[少甜多奶]

1001 回覆
202 Like 5 Dislike
同唔係主角嘅人做叫唔叫ntr?
(23)

「你做咗gym幾耐啊?」阿聰問。

「三年到喇。」講起身型,Ashley最自信。「咁我打三年拳嘅話,可唔可以好似你咁fit㗎?」阿鋒略帶興奮咁問。

「打拳又冇做gym咁專門針對嗰個部分,不過男同女本身結構都唔同,相信男仔係易啲有肌肉嘅。」好官腔吓喎。

「可唔可以睇清楚你啲腹肌啊?」William呢下進取到。

「好啊。」佢爽快咁揭起咗件黃色運動上衣,隱約見到白色bra top。

William問都唔問就篤咗落啲肌度。「好硬喎。」我相信你碌野都好硬。

「嘩你手瓜都起輾喎。如果我有女朋友,而佢又有你咁勁就好啦。」阿鋒見狀,又摸人手臂抽水。Ashley都係冇推開,任得佢地摸。

(兩)郎情妾意,只欠地方。

人地屋企嚟㗎,你三個諗住開餐?我真係冇眼睇。費時阻Ashley開餐。

「啊,浚好似話想要多個人幫手,我都係行先。」我講完就企咗起身,向門口行。望下阿聰。佢都察覺到氣氛不對,但我哋個plan好似有啲唔同。「係囉,Ashley你係女仔細心啲,都一齊去喇。」吓,阿聰要畀人燒春袋了。

「咁我同阿鋒都去喇。」好共同進退咁喎。
「咁邊個食野?你哋都唔想浪費Ashley一番心機㗎?」都講到咁,再拗就難睇了,佢地都只好作罷。

一出門口,撳𨋢就講:「頭先你扠喎咗我個餐點計先。」都話我估中㗎喇。

「我想走㗎喇,係阿聰唔識做姐。你同阿聰計囉。」幫你都幫到盡啦。

「機會難逢嘅3p啊⋯⋯」摩拳擦掌著,有啲揼心口嘅feel。
「你有冇信心俘虜埋阿聰變4p?」
「唔喇,佢對我有敵意。」
「敵意?」

佢轉一轉話題,「你知唔知頭先佢哋兩個一齊抽我水,我好興奮。」我知,以你性格應該濕撚哂,好痕添。「你可唔可以⋯⋯」

又想聊我扑野?句「唔可以。」都未開口,佢已經拉咗我入後樓梯。

一嚟就已經解開我褲頭鏈,掏出仍有濃濃睡意嘅一砣。「唔想屌你啊,放過我喇。」入邊有兩個流哂口水你都唔搞,係都要搞着我。

「邊有男人唔鐘意屌閪㗎?」Ashley依然一意孤行,仲跪喺我面前津津有味咁舔我條肉棒。咁佢技術係好嘅,三兩下手勢就捋到我扯,根本就係性愛機器。

「依度咁污糟⋯⋯」
「要你拎條撚出嚟喳嘛,又唔係要你奶地下。男人老狗婆婆媽媽。」已經硬如鐵,「扯到咁行唔信你唔想屌囉。」純粹係生理反應嚟,唔代表我個人立場。

「你知唔知我點解叫Ashley?」我搖搖頭,「因為個Ass係我嘅signature。個個男人都鍾意後入我,話又圓又彈好好撞。」咁上次我食唔到你嘅招牌菜真係可惜。

佢講完就撳低我少少,擰轉身用個pat磨我賓周,的確彈彈地嘅,不枉佢花咁多時間操個pat。

同佢做都幾慳時間,唔駛挑逗,唔駛前戲,自動波含,速戰速決,但就例行公事feel。

一摸屄屄,真係濕撚哂,完全唔駛嘥錢買潤滑劑。有啲開心我摸佢屄,就開始變本加厲。「打我啊⋯⋯打依度。」大佬我摸緊你個閪,你叫我打落去?
「好多水啊⋯⋯要罰我⋯⋯」咁我就順吓佢意,果然越打越High。「好痕啊⋯⋯主人快啲入嚟。」幾時變咗你主人。又私自除咗條褲,自動摸住條撚,隊入去。

「好入。好緊,你快啲郁⋯⋯要隊到最入⋯⋯」唔單止叫我郁,佢自己都向後撞緊。

後樓梯咁撚污糟,雙手又唔知放邊好,就放咗上佢條蛇腰度。身體一邊衝前,雙手又拉返佢向後,就好似用緊飛機杯咁,仲外加按摩、收縮加發聲功能。

佢雙手都係唔知擺邊好,又摸返我,我就將佢對手鎖喺佢背後,「啊⋯⋯就屌嚟爆⋯⋯爛喇⋯⋯啊⋯⋯想⋯⋯射到最入⋯⋯最舒服⋯⋯」究竟經歷咗咩佢先會變成咁?將啲疑問射哂入去。

Ashley成個人震哂,口水又滴到一地都係。

「好舒服咩?」我遞咗張紙巾畀佢抹吓個屄。

「都係㗎。下次帶碌假鳩屌下你就明。我有好多唔同類型嘅,你鍾意邊款?」講到興致勃勃咁。

「哦。」唔想應佢。
「快啲返入去喇。」佢終於清理好,揄返好條褲。

「至少都去買啲野飲交差喇,做戲做全套。」
「偷情嘅話,你應該可以做到滴水不漏。」

我故意問多聲:「咩話?」佢生怕我嬲咗佢,急忙改口話:「我話好啊。」

咁買完返到去,啲人都已經喺齊度了。「阿嫂你好。」今日Cheryl 冇平日咁性感,都好啲。
「珮柔?」

《續。》
d對話可唔可以加番係邊個講,睇到好亂
下篇應該會6-7個人講野,唔加邊個講睇死人
我都以為係阿聰出咗去
點知原來係條女
唔好意思,不如我出多次喇
(23[修訂版])

「你做咗gym幾耐啊?」阿聰問。

「三年到喇。」講起身型,Ashley最自信。「咁我打三年拳嘅話,可唔可以好似你咁fit㗎?」阿鋒略帶興奮咁問。

「打拳又冇做gym咁專門針對嗰個部分,不過男同女本身結構都唔同,相信男仔係易啲有肌肉嘅。」Ashley講野都好官腔吓喎。

「可唔可以睇清楚你啲腹肌啊?」William呢下進取到。

「好啊。」Ashley爽快咁揭起咗件黃色運動上衣,隱約見到白色bra top。

William問都唔問就篤咗落啲肌度。「好硬喎。」我相信你碌野都好硬。

「嘩你手瓜都起輾喎。如果我有女朋友,而佢又有你咁勁就好啦。」阿鋒見狀,又摸人手臂抽水。Ashley都係冇推開,任得佢地摸。

(兩)郎情妾意,只欠地方。

人地屋企嚟㗎,你三個諗住開餐?我真係冇眼睇。費時阻Ashley開餐。

「啊,浚好似話想要多個人幫手,我都係行先。」我講完就企咗起身,向門口行。望下阿聰,佢都察覺到氣氛不對,但我哋個plan好似有啲唔同。「係囉,Ashley你係女仔細心啲,都一齊去喇。」吓,阿聰要畀人燒春袋了。

「咁我同阿鋒都去喇。」William好想同Ashley共同進退咁喎。
「咁邊個食野?你哋都唔想浪費Ashley一番心機㗎?」阿聰都講到咁,再拗就難睇了,William都只好作罷。

一出門口,Ashley撳𨋢嗰時就講:「頭先你扠喎咗我個餐點計先。」都話我估中㗎喇。

「我想走㗎喇,係阿聰唔識做姐。你同阿聰計囉。」幫你都幫到盡啦。

「機會難逢嘅3p啊⋯⋯」摩拳擦掌著,有啲揼心口嘅feel。
「你有冇信心俘虜埋阿聰變4p?」
「唔喇,佢對我有敵意。」
「敵意?」

佢轉一轉話題,「你知唔知頭先佢哋兩個一齊抽我水,我好興奮。」我知,以你性格應該濕撚哂,好痕添。「你可唔可以⋯⋯」

又想聊我扑野?句「唔可以。」都未開口,佢已經拉咗我入後樓梯。

一嚟就已經解開我褲頭鏈,掏出仍有濃濃睡意嘅一砣。「唔想屌你啊,放過我喇。」入邊有兩個流哂口水你都唔搞,係都要搞着我。

「邊有男人唔鐘意屌閪㗎?」Ashley依然一意孤行,仲跪喺我面前津津有味咁舔我條肉棒。咁佢技術係好嘅,三兩下手勢就捋到我扯,根本就係性愛機器。

「依度咁污糟⋯⋯」
「要你拎條撚出嚟喳嘛,又唔係要你奶地下。男人老狗婆婆媽媽。」已經硬如鐵,「扯到咁行唔信你唔想屌囉。」純粹係生理反應嚟,唔代表我個人立場。

「你知唔知我點解叫Ashley?」我搖搖頭,「因為個Ass係我嘅signature。個個男人都鍾意後入我,話又圓又彈好好撞。」咁上次我食唔到你嘅招牌菜真係可惜。

佢講完就撳低我少少,擰轉身用個pat磨我賓周,的確彈彈地嘅,不枉佢花咁多時間操個pat。

同佢做都幾慳時間,唔駛挑逗,唔駛前戲,自動波含,速戰速決,但就例行公事feel。

一摸屄屄,真係濕撚哂,完全唔駛嘥錢買潤滑劑。有啲開心我摸佢屄,就開始變本加厲。「打我啊⋯⋯打依度。」大佬我摸緊你個閪,你叫我打落去?
「好多水啊⋯⋯要罰我⋯⋯」咁我就順吓佢意,果然越打越High。「好痕啊⋯⋯主人快啲入嚟。」幾時變咗你主人。又私自除咗條褲,自動摸住條撚,隊入去。

「好入。好緊,你快啲郁⋯⋯要隊到最入⋯⋯」唔單止叫我郁,佢自己都向後撞緊。

後樓梯咁撚污糟,雙手又唔知放邊好,就放咗上佢條蛇腰度。身體一邊衝前,雙手又拉返佢向後,就好似用緊飛機杯咁,仲外加按摩、收縮加發聲功能。

佢雙手都係唔知擺邊好,又摸返我,我就將佢對手鎖喺佢背後,「啊⋯⋯就屌嚟爆⋯⋯爛喇⋯⋯啊⋯⋯想⋯⋯射到最入⋯⋯最舒服⋯⋯」究竟經歷咗咩佢先會變成咁?將啲疑問射哂入去。

Ashley成個人震哂,口水又滴到一地都係。

「好舒服咩?」我遞咗張紙巾畀佢抹吓個屄。

「都係㗎。下次帶碌假鳩屌下你就明。我有好多唔同類型嘅,你鍾意邊款?」講到興致勃勃咁。

「哦。」唔想應佢。
「快啲返入去喇。」佢終於清理好,揄返好條褲。

「至少都去買啲野飲交差喇,做戲做全套。」
「偷情嘅話,你應該可以做到滴水不漏。」

我故意問多聲:「咩話?」佢生怕我嬲咗佢,急忙改口話:「我話好啊。」

咁買完返到去,啲人都已經喺齊度了。「阿嫂你好。」今日Cheryl 冇平日咁性感,都好啲。
「珮柔?」

《續。》
呀聰
唔好意思啊,今晚會注意返
正義
文呢 想J
(24)

今日嘅珮柔都係不施脂粉,但係面色紅潤。白色稍為貼身嘅背心同藍底白花嘅及膝裙更加將佢嘅氣質發揮得淋漓盡致,好純好大波好可愛。應該係上次Cheryl幫佢買嗰堆衫嚟。

見在場嗰幾個男仔都睇到眼瞏瞏,連大大個老婆仔喺隔離嘅浚仔都係咁,相信都好認同我睇法。

「相信依位靚女就係珮柔bb了,我哋聽咗你個大名十幾年喇。」阿William邊望我邊講,「叫咗阿邊個介紹,叫咗十幾年都冇影。」保護珮柔,人人有責。

阿鋒講:「得閒多啲嚟坐喇,唔駛客氣,當自己屋企得㗎喇。」今日嘅佢好似比平時大膽咗咁。

「大家好,我係珮柔。」有啲怕羞嘅佢講得唔大聲,但甜美嘅聲線都傳入各位嘅耳中了。

「在場得一個女仔嘛,所以帶埋珮柔上嚟有個伴。」Cheryl盡顯女主人嘅氣勢。「佢仲可以幫手煮野食。」珮柔都點點頭。

除咗Ashley 嗰啲健康食物之外,Cheryl同珮柔仲整咗啲雞翼、話梅蕃茄仔、肉丸、炸雞球、南瓜三文治⋯⋯全部一口一件又有肉落肚,真係細心嘅啫。

「因為時間緊迫,所以得呢啲㗎。」珮柔有啲唔好意思咁講。「睇落去食物個賣相好吸引喎,俾多少少時間咪整到九大簋出嚟?」阿聰把口真係識得氹人。

珮柔真係入得廚房、出得廳堂。畀啲耐性lead住佢,仲上得大床添。

所以咁多兜野都一掃而空係意料之內。

「今日兩大靚女聚首⋯⋯」浚仔𥇣住William,嚇到佢即刻改口,「係三大先啱,今日我哋玩⋯⋯」

「不如玩狼人殺?」Ashley提議得,啲男仔又點會反對?

我就無咩興趣玩,就自薦做主持人,由得佢地鬥生鬥死。佢哋圍圈坐,我就坐喺中間。

我哋得八個人,三個村民、三隻狼,施藥嘅女巫同查身分嘅國王各一,當我問個角色野佢先可以擘大眼。全部人都要合力估到邊個係殺手再投票。

第一局,珮柔抽中咗做女巫,我早已面向佢,「女巫請擘大眼。」珮柔張開水汪汪嘅大眼睛。我摸咗佢個頭一吓,「你手上有解藥你救邊個?」佢呆咗咁唔識反應,然後先緩緩地擰頭。「你手上有毒藥你殺邊個?」見佢冇反應,我都係skip佢啦。

第二次我未召喚佢,佢已經期待咁睜眼,「你手上有解藥你救邊個?」佢手指自己個咀,眉頭輕皺 ,都係冇答。唔通佢想我錫佢?「你手上有毒藥你殺邊個?」攻其不備,輕吻朱唇。

驚訝嘅眼睛仲未嚟得切合埋,就已經要睜開,接受大家嘅審判。

好幸運地,有個咩都冇做過嘅女巫,好人組竟然可以捱到第三round。「你手上有解藥你救邊個?」珮柔實在思考得有啲慢,個魂魄飛咗去邊啊?唔好以為扮可愛,我就唔會蝦你。「你手上有毒藥你殺邊個?」唯有拍拍佢嘅波波,呼喚佢魂魄歸來。被拍嘅餘韻仲未散去,又係投票嘅時間。

「動議,殺珮柔,因為佢完全冇出過聲,應該係避免露出破綻。」做狼嘅Ashley識lead住,完全俾佢帶晒風向。「其餘死剩兩嗰個都同意。」

遊戲結束,好人壞人人數一樣,壞人勝。

「好勁啊Ashley,你又知珮柔係有特別功能嘅人物嘅?」阿鋒好擦鞋咁講。不過又係嘅,佢根本乜都冇講過。

Ashley笑笑,只係話:「我聽力特別好。」

「輸咗嘅罰咩好?」阿安問。
贏咗嘅William沾沾自喜,「錫在場人士一啖。」珮柔塊臉即刻紅如蘋果。哇,畀你屌埋好唔好?

《續。》
我有個少少建議俾樓主
下次寫呢d多人故
可唔可似好似d書咁加番d人物介紹or關係圖係開頭
又或者人物出現時多d描述角色間的關係,令讀者深刻d
push
唔計豬角同珮柔有肉體關係
見到兄弟想食自己嘅青梅竹馬真係不行
lm
我識得太少女(明星)
應該都難啲做到
多謝你嘅建議先
一開始冇諗到寫咁多人
只係想突顯人物性格同埋鋪排故事情節
整整吓就搞到咁多

男主班friend又的確多人咗少少
可能難認啲
(樓主自己都唔記得 所以寫(22)-(25)都係對住班friend第一次出場嘅(3)嚟寫)

一開始主力都係想講三條女
會試下講多啲其他人 多謝你嘅提議
唔俾其他人掂佩柔呀
呢啲未有故先拋設定嘅文好趕客
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞