[少甜多奶]

1001 回覆
202 Like 5 Dislike
唔重要啊
最緊要有文出
你支持男主揀包包一個?
幾時有文
佢一定有太多唔好既經歷先會變成咁 我支持佢
應該都幾普遍㗎
但係因為佢嗰部份之前已經寫好咗
所以應該未必改到啦
咁你記得食藥啦
男主應該唔飽都思緊
男主永遠唔飽
食色性也
點解唔可以兩樣同時進行呢
給大家看看包包 照片。 。 。
(54)

珮柔又真係攤咗上床喎。一早就已經換返屋企衫嘅珮柔,依加係著緊好可愛嘅開胸扣鈕淺藍色小飛象睡衣。珮柔平攤喺張床上發呆,我打側身望佢。次次屌完就眼瞓到仆街,都冇認真望佢過睡姿。珮柔慢慢合上圓圓嘅眼睛,呼吸平穩,真係就快瞓著咁。我諗喺佢嘅世界,應該冇失眠依樣野。

篤下佢面珠。手指順住輪廓滑到鎖骨,嚟到胸前。瞓喺度對波難免會左右分開,我用手推返正中,對波就出返哂嚟喇。忙咗成朝嘅珮柔本來已經合埋咗眼,一摸到胸,敏感嘅佢又倏然打返開眼,失笑咁講:「BB又話瞓覺?」

「你都同意上床㗎。」佢就隨我玩佢波波了。原來個傻妹bra都除埋。剩係隔住件衫推埋,再鬆手,都夠我玩成日。胸口就好似水咁,冇特定嘅形狀,仲要畀個回彈。不停搖晃,就波濤洶湧,好難唔喺依個慾海沉淪㗎喎。

解開襟上嘅第二粒鈕,會見到少少一片純潔嘅心上白皙嘅胸部肌膚先。依個時候,忍耐唔住要解開埋第三粒,可能會見到可愛嘅紅豆們,不過對胸太大,唔解第四粒根本睇唔哂個波。此時你會唔想再解扣,條J都硬撚哂,不如直接揭起玩隻奶子就算。但又諗,都堅持咗咁耐,都係捱埋佢。

終於,完美嘅大奶呈現眼前。睡衣仲著得好地地,只露出隻奶子,真係好淫。「唔好睇喇⋯⋯」珮柔怕醜咁遮住兩點,卻無意中推到啲肉,成個波形仲出咗。引鳩我?唔再喺佢左邊,都係去返佢正前方。用枕頭墊起佢個背,佢既舒服又唔會凍親。

撥開佢對手,捧起對奶,一嚟就啜中間。「啊啊⋯⋯」顯然係太刺激,都係打住圈咁舐紅豆色嘅乳暈熱下身先。再成個餅咁吸住,唔舔中間。過咗咁耐,都仲好似隱若聞到啲沐浴露嘅果香味,有冇咁誇張啊?抑或係天然體香嚟?

另一邊波都唔可以冷落,又錫下胸就揸埋另一邊。「好痕啊⋯⋯唔好喇⋯⋯」兩邊走實在有啲攰,不如拍埋兩邊波喺中間,兩邊一齊舔。揸住胸嘅後方都軟綿綿,加上珮柔咁甜,十足十粒士多啤梨味綿花糖咁。

我覺得我上世應該做咗好多好事。

由波波舔到落有少少肉嘅小腹,再嚟就係巨龍嘅歸宿。今日好濕喎,「柔柔唔係叫我唔好整咩?點解條底褲仔濕到有個印嘅?」藍色嘅內褲濕咗一大片,未摸豆豆都濕成咁?可能確認咗心意係會投入啲。

「我⋯⋯⋯唔知你⋯⋯講緊咩⋯⋯」錫咗啖嘴仔,中斷佢嘅辯駁。都係快快手除咗條底底。

咁濕可以唔使手開路喇?巨龍同我講好,但理智同我講唔好。佢咁緊,今日又冇舔到,都係驚整痛佢,用手先穩陣啲。

定都係試下屌?好撚緊火,最多慢慢嚟,唔整痛佢囉,係囉!巨龍完全戰勝理智。戴完套,就戴套持槍上陣了。

個頭頭一掂到珮柔嘅肥鮑唇就再硬咗啲,今朝先屌完Ashley喳⋯⋯定食珮柔用第二個胃,屌極都唔夠喉。

《續。》
雖然賤男唔值得可憐

但咁屌法會唔會腎虧架
等多10日左右
男豬俾一般人多精

唔好嘅經歷
一個都已經夠死
正啊我當你讚緊個故㗎啦
着返件衫先啦
凍啊
期望最後主角三個都收到貼貼服服
然後屌到腎虧
咁你係咪教主
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞