[少甜多奶]

1001 回覆
202 Like 5 Dislike
噢...live 咗
男主一人分飾S同M唔會會痴線咗啲
咁無喇
實比包包珮柔扯開兩邊喇
另一個喺門口排隊
珮柔負責屋企
包包負責旅行
M底負責野戰
係囉
屋企唔計嘅
三個都唔係同住 老母先係
插得入去未 好緊火
出文未 今日係公司睇到好緊火
我要文啊
冇人鍾意快嘅
淨係手指都可以走天下
(60)

我同Ashley都吸咗啖大氣。佢瞇埋眼,用個屄去感受緊充實嘅內在。「好滿⋯⋯都係女上最正。」邊Un都不忘舔嘴唇,真係淫娃嚟。我不禁問:「點解咁鍾意喺上面啫?」Ashley笑咗笑,並冇回答我嘅打算,下身繼續默默耕耘。除咗巨龍,大髀小腹嗰啲都感受到緊緻嘅回彈,仲舒服過打飛機。

佢次次都屹到最高,碌棍又再次沒入咗佢身體入面,又再出現。「哈⋯⋯好正⋯⋯」每次佢都靠住自己最敏感嗰點嚟衝撞,口裏含著嘅笑意滿滿,就知道佢有幾樂在其中。

有名你叫Ashley ,唔似珮柔嘅怕怕醜醜同包包尚存有羞恥心,Ashley完全唔吝嗇佢呻吟聲,完全入咗無人之境,全心衝上愉悅嘅雲霄。

佢都踎得攰攰地,就用我膊頭嚟借力,扶住我膊頭。佢由踎轉跪,下身仍然未想停,「依度⋯⋯最舒服⋯⋯」憑著肆意嘅衝刺,我都就快攀升到快感嘅頂峰。感覺到我嘅堅硬又多一分,Ashley當然係推波助瀾,un盡全力。Ashley仲要奸笑咗下,然後無喇喇插一句:「因為你咁就走唔出我手指罅,一定要射哂喺入面。」然後輕輕收下陰肌。

巨龍口吐白沫嘅同時,佢都仲擺動緊條毫無贅肉嘅腰,剛射完已經敏感,仲要榨多幾下,啲精同佢啲水好似攪埋啲一齊咁,「我都要⋯⋯」Ashley呢喃著。佢體內浸暖暖地水湧埋嚟,係內射先感受到嘅特殊快感。

開始明點解佢咁鍾意畀人中出。

唔係話拔屌無情,但佢趴咗喺我個身上都成五分鐘了,條撚都縮返埋好耐。「捨得落返嚟未?」話哂都大庭廣眾,雖然我都知佢唔介意,不過我介意呢!俾人影到真係死梗。

「攬吓都唔俾咁鬼小氣。」Ashley繼續維持住衝刺時候嘅跪坐嘅姿勢,大髀都痹埋喇。

「你叫我出嚟就係為咗扑野?」搞咗咁耐終於可以入正題。

佢終於落返嚟,著返好啲衫,拉好外套拉鍊,係咁意整理下條褲就算,啲精咪邊行邊漏?不過冇底褲係差啲。

Ashley終於都答:「女人嘅野,有feel先會呷醋嘅。都冇乜得攪。」

我有啲唏噓咁講:「咁如果只係想唔嗌交呢?」

「嗱, 呢個就係第二個問題啦,下次扑完再答。」你咪都仲計住計住過我。

至少都解答咗一個疑問嘅。打咗個喊路,成十二點半㗎喇,好想瞓覺。「下次唔出啦。」

「唔好啦,問我啦,我好樂意解答你嘅問題。」你撩野扑啫。

諗起佢個ex咩都識,應該係令佢變成咁嘅主因喇?「你仲掛住ex?係咪佢搞到你依家咁㗎?」

「做咩咁關心我?你鍾意我啊?」問句啫,使唔使諗到咁嚴重?我馬上就反駁返佢:「咁你夠成日搵我扑喇,唔通你又鍾意我咩?」

佢諗咗諗,最後都擰頭,「你哋啲男人冇個好,唔值得我啩囉。我哋女仔要身體自主,唔可以啲男人話咩就咩。」佢番說話好似好大覺悟咁。

我嗤之以鼻咁講:「哈哈,冇男人你就真係要用自慰棒喇。」

「所以喺我搵到之前,就拜托旭旭了。」仲要側側頭扮可愛,然後挨住我膊頭。

我點拒絕都好,佢都係糾纏住我,都係慳返啖氣好過。「唔好咁叫我得唔得⋯⋯好嘔心。」忍唔住打咗個冷震。

「走未?」佢已經起定身。「等你喳。」眼瞓到爆,好想攤上床瞓。

Ashley講:「唔使送我喇。」

「冇諗過要送。」又唔是我條女。啲人要送佢返屋企都係為咗確保佢嘅安全啫。唔係話佢個樣生得好安全,而係佢咁淫法,根本完全唔擔心會畀人老強。

完全係多餘嘅考慮。見佢而家咁,搵啲冇感情基礎嘅人屌佢(我),根本唔係咩正常嘅狀態。

問佢又唔肯講,掹車邊都叫唔上係朋友嘅我,又可以點呢?

自求多福啦。

《續。》
身體自主

見到就會諗起email成日拎呢樣嘢出嚟講
一日追晒真係好撚攰

第一次留言
每日等文出仲攰
每日食早餐睇有文已經成為習慣
多謝啊
好開心有人記掛
會的
不過仲諗緊個契機
酒精搓手液嗰啲掂唔掂得碌嘢㗎
我仲以為依啲姐姐仔做完一個會沖涼添
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞