[少甜多奶]

1001 回覆
202 Like 5 Dislike
珮柔 No.1
睇嚟大家都對媽子好有興趣
唔係喇
阿媽坐佢隔離
每日11點至12點後就有㗎啦
呢個應該係體質問題
一齊上啦
Ashley都唔差阿夠真夠直又要m包包同珮柔太夢幻 有個Ashley平衡返
既然你咁講
就嚟個中期檢討

包包正
珮柔索
兩個都要。 。 一陣食完飯送返屋企,就送晒兩個返自已屋企
(44)

好期待珮柔罩下更綿軟嘅觸感。除bra麻煩啲,但唔直接摸好似暴殄天物咁。都係除會盡興啲。

好彩珮柔嗰件係薄襯,除咗都唔會好覺。輕透嘅米色裙係胸前有兩堆凸起咗嘅嘢,就係佢個bra。「哥哥啊⋯⋯」佢擰向我似乎係訴說着不滿,不過我冇理會,仍然繼續動作。

溫柔咁喺餅餅上打轉,故意繞過中央,繼而拉住前端往前牽引,稍再拖力擰擰。「快啲洗碗喇,唔係冇得出返去。」我苦口婆心咁勸,不過佢都專注唔到㗎喇。

「旭哥哥⋯⋯蝦我⋯⋯」佢依個樣毫無威脅性,會阻嚇到我咩?此時此刻,我只係想錫吓咁動人嘅珮柔。

揭起條裙,珮柔依吓真係著急了。「唔使驚,交畀我。」我輕輕喺佢耳邊用磁性嘅聲線說服佢。

佢雙手都放底哂啲碗碟,扶住個洗手盤邊,攪到個邊好多番梘泡,「唔。」佢輕輕咁點頭。睇到佢嘅徬徨,佢只係因為相信我,所以先肯繼續。珮柔大概係世界上最信我嗰個呢。

佢咁信我,更加唔可以辜負佢。得到佢嘅同意之後,隔住條底褲磨吓仲著緊底底既珮柔。冇套一定唔入喇,但磨吓應該都仲可以嘅。

頭先揭起左佢條裙,依家仲係腰間到。應該係第一次到而家呢個位都仲着住衫嘅前戲,感覺大家都比平時興奮左唔少,珮柔好似就快要滴出水咁。

珮柔嘅肉縫隔咗咁多層都感覺到如此堅硬嘅存在。「哥哥好硬咁。」唔使講出嚟嘅,「見到你咁,係人都扯到行喇。」咁靚女又咁大對波波任我擺佈,好難唔向你敬禮。

「哥哥想嘅話,隨時都可以入嚟㗎。」佢又喺度不自覺咁引誘我。「傻咗咩?都冇套。」就算我幾咁鹹濕都好,都唔會隨身攜帶啦。何況而家只係食完飯入廚房洗碗。

「唔可以插插下拎出嚟嘅咩?咁咪唔使用咩咩囉?」佢竟然怕羞到連嗰個字都唔敢講,但就有啲咁大膽嘅諗法。

等我打下佢波波懲罰佢先。「唔得,啲分泌物都足以令你懷孕㗎。」哥哥要身教下珮柔正確性知識。

「但係⋯⋯」珮柔有啲唔好意思咁講。
「巨龍見到柔柔就舒服,唔使插都好開心。」講就咁講啫,其實都好可惜。再用力頂脹鮑鮑,淋淋地又厚肉,如果有Condom就好。

好正好正,珮柔嘅under 完全緊貼鮑形,我條孖煙囪又頂起咗個帳篷⋯⋯個觸感好擬真。真係真係好想屌⋯⋯

「咁用個胸?」珮柔貼心建議道。點好呢?射喺張紙度又好臭好覺眼。抆出嚟都要紙巾抹㗎喇,冇分別。唉,都係射係褲入面,返到去先洗。

捉住佢對波,「就⋯⋯快⋯⋯」就出咗精了。

「珮柔濕哂喎,使唔使用手幫你?」佢個頭不斷搖,「我我我要洗碗,唔使!」唔知佢怕醜定佢本人都冇咩性致而拒絕咗我,可能係我享受佢副偈多啲咁。

「咁珮柔加油。」我作狀轉身就走。

「旭哥哥,我件衫啊⋯⋯你好無手尾。喂啊!」見我又改變主意攬住佢,又笑嘻嘻咁。扣返個bra扣,正當我想拉拉鍊之際。「你要幫我撥埋啲肉喺bra入面先得啊。」喺腋下往胸嘅方向撥,要調整下位置,咁就無問題喇。

「唔該旭哥哥。」冇我騷擾,速度即刻快咗好多,已經洗完走得。我打佢珮柔pat pat一下,「都係你引我。」

終於搞掂晒,同珮柔一齊行返出廳,「嗰幾隻碗洗咗九個字,張驍旭你真係要做多啲家務先得。」媽子又哦我,仲要打咗個喊路。洗埋碗都畀你話,好難服侍啫,邊似得珮柔啊。

當然心底嘅說話唔會講出口。

「你慢吞吞咁依加都十點半喇,我今日有啲眼瞓瞓先。柔柔同包包,你地自便喇。」講完就入咗房。包包望住我,好似好無助咁。「我諗佢只係眼瞓啫,應該冇咩特別。」

見無野做,又唔想咁早散場。「不如睇電視?」佢兩個都冇反對。所以就形成咗我夾喺佢兩個中間依個咁詭異嘅畫面。

《續。》
梳化3P
珮柔嘅性格做老婆真係好正 聽晒你話 係個腦到諗男主點樣出覺得佢成個弱智仔咁
包包
3p既節奏
成條底褲都係精咁睇電影
我諗起一個用對波塞住男主個口
一個用對波玩乳交

點解覺得男主弱智
因為噏住好似嗰幅灰褲圖?
隔住衣物咁磨 磨到j出血
唔會出血㗎
利申試過
兩條女都未有感情基礎
3p
愛係做出黎 冇感情基礎就做到有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞