[少甜多奶]

1001 回覆
202 Like 5 Dislike
(34)

「大家都happy過咁多次⋯⋯唔使咁見外嘅。」係得Ashley你happy喳,我每次都係被迫。

「唔好意思,我唔得閒。」講完就急急腳咁走。

「你同珮柔發展成點啫?」我邁出嘅腳步都收返返嚟。失驚無神問珮柔嘅事,冇話題都唔使咁格硬嚟啊?講埋依啲敏感野,都係拉佢埋一二角講好啲。

「咩發展?我當佢妹咁。」小心言辭啊張驍旭。

「咩野啊,佢咁怕生埗,但都咁痴你,比哂波餅你食,又錫又揸咁,唔好同我講依家啲兄妹係親密到屌埋咁濟。不過睇佢反應,你屌埋都唔出奇。」原來佢咩都睇到哂。

「咩啊。咁親密少少都⋯⋯」算喇,我自己都兜唔到落去。

「你對佢咁噓寒問暖又咁溫柔,同對我嗰時差天共地,都肯撚定唔係當佢係妹喇。嗱,佢咁嘅性格就一定咩都比哂你。人地好女仔嚟,你咁係屌人都唔表示,真係又食又拎。你都得㗎喇,正人渣嚟!」女人嘅直覺真係好準,仲篤住我心口咁講。不過佢啲道德觀念歪曲哂嘅人,會有咁正義,特登嚟幫珮柔討回公道?

「但⋯⋯」咁無可否認,珮柔係我心目中都好重要嘅。

「咦唔係喎。之前又話有鐘意人?嗰個唔係佢咩?到我問返你喇,你到底有幾多個sp啊。我驚有病啊。」仲拍下自己個心口。

「佢哋都純過蒸餾水囉,你擔心自己好過。」我嚴正聲明。
「屌,佢哋?即係多過一個喇。」Ashley反左白眼。
「兩個都唔係sp,係有愛㗎。」我只好將事情的原委都話俾佢聽。

「嗱,你要保守秘密啊。」
「要揞口費個喎。」屌,早估到冇咁簡單。
「吓,咁市儈,請你食飯囉。」去半島嗰啲一餐半餐都畀得起嘅。
「好啊!不過唔係請我食,係請⋯⋯」見佢眼尾稍下我條巨龍。我即刻護着我個body,雙手交叉放喺胸前。

竟然係覬覦我嘅美色?

「唔肯嘅話我爆埋你同我做過嘅野畀佢聽。」Ashley似笑非笑咁,又好似有啲認真。

「咁你即係威脅姐。」
「都係嗰句啦,你都冇損失嘅。力又唔使你出。」仲將個pat pat向後搖兩下,條女真係好撚淫,餓狼上身咁。

「邊有土地啫?」係囉冇辦法㗎啦,一定冇可能啦,快啲返屋企沖涼食飯瞓覺好過啦。

「咩啊,嗰度咪得囉。」佢一臉不以為然咁指吓我公司隔離果幢商業大廈。

佢已經好熟路咁入咗棟大廈入面,「公廁?」唔撚係啊?成日都刷新我嘅世界觀。

「冇人叫你去深水埗嗰啲公廁嘅,依啲又靚又新,幾好啊。」殘廁嚟講算好靚喇。周圍係亮面嘅淺啡色瓷磚加上米色嘅星盤同坐廁,塊鏡仲有啲光管圍住,感覺上的確幾光猛新淨嘅。我都仲未參觀完,佢已經掹埋我入去,仲鎖埋門。「終於可以開餐。」呢個眉開眼笑嘅樣真係令人好想打柒佢。救命啊。

終於夠光望吓佢今日嘅打扮了。今日Ashley又係貼身瑜伽褲系列,今次係黑色,件灰色上身衫,個衣擺位加咗個結嚟露出腹部線條。仲紮起咗條辮,睇落幾精神。

冇任何嘅多餘動作,一嚟就自動自覺踎低,一雙手就已經解緊我皮帶同個扣,仲要用牙咬住褲頭拉鍊。見到個女仔咁落力,點都會扯扯地嘅。

「今次終於似返啲樣喇。」Ashley有啲興奮咁隔住底褲錫咗碌鳩一啖。

《續。》
咁主角要儲經驗值呀嘛
又俾ashley強姦
Lm
ashley 都愛上咗男主
4p
食咗好耐喇
係囉同情下佢啦
佢都好慘㗎
(35)

拉開底褲後,Ashley就當支野係唇膏咁係個唇上打圈,佢嘅唇皮有嘅乾燥喎,為龜頭帶嚟唔少刺激。徐徐放入溫軟嘅口腔畀啲滋潤佢。避開牙齒,純熟咁圍著龜頭頸舔,仲要一邊用手劃住大髀內側,痕到一個點。

我都忍唔住「嗯⋯⋯嗯⋯⋯」聲。無可否認,佢技術的確係三個之中最好嘅。「嗱,Keep住啊,我仲未含夠。」恥笑我咁話啦喎。

Ashley將尚有漲大餘地嘅巨龍放返入口,快速咁吞吐,放埋去口入面珠墩個個位,用舌側同軟肉左右夾攻,頂埋去同時又舔住柱身,巨龍將佢塊面都撐到變咗形,搞到好可憐咁。開始頂到佢個口冇乜位,佢都要fing返巨龍出嚟抖抖氣。「出聲呻吟喇,唔使怕醜喎。」

抖咗陣,又放返入去,先係輕輕吸,再進入抽真空狀態,又前後郁,個嘴應該都好酸下。「唔⋯⋯喂⋯⋯」失驚無神隊到入喉嚨深處,窄窄嘅管道最大程度嘅壓迫,就快忍唔住喇。似乎係感受到巨龍嘅悸動,佢放我隻手上個頭度 ,唔通Ashley想⋯⋯靠我手去移動佢個頭?

唔好傻喇,就咁頂都就想嘔咁濟,更何況要咁插落去?就係依個時候,原本兩隻手都扶緊我大髀,倏地有隻離開咗,原來係去咗除佢自己條褲,佢一隻手捽自己,好似玩得好樂而忘返咁,仲發出埋「唔唔」聲,好撚淫⋯⋯

「含喇八婆。」最後我都係扯住佢啲頭髮前後郁。「咬到我你就仆街。」

可能真係久經訓練,佢冇咩想作嘔,只係眼泛淚光。好似屌緊佢喉嚨咁。

Ashley深深下突然企起身,冚埋廁板,坐咗上去。正面向我展示小穴,閃閃亮亮嘅黏液為洞穴增添咗唔少神秘感。我都唔撚等喇,踎低少少雙手持有巨龍插入去。

「啊⋯⋯有溫度嘅真係唔同啲嘅⋯⋯仲要無套⋯⋯」見佢一面舒暢,坦然咁。

插咗入去個理智開始返返嚟,「喂你褪出啲,我唔撚想掂到個座廁。」

「麻鬼煩。」個patpat屹出啲啲,雙腳少咗支撐,撐得更開,更羞恥。不過對於Ashley嚟講,食生菜喇。

佢雙手捉住自己對腳,「快撚啲入嚟喇⋯⋯好舒服啊⋯⋯」又一臉樂在其中咁,係完全畀性愛主宰嘅女人。

不如就咁綁住佢喺廁所度,畀人喺佢個肚度寫個正字算。

「咁撚淫,搵人排隊⋯⋯輪你大米喇。」邊抽送邊講出,雖然真係身懷絕技。「靚仔⋯⋯啊⋯⋯又大隻都⋯⋯可以考慮吓嘅⋯⋯大力啲⋯⋯」咁係咪反映我又健碩又俊俏?

「嗰度好正⋯⋯我要⋯⋯」用力鋤多幾下,佢其中一隻手仲移落啲,捧住隻腳又摸到豆豆,真識玩。不過我踎到咁低都幾難發力,再咁落去好易射⋯⋯

《續。》
樓主加油,希望你可以繼續寫落去,好撚正,support u!
但生理上3p都極限喇
男豬邊射到咁多
樓主幾時可以加速
Ash其實極M底
男主唔啱佢
一係寫到男主要再S啲
好感動
其實反應唔係咁好都有少少想放棄
好多謝你嘅鼓勵
有人睇 冇人推啫
未試過點知唔得
LM
等緊幾時六國大封相
(36)

「起身。」我稱起Ashley個人。
「做咩啊,人地就快高潮嗱。」發脾氣都冇用㗎。

「係時候發揮你做瑜珈嘅優勢。」亦都係佢難得嘅優點。「你哋瑜珈唔係有個動作撳地屹pat㗎咩?」

「下犬式囉好冇。」佢冇好氣咁講。
「whatever喇,做咗先。」反正佢都唔怕地下污糟。

佢徐徐地將隻腳張開至肩膀闊,腰腳都挺直,伸長對手掂住地下。咁屹起,小穴近在眼前。迫不及待就插入去。「喂啊,都未準備好⋯⋯哇⋯⋯好入⋯⋯未試過⋯⋯啊⋯⋯正⋯⋯」

打下佢個最彈手patpat,佢越叫,我越打得大力。「你個淫閪,濕到咁都會未準備好嘅咩?」摺疊咗個身之後好似更緊咁,我扶住條腰,有越嚟越快嘅趨勢。「唔好⋯⋯咁快⋯⋯我隻手聚晒啲力,好酸⋯⋯」咁更加要打大力啲,小麥色嘅肌膚竟然打到隱約見到粉紅色,摸落去慶慶地。

「咁我停囉。」我作狀停咗動作,佢反而向後撞,「平時又⋯⋯唔見你咁⋯⋯聽我話,大力啲⋯⋯」唔知佢係講緊隻手要打得大力定係要屌得深入啲。佢隻手係咁震下震下,似乎唔係好支持到。做開瑜珈gym都頂唔住,都係唔好同包包試。

「啊⋯⋯哈哈⋯⋯啊⋯⋯就到啊啊啊⋯⋯要射哂入去⋯⋯」唔射哂入去,Ashley都唔會肯比我返屋企食飯,速戰速決喇。

因為係企位,所以射咗入去嗰啲好快就流返哂出嚟,好似漿糊咁汩汩不絕滴出。都好似射咗好多,唔係幾好意思咁。

Ashley邊抹個閪,邊講:「多咗好多招式喎,同佢哋實玩得好開心喇。」我怒睥佢,「好好好,唔講⋯⋯住。」佢扮個拉拉鍊手勢。

「咪畀咗揞口費囉,仲講?」出爾反爾?!
「勒索嘅嘢邊有一次就斷尾㗎?」佢笑得好開心咁。

你終於認啦咩。

「拜拜,下次見。」終於都著返件衫,雖然好似前後掉轉咗。
「唔想再見到你囉。」佢對我嘅嗤之以鼻不以為然。不過都總算可以返屋企啦。

仲攰過做gym。

不過Ashley講嘅都不無道理。珮柔咁傳統,都肯無名無份咁畀我屌,證明佢都好鍾意我,再唔同佢講清楚一定越陷越深。

但珮柔咁正,一諗到佢有男朋友,畀人屌到啪啪聲,個心就有啲痛。佢咁大波波真係可造之才嚟,調教成功真係點玩都得,係要啲時間囉。不過,包包天生嗰種由心而發係珮柔點都做唔到。

屌⋯⋯點好啊,麻撚煩。如果可以唔駛揀,左擁右抱就好。

拖着疲倦嘅身軀,打開屋企門口,見到嘅竟然係⋯⋯全身濕晒,企喺我廳中間嘅珮柔?

「珮柔?你做乜喺度嘅?」一聽到開門聲,珮柔就轉身過嚟望我,就真係不得了。

頭髮濕哂不在話下,平時夾過哂嘅曲髮都痴埋哂一堆。搞到白色嘅及膝裙都變成透明就真係誇張咗。唔知仲以為黑雨。雖然條裙唔係好貼身,但入面嘅淺紫色嘅bra完全清晰可見。

唔好話比我聽佢咁嘅樣,喺條街度蕩嚟蕩去喎?珮柔可以安全入到我屋企門口,真係奇蹟。

「咁⋯⋯啱經過你樓下,就畀樓上啲水⋯⋯淋濕,未問過你又唔⋯⋯好意思用toilet⋯⋯」先唔問點解咁夜會經過我樓下,門都入埋都仲要問我一聲先借廁所?

塊面紅卜卜,又不停整自己隻手,一睇就知係佢緊張嘅小動作。講大話都會口窒,就係珮柔囉。

好似連自己都覺得個理由有啲牽強,佢隻手不斷摵緊自己,就好似啲做錯事嘅小朋友咁耷低頭。

「好喇好喇,換咗件衫先。」見佢咁怕醜,我都唔再講啲咩。佢隨我行咗入房,都係搵咗啲T恤俾佢著同毛巾抹身。

《續。》
時間啱啱好
又自已送上門
男主一日咁多Q掂唔掂呀
唔掂我可以幫手架喎
但男主唔係s啊
應該係話睇下對住邊個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞