[少甜多奶]

1001 回覆
202 Like 5 Dislike
咁快就改觀
咁就太屈機 唔使揀
講下心路歷程就會改觀嫁啦,一開始大把當柔柔係煩膠
不如索性4p啦,相信樓豬內心好想
限聚令限2人,無論主角定ashley都無得再玩3P啦
如果又大波又技巧好
相信都唔使點揀
咁唯有玩接力
同住豁免喎
樓主可唔可以快少少
樓主再唔出文就一齊祝佢又短又快
加速死亡
咁又未去到咁黑暗嘅
樓主加油
等緊你篇文呀
(59)

見巨龍完全成形,就可以進入第二階段。Ashley用拇指捽個頭頭,用食指抵住巨龍嘅頭部,令佢無處可逃。時而用指甲輕刮末端,直接刺激巨龍,唔使熱身都好精神爽利。「你嗰兩條女有我技術咁好咩?做女人梗係最緊要令男人舒服喇。」咩觀念嚟?總係覺得佢嘅經歷有啲黑暗。

我望住Ashley,街燈矇朧咁打喺佢伸到直哂嘅腳,條短褲短到仆街,一郁就見到個pat,完全遮唔到佢操開嘅彈性蜜桃,加埋小麥般嘅健康膚色,其實都稱得上秀色可餐嘅,點解要墮落到搵sp呢?知唔知道依家唔係適當嘅場口,但係我都係開口問咗:「佢係咩人?初戀?」

今日嘅佢同平時一樣猴擒,見我硬哂,快快手解開我褲頭,背住我將自己條真理褲整埋一邊,巨龍就隊咗入條褲度。

「最緊要方便。」Ashley又發表佢嘅偉倫。

我對入面冇著底褲已經完全唔意外了。只係好奇點解唔係一桿入洞,只見佢用發達嘅兩瓣臀肉夾住賓周。

完全唔知仲可以咁玩。

臀部嘅肉冇乳房咁鬆,緊致好多。Ashley嘅先天優勢係超彈手pat同驚人嘅大髀根夾力,完全就係佢絕招。「未試過啊呢?我個ex教我㗎⋯⋯」聽佢語氣係勁自豪咁款。睇嚟佢地都度過咗好多個淫亂嘅夜晚,亦都係令佢變成咁嘅人⋯⋯喇?冇十成都有九成。

佢擘到隻腳勁大,賓周一早都夾到走唔甩,一張一弛咁夾夾下,佢仲用自己啲淫水做潤滑,令巨龍順暢咁喺小穴同股罅之間徘徊,所以整整下就變咗我弓起個身靠住椅背,佢變返正面面對我,個屄係肉棒嘅表面滑動,濕潤非常。我前端都開始冒出前列腺液。「打我patpat啊⋯⋯」Ashley又係我耳邊講。可能佢ex係S,調校到佢咁?

人地做咗咁多野,就順下佢意打幾下都唔過份啫。打完仲彈咗幾下餘震,又再打多幾下。「打完嘅patpat暖暖地⋯⋯好舒服啊⋯⋯應該係人都鍾意。」都明佢點解咁努力做gym。

佢個個屄不斷咁前後移動,都冇要騎巨龍嘅打算,又冇停落嚟嘅跡象喎。個人就反而攬向我,「主人⋯⋯我好想要啊⋯⋯」邊個係你主人?又喺度亂叫。佢自動波拉開外套拉鍊。可能真係貪方便,條友又唔戴bra。我嘅胸膛同佢小巧嘅波波完全緊貼著,心跳都特別大聲同立體。

佢lin頭揩住我lin頭,有啲嗲咁講:「今次主人自己插入嚟喇⋯⋯好唔好啫?」平日已經騎埋上嚟起勢咁Un緊嚟喎,今日仲拖拖拉拉咁做咩?搞到有啲緊火。仲捉住我手摸佢波波,之前明明都仲抗拒人掂對波㗎喎,果然慾火焚身起嚟乜都做得出。

我應佢要求揸咗下,都唔係好揸到,都係玩下遊戲手桿好啲。「你又話要服侍主人?」其實係我懶,明明食到飛機餐做咩要郁先,又唔係我條女,做咩要體貼佢。

一聽到「主人」兩個字,佢就雙眼發光。甜甜咁講咗聲:「好啊。」嗜好嘅嘢,真係個個都唔同。

佢踎咗喺張凳度,棟起條燃,扶住佢前後掃自己個屄。我開始唔耐煩,睥住佢。佢都係淫笑緊,瞇起雙眼,「好似就快爆咁喎。」知又唔插入去?見到我個樣想爆粗先拖拖然隊入去濕到爆嘅屄屄度。

《續。》

要消毒ga!
大波嘅筋肉人都係筋肉人
嗰啲人可能都仲係咁睇珮柔
只不過冇出聲
佢地話見到珮柔會skip
男主會早死
無福消受
即係又有得罰男主
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞