,龜頭依然保留係體內,咁樣先可以快速抽插又唔會整親碌野 ,又突然隊到最入。咁當然都唔可以下下咁入嘅,如果唔係就會習慣咗。「而家我識唔識郁呀?吓?」嚟懲罰大言不慚又貪玩嘅包包,呢個係最好嘅方法。「啊啊啊啊⋯⋯我知錯⋯⋯好入⋯⋯」包包搞到有啲花容失色,額頭上唔知係享受定係折磨嘅汗珠大滴大滴咁喺額頭上滑落,可能真係有少少痛。

「頭先邊個跩呀?我哋要點樣罰佢好?」把口就咁講,其實已經放慢左速度,同時輕撫光滑嘅小腿,希望佢唔好太痛。

「我先⋯⋯唔跩啊⋯⋯啊⋯⋯」包包真係死唔認輸。咁我唯有加緊腳步,「咩話?我聽唔到?」

「我⋯⋯啊啊⋯⋯」已經唔知講緊乜。

「係我⋯⋯唔乖⋯⋯」佢囂張嘅火焰已經收細左唔少,但只係肯細細聲咁講。
「你隻衰女包認衰喇咩?」

「我怕痛⋯⋯」雖然明知佢皺起眉頭、眨著水汪汪嘅眼睛又扁嘴個樣只係扮出嚟,但都心生憐憫,硬唔起心腸⋯⋯咁點好呢?

《續。》
包包個feel正好撚多
小惡魔type係誘惑啲嘅
(32)

見到包包隻腳上吊住嘅野,我心生一計,將條紅色褲仔放喺佢眼上面,「做咩啊⋯⋯喂?」原本都稍暗嘅視野一下子被一層紅遮蓋著,佢下意識想掉走。我捉住佢隻手,十指緊扣咁,「你一拎走條褲,我就抆返出嚟。」包包下面都好似好唔捨得我咁,有少少想收縮嘅跡象。

躺著嘅大包包都一齊震緊,「唔好啊⋯⋯好舒服⋯⋯旭⋯⋯多啲⋯⋯唔⋯⋯」唔可以咁快如佢所願嘅,放慢抽插嘅速度,反而摩挲身體其他嘅位置。

「人哋好驚黑⋯⋯嗚⋯⋯」口就話驚,手就摸緊我腹肌。畫咗gel嘅指甲輕輕刷過,唔似認輸,似係挑釁多啲。「人你老母哋,頭先唔係好得戚㗎咩?」而家遮住咗包包會勾人嘅眼睛,似乎更加容易狠下心腸。

手掌輕輕摸吓佢個肚仔,「唔好啊⋯⋯好痕⋯⋯」手掌觸及嘅範圍越發縮小,由波側嘅外圍畫大圈嚟到小腹嘅中央位置,本來快要高潮而弓直嘅身子因來回比劃嘅手指搞到蜷曲埋。終於都明白我頭先嘅境況喇咩?

與其放任我周圍摸,包包先下手為強咁將我手放到豐盈上按著,「波波⋯⋯都想被⋯⋯旭旭錫。罰佢⋯⋯好唔好?」佢嘅提議的確唔錯,所以就演變成一手揸波,一手喺佢條腰度畫嘅畫面,視覺被蒙蔽令觸感嘅反應放大咗唔少。敏感程度以幾何級數攀升,並且沒有下跌嘅跡象。始料不及嘅局面令佢哭笑不得,亦進退兩難。「⋯⋯就⋯⋯快唔得⋯⋯」

「包包⋯⋯」捏著圓點,又輕輕扯,最後輕咬著,「我真⋯⋯就快⋯⋯啊啊啊啊⋯⋯」巨龍倏然就被溫暖的收緊了,見到包包抵達高點,都絲毫冇慢落嚟意欲,反而變本加厲。由於動作太過激烈,所以條褲仔又跌返落地下。

啪啪聲同包包嘅叫聲好似共同進退咁,「唔好啊⋯⋯最⋯⋯好⋯⋯好正⋯⋯」越大力啪,叫嘅次數越多,有啲擔心佢個喉嚨,聽日會唔會失聲㗎。佢雙手繞過我頸,去到後背。「驍都快啲⋯⋯一齊⋯⋯」雙手收緊嘅同時,我個身都湊咗上前,抵住佢個額頭,「好啊⋯⋯包包⋯⋯」巨龍都投降了。

抽返未完全變軟嘅出嚟,坐喺梳化度休息下先。包包都仲攤緊,雙眼直直咁望住我,揩緊我對手咁講:「你⋯⋯」

我猜想,「你唔係諗住同我講:『阿驍,你真係比我想像中勁啊!』吖嘛?」我扮佢把聲講,再加埋個拳頭托下巴個驚訝樣,佢已經忍唔住反咗個白眼。

但從包包個口而出嘅,竟然係:「反正都未軟哂,可以encore喎。」仲未屌到你反艇咩?

我望望廚房,「我屋企有兩條矮瓜,你啱唔啱使?」佢坐返起個人,嫵媚一笑咁翹著我隻手答:「唔得呀,我要苦瓜。」

「哦。」「咕——」幾乎係同時響起,「終於到佢餓啦咩?」我捏捏個肚仔,結果迎來重重嘅一記。

一打開蓋,啲河粉都放到黐埋哂一堆,啲魚蛋都浸到有啲發脹,「好味啊!」睇嚟包包都好餓吓喎。「今次係我第一次食依啲野。」雙眼發光咁,有冇咁誇張呀。

「吓,你係咪香港人嚟㗎?」
「嗲吔話啲嘢食唔乾淨,叫我唔好食咁多。」乜你咁聽話㗎咩?仲以為你淨係識惡作劇嘅添。

「你都幾聽爹哋話喎, 所以佢上次叫你都即刻仆返去?」佢諗咗一諗,終於諗返起第一次含撚但飲恨個畫面,又狠狠打咗我一野。

「你咁聽佢話,點解上次又會嗌交嘅?」
「我⋯⋯瞞住佢轉咗藝術系。」果然係貫徹大膽嘅作風。

「你原本咩系㗎?我都好想入你個系啊。」
「唔同你講嘢啊,句句都係咁嘅。」之後我就變咗沙包嚕。

《續。》
包包好正
包包好甜
包包做女友真係無缺點
又識玩又多鬼主意
最緊要係咩
淨係對你淫啊
留名
㩒錯不推
我都覺得係
但唔識煮飯
唔緊要 我日日餵飽佢
(33)

又係天朗氣清嘅一日,身邊嘅包包瞓覺嘅時候比想像中安靜,唔戽被又唔郁。不過本身張被都只係冚住腰間到pat pat嘅位置,可能戽咗都唔覺。

合上眼睛睇唔到靈動嘅雙眼,但一顫一顫嘅纖長眼睫毛都賦予咗無限嘅生命力。只係啲生命力好似over咗少少,成隻小惡魔咁嘅。

我嘅T恤對於佢嚟講又真係大咗啲,僅僅覆蓋著patpat,直情可以當裙著,所以依加包包膚如凝脂嘅大腿根部都清晰可見,一雙玉足白而筆直,一啲瑕疵都冇,腳趾就圓得似一粒粒富有光澤嘅提子,其實咁撚正都唔使gel甲喇。我輕輕摸摸可愛嘅腳趾,可能佢feel到痕,擰轉咗身,原本嘅平躺變咗背向我。

衣擺唔小心被掀起,又有隻腳曲埋咗,露出光潔嘅臀部。係啊,冇著底褲啊。因為琴日沖完涼佢唔肯著返之前嗰條,我又唔會有女人底底,佢話著我嗰啲不如唔好著。但我懷疑一切都只係藉口,其實只係隻衰女包想引鳩我。想裝落啲啲,睇下鮑鮑先。

鬧鐘適時響起,屌,使唔使咁啱timing。如果唔係返工,仲應該屌多幾勻添。包包都被驚醒咗,揉揉眼睛,擰轉面唔見我,反而喺佢腳邊全神貫注咁裝緊佢隻蝸牛仔。

佢又笑吟吟咁,「琴日聊你又唔扑,依家又痕。」仲要用腳揩我,個鮑鮑若隱若現咁,好鬼誘人。

「你琴日食完飯,今日使唔使食啊?」隻手開始摸對腳,先係滑潤嘅腳背,再慢慢移上小腿肚。「好痕啊喂。」

我撲上去包包度,一隻手搓著一邊嘅圓圓,一隻手放喺佢枕頭邊,頭就喺佢耳邊講:「我想射波。」

「唔得,你唔返工點養我啊?」眉花眼笑緊就好似恥笑緊我依啲朝九晚五(有時八)咁,唔同佢畫畫就維到生咁。隻手攀上我條頸,錫咗一啖。

佢拍下我蘿友,「行喇,遲到喇。」見到我臉上嘅失落,又摸住我塊臉講。「我係你嘅,你想幾時屌都得喇。」即然佢都咁講⋯⋯反正來日方長。

不過難得有包包服侍,幫我著衫,都係難得嘅體驗嚟。不過如果隻手唔好有意無意咁揩過我條撚、同粒lin咁引我會更好囉。著褲又摸住,束皮帶個胸又要掂住我大髀咁挑釁,係蝦我反抗唔到姐。

衫就著完,旗又扯埋,隻衰女包仲要問:「依度做咩脹起咗嘅?咁拉唔到拉鍊喎。」始作俑者咪係你囉。

「如果有埋早餐食就完美喇!」我明知佢唔識煮嘢食,我先特登咁講。
「已經埋身服侍埋,都仲要求多多㗎咩?」咁又係,有佢呢啲女朋友都已經係不可多得喇。如果佢係賢良淑德嘅話,就唔會咁處事,亦都唔係我認識嘅包包。

錫咗佢額頭一啖,「我出門口喇,鎖匙擺信箱就ok。」佢都係繼續挨住度門咁講,「拜拜驍驍。」

就好似同居緊咁。你話如果每日都係咁幾好呢?

哇今日忙到嘔,飯都冇時間食咁濟,電話一直響起叮叮訊息提示聲。

Ashley傳來一則訊息:「喂你真係唔再嚟拳館嗱?🥺」屌,已經夠忙仲要煩住哂。唔撚想回佢。

見我過兩個鐘都不讀不回,佢又send多個嚟:「咁耐冇見,你最近點啊?」吓,咁跳脫?依加我都有包包了,一回覆咪即係留低溝其他女嘅證據?都係睇定啲先。唉,都成9點,放工先。

遠處就見到Ashley係公司樓下大門口,咁進擊?反正又著住佢玩緊手機,靜雞雞竄走應該都唔覺眼啩⋯⋯「Hello驍旭。」叫到咁親暱?「叫返我全名得㗎喇。」

《續。》
一息尚存
Ash有冇痕成咁
用咩餵
可能做得運動多需求會大啲
腸仔蛋
唔好理隻狐狸精去食包包個鮑鮑好過喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞