[少甜多奶]

1001 回覆
202 Like 5 Dislike
番工無野做用一個下晝睇到live
btw筋肉人唔好再搞事 個故有包包同柔柔就夠了
可以玩人形蜈蚣
男主又係衰嘅
幫唔落
引到CD-Rom都留言
正啊
Ashley冇搞事 攪野啫
樓豬出文未一日一文頂癮到呢
每日追文
(47)

「張驍旭,你對得我住啊?」佢企咗喺我面前,見到珮柔咬住自己嘅裙露出隻一線鮑,好似去咗仙境咁舒服,就更加嬲。怕醜嘅珮柔畀包包嘅話驚醒返,馬上驚慌咁冚返好啲衫。

「細聲啲先。」我做咗個「咮」嘅手勢。好彩佢都仲聽我講,未完全失控。「坐返低先,慢慢傾。」佢都係冇理我,仍舊用橋著手咁捧住對大包,大包包嘅櫻桃都仲暴露喺空氣之中,好可愛咁向我招手。

你問我,我都未必接受到,嗰時只係幻想下阿浚插過佢個窿都已經生不如死。叫佢接受我有第二條女的確係難啲嘅。

道理上說服唔到,不如試下打情感牌?

我掀起返隔離珮柔條裙,佢本能咁又遮返住鮑鮑,「珮柔乖。」珮柔就冇再反抗啦,我仲咗佢個嘴一啖。佢咁怕醜都肯配合我,真係唔話得。

珮柔挨入我懷中,用返頭先同珮柔玩嗰隻手指喺肉縫附近徘徊打圈,珮柔嬌喘連連。「唔啊⋯⋯舒服⋯⋯」好喇,見你咁乖就俾啲獎勵你。一指緩緩進入,始終佢都係做得嗰幾次,要溫柔啲。

包包都見到㗎,飢渴難耐嘅佢無論上邊定下邊,都流緊口水。「包包,你呢?想唔想要?」佢都遲疑咗一陣,橋埋嘅雙手漸漸鬆開,不斷喺度整自己啲手指。

始終道德嘅枷鎖唔係咁易衝破。

「就算我依家加入你哋,都唔代表我認同或接受㗎。」咁即係受喇?果然包包都係唔可以同慾望對抗。

我堅信,只要屌到佢地喺慾海翻騰,就唔會再異議。

唔好浪費呢個良辰美景,拍埋佢兩個,並排咁坐。兩隻鮑鮑都好靚,我面對佢哋,迎面咁指插。「噢⋯⋯噢啊⋯⋯」包包嘅入面好似有吸力咁,啲水整到吱阿作響,睇嚟佢真係好舒服咁。珮柔個邊要輕柔啲,而包包就鍾意激烈少少嘅,兩條女都滿足到。

我除咗我條侷促嘅褲,龐然大物一下就彈出,吹都唔使吹。包包見到上面半凝固嘅精,就開始恥笑。「原來頭先你真係射咗,渣㗎。」珮柔側一側頭,同我對望左一下,明明頭先賓周磨肉縫而射嘅事實好似唔好話俾佢聽好啲。

我瞓喺地下,拍拍珮柔patpat,「頭先珮柔乖啲,所以可以獎佢插先。」

甜笑緊嘅珮柔面向我跪坐着,撳住我條腰慢慢咁坐落去。「嗯⋯⋯好大⋯⋯」面容都有少少扭曲,有冇咁誇張呀?不久之前先屌到啪啪聲喎,定可能係太緊張?

緩衝咗一陣,「珮柔試下自己郁!」故意將包包晾在一邊,佢頂唔住就會自己過嚟求歡㗎喇,好可愛。珮柔都吃力咁前後磨,咁會借啲力,冇咁辛苦。

「咩啊,明明我都乖!」完全唔理我,擅自就踎喺我個口上面,面對住珮柔,條gap就對正我個口,啲甘露滴到把把聲,咁我唯有伸出舌頭幫佢滅下火。

用先係奶下大髀同條界之間嘅肉肉,再由下而上咁輕舔gap gap,酥麻感令包包根本伸唔直條腰,「驍⋯⋯原來你條脷⋯⋯咁勁。」係喎,諗諗下又好似未同包包舔過咁喎。好喇,係時候要施展渾身解數。喺個窿度打圈圈,最緊要係要避開粒豆,咁先可以令佢加倍期待。

「喂啊⋯⋯入嚟喇。」故意曲解包包意思,只係伸條脷入去攪拌,最後先撩撥豆豆,都玩到成臉水先收手,「你問下珮柔肯唔肯讓?」珮柔仲係好辛苦咁用屄屄上下套弄緊,睇嚟佢都唔係幾適合女上喎,佢適合食殘廢餐多啲。

「頭先其實我都𥄫到㗎喇。珮柔對波好似好大咁!」包包竟然將魔爪伸向珮柔,可能佢都想快啲搞掂佢,就快啲輪到自己玩。

《績。》
佢媽子聽唔到房外咁嘈嗎
變咗恐怖片
好想玩包包
波唔一定要太大 但女一定要夠淫
Ashley有排都未係
唔係特登唔出㗎
要時間打同再改多幾次
寫得太慢
有時又瓶頸位腦閉塞
琴日太趕搞到有錯字
幾好 每晚臨訓入黎望一望就有文
幾時大肚
開頭睇緊電視都嘈嘅
搞到睇戲個時都應該瞓咗
起身痾夜尿
錫嘴嘴都未住,
波波就唔錫唔得
加油
點解唔見左老母同安全套
點解珮柔就咁就接受3P完全冇驚訝
就算再妹妹仔再純情都唔會咁掛
定係設定上已經成為男豬既肉便器
老母熟睡中
安全套使用中
(sorry寫漏咗 但有用
Live左 支持樓主繼續出,每集都睇到扯哂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞