[少甜多奶]

1001 回覆
202 Like 5 Dislike
入左先叫甜啊
(6)

「你攰喇。」
「我可以㗎。」佢甚至將開雙腿。
「咁(你當)係哥哥攰喇。」佢望咗望已經瞓咗嘅巨龍,都明白唔可以強求。

幫佢換咗睡衣,珮柔係都要我錫佢額頭先肯瞓覺。拒絕佢要我留低嘅請求,帶著疲憊嘅身軀走,今日真係過得好長好長。

冇靈魂咁起身、搭車、返工,人生真係冇咩目標。

包包啊⋯⋯究竟點先搵到你呢?我心裏面默念第一萬次嘅時候,喺放工時間嘅地鐵車廂內竟然遇到驚喜。

嗰頭麻色嘅短髮⋯⋯160嘅身高,9成9係佢喇。等我慢慢攝到去佢身後比個 surprise佢先。

佢身上彌漫住嘅,咪係我屋企沐浴露隻味?再嗅近佢嘅頭聞。係囉!點解佢而家走咗,都仲會有呢隻味?

高腰嘅淺藍色水洗牛仔褲將佢臀部嘅線條勾勒得宜。 我決定以大腿作為起點。有意無意咁觸碰佢光滑嘅大腿,佢似乎感受得到,努力向已經擠滿人嘅車廂往前一點點。

冇用㗎傻妹⋯⋯隨後再喺佢手臂內側打圈,佢幾乎打咗個冷震,似乎係非常敏感嘅地方呢。佢可以做嘅就只有夾埋手臂同腰之間嘅罅隙,點知只係將我嘅手帶到去佢嘅波波前。佢略為後悔咁打返開隻手,但都為時已晚了。因為我已經順勢摸上圓滾滾嘅大球,盡情玩弄緊。縱使隔住高領黑色入膊背心,仍然感受到佢嘅發育有幾咁良好。佢用左手捉住我隻鹹豬右手,喺摸到手鐲嘅一瞬間,就頓了頓,唔再反抗。相反嘅係,用埋另一隻手捉住我左手,環抱住佢嘅腰間,咁我哋就緊貼著大家。

佢稍微側了一下頭,手把頭橋到耳後,露出閃亮嘅耳骨耳環,似乎係俾咗我一個提示。我就順勢向耳邊吹氣,再舔吓耳骨耳環嘅位置,「你條衰女包喺地鐵俾人玩都仲咁high。」氣若浮絲,站不住腳係預計之中嘅反應,只係預計唔到佢咁快就成個身軟晒。

佢抖咗下大氣,調整呼吸。胯間的龐然大物隨著包包動情嘅反應而着迷,竊笑嘅佢再向後貼,似乎係嫌刺激得我唔夠。隨着列車嘅前進、停頓,形成錯落有致嘅碰撞,呢一下真係就快爆喇。

為咗反擊,我拉開少少我哋之間嘅位置。蠱惑的手從佢嘅褲管由下而上伸入,已經摸到濕漉漉一片,好彩佢條褲夠闊,如果唔係應該會透出嚟。

隔著絲質底底摸摸左陰唇,搓搓右大腿內側。就係故意避開佢嘅敏感點,感覺到佢有點著狂了,佢竟然反手拉開我褲鏈⋯⋯呢個女人真係不可思議。

礙於身高嘅問題,我條巨龍係包包個pat pat嘅上方。我坐低少少,將我碌剝咗光豬嘅野隊係佢大髀罅,佢雖然有啲驚訝,但係都即刻意會到,識得吉高少少配合返我,悟性真係幾高。

《續。》
加速
加速
(7)

濕晒嘅包包,有!

蘇醒嘅巨龍,有!

一切都如箭在弦。細細下前後擺動,
大家都繼續專注喺手機上,我諗應該安全啦。

向後嘅動作不能太大,否則會惹來旁人側目,每次都只能夠小幅度嘅挺進。識玩嘅就梗係捉住佢條纖腰,仲可以不時揸下波波。

礙於場合關係,真係冇可能除佢條底褲落嚟嘅。不過唔緊要啦,隔住都有feel嘅,而且安全最緊要。

始終包包都係比較瘦,佢大髀條罅都闊闊地。前端不斷磨擦滑嫩嘅大髀肌膚,同埋自身嘅潤滑,都算係暢通無阻。佢都唔敢太大力夾埋,驚會夾斷。到時就真係欲哭無淚。

唔單只係龜頭,包包嘅豆豆都有被充分照顧到。急速嘅喘氣好容易引起旁人嘅注意,我只好將隻手塞住佢把口,佢係興奮忘形嘅時候就只能夠「嗚嗚」,口水控制唔到咁向下滴,件衫都好似濕濕地。 真係好可憐,但又好得意。

溫熱嘅舌頭碰到指尖,而且脷上面嘅一粒粒慢慢喺上面轉圈,形成咗另類嘅官能刺激。

大家都好似爭咁少少先上到岸咁,我諗快少少應該唔會俾人發現嘅。「預備喇包包。」越郁得快,佢嘅身體就縮得越埋。用力咁揸佢對波,過份嘅擠壓令到個bra好似變變地形。「喂等埋我呀,自私。」最後好似有一下放鬆左咁,我用力攬住佢,都一齊釋放左。真係好滿足。仲適時將條野隊入去包包條底褲入邊添,如果唔係搞到成地都係,就水洗都唔清呀。

不過依家黐立立嗰個就係佢囉。

感受到褲入邊嘅不適感,包包怒目而視。終於見到佢,真係好。

《續。》
好癲
珮柔呢
地鐵真係可以玩到咁都無人察覺咩
我見啲av都係咁玩
現實應該連登見咗
不過好好睇,加速加速!!
又名《狂想曲》
加速
四日後先見到佢啊
好多謝你呀
lm
有冇得唔係包包嚟
想有新角
真係冇咩人可以超越奴兄,老了
有啊,過兩日就出場
雖然唔知你講緊邊個,上網睇好似係高登嘅人?
寫呢篇文冇諗住要超越邊個,只係想寫下啲奇思妙想啫。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞