[少甜多奶]

1001 回覆
202 Like 5 Dislike
反正結果都要食梗係內射
咁見完都可以維持初衷嘅
做多幾次
男主驚死
唔理你呀
食藥前好乖乖地內射左包包先呀
似喎
嬲得濟搵仔中出被帽豬角戴
仲要中出即飛
所以返黎搵豬角埋單
唔係呀係因為男主冇帶套就畀包包坐咗
所以之後點都要食(事後)藥啊
來日方長
點嬲都好啦
作賤自己都唔好
(58)

包包話想知我同珮柔係咪成日見,格硬下塌再住多咗幾日,捉唔到我同珮柔,反而我同包包就夜夜笙歌。

除咗操多幾下腳之外,我都諗緊點樣先可以令佢地和諧共處。嚴格來講係,係點樣先可以令包包願意接受珮柔。

好苦惱。

唔通問朋友咩?始終都唔係世界上主流嘅價值觀。唯一知嘅就得Ashley,但係又係唔得,搵得佢最後都係剩係得一種結果。我真係唔想係咁嘅情況下英年早逝,加上無套嘅野真係可免則免,如果唔係有痛腳俾佢捉住,我一定唔會比之前嗰啲意外發生。

諗咗半日,我最後都係唯有去啲討論區度集思廣益,「我個朋友有兩個女朋友 點樣佢哋先可以唔爭風呷醋呢」

「你的朋友就是你
「感情問題一律建議分手
「有兩條女仲想曬命真係好嘔心囉
「資源分配不均!無天理
「啲人話香港係文化沙漠 依家咁睇嚟根本係無稽之談 大家對文字嘅熱愛係超越世上任何一種情感⋯⋯⋯」

都冇啲實質嘅建議嘅。

三個鐘後,最唔想發生嘅事都係發生咗。電話顯示⋯⋯

Ashley傳來一則訊息:「喂,你當我死㗎?明明係三個女人。」並附上網址一條。

唉,仲以為佢掛住扑嘢,又咁港女應該唔會睇呢啲論壇添⋯⋯咁都畀佢搵到。

「食錯藥?」我覆咗句。
「今晚十一點,你樓下個商場等。」咩料啊?根本冇應承過佢。我已經send晒訊息同佢講話唔好,佢都冇睇。

Ashley 大佬捉住我痛腳,仲要識哂我成班friend,想唔就範都唔得喇⋯⋯除咗去,仲有咩選擇?

夜闌人靜,成個商場都冇咩人,啲鋪都收咗半,啲燈都閂咁啲。同日頭嘅繁榮熱鬧形成強烈對比。

我企左喺個扶手電梯隔離嘅欄杆度等咗好耐。望住啲人逐漸離開,自己仲戇鳩鳩咁企喺度等。鬼叫你有痛腳俾人捉住咩?激嬲佢大家都唔好過。仲要佢係疑似創傷後遺症,街邊一個婆婆你都唔忍心佢受傷啦, 更何況我同佢都算係識得嘅,都唔想佢有咩事嘅。

遲咗半個鐘嘅Ashley珊珊來遲。今日佢著咗黑色真理褲、普通嘅白色外套,仲帶埋頂黑色帽,踢拖。就好似一個普通嘅女仔咁。我以為佢除咗瑜伽褲冇其他衫嘅添。

「等咗好耐啊?」Ashley緩緩開口。知又遲到?我回返:「又會約我屋企樓下商場?」突然間咁就得人真係好驚。

佢答:「我住咗喺度好多年。」哦,係咩?難得咁Casual look,亦都比較平易近人。

見我冇回,佢再追問:「你啲朋友仔冇同你講我啲野咩?」話冇你都唔信啦?由其是William。

「我記性差啫。」佢望一望我,再嘆氣。

「如果我大波啲,會唔會鍾意我?」吓?畫風轉得咁快?

「感覺嘅野好難講㗎喎。我邊襯得起你啲女神級啊?唔好玩啦。」佢有玩開ig咁出名,應該係名義上嘅女神喇?更重要嘅係真係對佢冇feel。

佢今日怪怪地咁。

「摸我。」幾乎係命令句。「你唔摸我就嗌非禮。」哇,話哂都商場嚟,半夜又無遮無掩。畀保安捉到點攪?

「驚咩啫?我住喺度㗎。畀人見到仲驚過你啦。」佢蔑視嘅眼神彷彿就喺度恥笑緊我嘅生人唔生膽。最後佢都帶咗我去一個幽靜啲嘅地方,佢大型屋苑樓下啲公園仔咁。

果然係玩開,熟哂有咩性地。

前面有個小型嘅滑梯,同埋氹氹轉咁,Ashley一定喺度度過好快樂嘅童年啦。依加仲要喺度經歷咗唔知幾多次比人屌,仲可能唔知係唔係自願,真係飽歷風霜。「你⋯⋯你冇野吖嘛?」我小心翼翼咁,生怕觸到佢嘅痛處。

「佢當時⋯⋯都係咁對我。」吓?咩佢?完全唔知佢講緊咩。坐咗喺長凳度之後,佢隻手就開始摸上嚟。周圍的確係漆黑一片,有錢人家嘅細路都返哂屋企,應該唔會有細路夜晚嚟玩嘅?大人就話唔埋⋯⋯感覺都安全嘅?

Ashley完全冇我依啲顧慮,坐喺度好開心咁把玩緊沉睡嘅巨龍。篤一篤,等一等,又起勢摸,唔使等好耐都硬硬地。待佢初步成形後,見到個輪廓,就隔住褲沿住條鳩捋,完整描繪成個形狀,稍稍揩過頂而不作停留。我仲以為有故聽,點知又係扑⋯⋯

「又話好鍾意嗰兩條女,畀其他人摸反應咪又係咁強烈,扮咩搵到真愛。呢個世界上根本就冇呢樣野。」啲氣聲又挑逗又挑釁,已經分唔清係Ashley嘅真心諗法定為咗令巨龍儘快進入狀態嘅強心針。

《續。》
係文啊
好有反差 Ashley 同佢所講嘅嘢 不過唔相信愛情愛情之前都係受過情傷
Ashley好煩 幾時完
不外乎都係情傷
根據前面咁寫 有冇可能係之前條仔冇錢還 之後出賣Ashley 因為Ashley 話過自己比人輪
樓主好難做啊
都各有人鐘意同唔鐘意Ashley 同珮柔
係好似冇人唔鐘意包包
我全部都要
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞