[少甜多奶]

1001 回覆
202 Like 5 Dislike
男豬日日都要出征
做咩啊
包包仲好地地啊?
快啦一日一文搞唔掂
就快除㗎喇
冇咩所謂
但佢地⋯⋯基本上係情敵嚟㗎喎
和平共處到已經好叻
唔爭寵邊有野睇 有爭寵就可以有火花培養感情 最後包包同珮柔一齊磨豆腐 男主可以望住ashley張相係到磨
做咩個樣咁愁
一日兩文就到樓主搞唔掂了
包包好綠
最後男主先係第三者
坐埋一齊之後點呀
樓主好渣
(45)

「你講啊,你要佢定要我?」女人聲嘶力竭咁叫,惹來途人側目。

另一個女人都擺住高姿態,叉住腰講:「我點會輸比依個女人啊?」

「你地兩個唔好嘈,依度街嚟㗎。」男人撳咗幾下魂精,好似好煩惱咁。

係囉,揀邊個好?點解睇個電視都要我迫我面對?應該慶幸呢個只係電視畫面,而唔係真實場景。

「有冇攪錯啊?一腳踏兩船。1969年到依加實行咗一夫一妻制咁耐,點解仲有人會犯呢啲錯誤?」包包率先發表意見。佢橋埋雙手喺胸前,更突出到對包包。想用咁嘅方式得到我嘅認同?

「可能個男人有苦衷呢?」我本能咁答,佢每日都掙扎緊都唔好受啫。

「唔夾咪分手囉,點解要拖住兩個女仔啫?」好易就同仇敵慨嘅包包情感咁豐富,難怪佢喺畫畫事業上有輝煌嘅成就。如果佢知道真係發生咗嘅話⋯⋯相信我同巨龍都睇唔到聽日嘅太陽。

「可能兩個都咁好,兩個都咁愛所以根本選擇唔到呢?」我都知咁樣講係好仆街,但係的確係事實。

「唔通要到結婚嗰時先知?」佢嬲到大動肝火,好肉緊咁,塊臉都成個蘋果咁紅撲撲。唔知仲以為佢親歷其境。

「如果唔結婚呢?唔好嗌交啦。」珮柔細細聲講咗句,不知所措咁望住我哋兩個。果然係和平主義者。

我同包包都一時語塞。

「算喇,不如我地睇戲?有套戲好正㗎。」我邊講邊入碟,只要快啲轉話題就好。

見到電視屏幕影緊個幽森嘅大屋,包包都心知不妙。佢見到珮柔已經驚到用被半遮對眼,忍唔住開口。「喂,你頭先冇話係鬼片嚟㗎喎?」

「大佬,得一隻碟,將就下喇。」媽子成日翻睇依隻㗎。

「你睇下珮柔個樣驚到⋯⋯」又真係好似有啲臉青青咁。

我行到去用張被圍住自己嘅珮柔面前,烏低身問:「珮柔,你o唔ok啊?」

「旭哥哥⋯⋯播咩我都睇。」都係我珮柔最乖,不過遮住電視屏幕嘅手冇放低過。

「嗱,珮柔都話ok啊。」我仲向包包扮咗個鬼臉。包包對珮柔嘅言聽計從有啲無奈,但當事人冇開聲,佢都無辦法。只好繼續睇。

我坐返喺兩個嘅中間,左手都搭左去珮柔個膊頭度,幫佢定定驚。我咁大隻,實遮得住珮柔喇,包包應該睇唔到嘅。

電影情節係講有個人捉緊個主角,畀隻人定鬼捉到就死個類老土野。佢兩個都睇得好肉緊,「唔好啊⋯⋯」兩個都好驚咁叫,「唔好嘈醒媽子啊。驚就橋住我喇。」一人橋一邊手,我真係揀戲揀得好。

本身隻手都係懸空緊,後尾慢慢褪下褪下,終於掂到大髀。唔同於包包剃過毛,珮柔應該係本身毛髮稀少。兩個都滑溜溜到呢,伸落啲仲舒爽。

可能因為成日都唔使出街嘅關係,包包比較白裏透紅,仲好似見到啲微絲血管添,咁咪好大可能係青筋波喎!點解我之前啪咗咁多次都冇發現㗎?

揩下揩下,佢地都冇發現。

「唔好入嗰度啊⋯⋯好危險㗎。」危險嘅地方先最安全喇,驚咩?睇戲啫使咩咁肉緊啊。唔覺唔覺已經由手橋變咗用對奶壓住我手了。

四個波波都貼緊咗我手,珮柔嗰邊淋啲,包包嗰邊有彈性啲,真係各有千秋。

小朋友先要選擇。

包包直情仲要放我隻手喺對波中間條罅度,想點啊?珮柔大波過佢都未咁做喇,好難唔令人懷疑佢又想借啲意啵。

既然佢都開哂綠燈,完全係小試牛刀嘅好機會。如果今次三人玩處理得好,以後都有好日子過。

《續。》
等左成日 有冇多篇
唔夠喉
仲諗住包包會狂聊珮柔 恰佢蠢點知都係3p
阿媽突然出嚟
"衰仔,3P都唔預埋我"
live咗文呢樓主
旭仔掂唔掂呀
3p
依家就唔會恰珮柔嘅
之後就難講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞