[少甜多奶]

1001 回覆
202 Like 5 Dislike
冇高潮迭起嘅故意情節,得真高潮睇
幾時有
保持一日一文
每12個鐘就過一日
我個人覺得超好睇
多左好多人睇樓豬加油呀
會繼續寫落去啊,不過諗緊點埋尾
加速
要哂珮柔包包
多謝支持
今晚九點到(?)
其實都冇定,隨心
但係一開始唔係多甜
可能又會令人失望
一開始已經甜過好多

話自己係多甜嘅故啦

嚟緊呢個就有㗎啦
(14)

「呢度好似幾暖手咁喎。」包包奸狡嘅笑容令我知道嚟緊依兩個半鐘應該會好難捱。半硬的一砣被猝不及防地觸碰,輕輕嘅按壓又左捏右搓,漸漸地已經冇咗可以轉彎嘅餘地。然而都仲未出真功夫。

咁落去,場戲真係唔駛睇喇。

為咗令佢唔好咁有恃無恐,我嘅左手慢慢解開佢腰側嘅一排鈕扣。忽然竄入嘅一絲涼氣終於令佢有一啲歉意,不過都為時已晚。

粗糙嘅手指除咗捉得實啞鈴,亦都好適合磨蹭細嫩嘅肌膚。截然不同嘅質感令一切嘅動作效果都更為顯著。明顯地唔受得人吱嘅佢,早已人倒馬翻。「唔唔⋯⋯唔⋯⋯」

指腹緩緩穿過背脊嘅凹槽,輕柔地喺背上亂轉咗好幾個圈。「停啊⋯⋯好痕⋯⋯」只係隔著衫都投哂降。

「收到。」故意曲解佢嘅意思,指腹選擇咗第二個地方作為佢嘅起點。

一早就已經整起咗折扶手,將光滑嘅小腿疊喺我大腿上,會進行得更方便。纖細嘅腳踝似不堪一握,沿著凝脂經過小腿同大腿,慢慢掀起及膝嘅紗裙,大腿嘅根部終於呈現眼前。

我支酒精搓手液真係準備得太恰當喇!驍旭Good job!

「未正式都濕咗一大片,包包豬好曳啊吓。」難得地冇回嘴,仲佢將我磨擦穴口嘅手壓入嘅,好似示意我快啲入正題。「真係好心急呢。」

依度雖然好黑好暗,但上次小穴嘅美景仲歷歷在目。微微翻開,我嘅希望就係入面。經過包包自身嘅潤滑,中指第一二節嘅進入都暢通無阻。幸好昨晚有剪指甲呢。

但去到兩指嘅程度,就好似有啲勉強。另一隻手只好繞過其背,逗弄吓佢早以挺立嘅粉嫩乳尖。此舉真有效,緩緩推進嘅二指都可以開合到,為巨龍嘅挺入做足熱身運動。

包包除咗享受我嘅暖爐服務,隻手都冇躲懶到,不消幾下嘅套弄都已經硬晒舦,但⋯⋯冇套⋯⋯唔得!女仔食事後好傷㗎。咩安全期其實都唔可信⋯⋯比起一時歡愉,包包嘅健康更重要。「包包,sorry........我冇⋯⋯」

見到我落寞嘅神色,佢冇半分失望,反而訕笑著。只見喺銀包暗格攞出方形嘅鋁箔出嚟⋯⋯哇,睇唔出佢早有預謀。

四周都冇咩人,加上包包一臉醉眼矇朧,都唔駛再多作考慮。

小心翼翼咁沿邊角撕開個包裝,徐徐套上,再擠出頂端嘅空氣,先可以確保係真空狀態。

拍拍佢腰,佢自動自覺咁背跨坐住我。就似坐喺男朋友上嘅女朋友咁。
佢聲稱咁樣睇落去比較自然,冇咁易俾人發現喎。

佢扶住前排嘅凳,屹起咗patpat少少,將條底褲撥埋一邊。我持著巨龍,係佢嘅泉源不斷畫圈,佢仲心急過我,另一隻手就已經掂著堅硬,緩緩咁坐低。

「嘶⋯⋯」對佢嚟講似乎有啲負擔,我本來扶住腰嘅手,轉移陣地到豆豆之上,輕輕搓揉,已經收到預期效果,可以繼續我哋嘅旅程。

開端比較難,但之後就係一陣歡愉了。包包緊緻嘅入面描繪咗我嘅形狀。佢咿啞咿啞咁嘟嚷著,完全聽唔撚到。可能仲未適應?咁我郁慢啲喇。

佢突然企咗起身,面對我,又插哂入去。「我想望住你。」佢輕撫我臉龐,望住我嘅一雙濃眉大眼,手指拈到我有啲豐厚嘅下唇。「啲人話嘴唇厚好鹹濕㗎。」

《續。》
但一出文反而靜咗
包包好撚正
包包磨牙
加速
雖然唔可以劇透
但係都要合乎情理嘅結局
咁嗰啲係咪俾人屌得好勁?
雨露均沾
小惡魔type
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞