[少甜多奶]

1001 回覆
202 Like 5 Dislike
唔需要教主
朱智賢係tvb嗰個
唔係好了解佢添
係咪愛情動作電影
可以睇果啲 女朋友的姐姐 女朋友的妹妹
More Ashley
好正
真係呀
睇劇/漫畫睇主角個樣感覺唔啱就拜拜
文字多好多幻想空間
咁大波唔岩文章要求
俾佢坐一坐鳩都坐斷
邊有人咁完美㗎
等多10日左右就有喇
(55)

我拎起珮柔雙肉地腳,喺張床度入佢。「啊⋯⋯」珮柔輕輕咁叫咗出聲,唔係撕裂嗰種,我諗應該ok。一腔溫暖溫柔咁包住巨龍,完全物似主人形。「珮柔入面好暖⋯⋯」忍唔住發表感想。

「BB⋯⋯唔好講⋯⋯」明明越聽越出得多水。慢慢挺進,又好似冇想像中咁緊,好似可以快返少少。喺我嘅悉心照顧下,調教得幾成功咁。好期待可以同珮柔玩多啲唔同嘅野。

見珮柔適應咗,我就逐漸加快。我再撳底少少佢雙腳,成個陰戶更明顯,巨龍開始發力。「BB⋯⋯好入啊⋯⋯」今日佢狀態幾好,幾乎都冇叫過痛。可能係張床可以卸咁啲力,珮柔就唔使硬食。淺插咗一輪,又深插下咁不停變奏,珮柔完全係無所適從中咁抓住床單。

「嗰度⋯⋯就快⋯⋯」咁快就嚟料?我未出絕招喎。既然係咁我都唔留力,我企返出床角,拉埋佢雙腳出嚟,用枕頭墊高珮柔個patpat同佢個頭,依個角度好易頂到女仔嘅嗰點。「我⋯好中⋯⋯好深⋯⋯BB勁⋯⋯多啊⋯⋯」佢被我屌到語無倫次,就已經係最勁嘅偉哥。

我拖住佢兩雙手到下腹前,對波又再集中返。「舒唔舒服啊?」我邊問佢,邊大大力鋤令佢爽嗰點。佢反應唔到,只係追逐慾望。

我又問:「鍾意畀人屌?」越大力屌,對波就震得越勁,好似強力搖緊杯啫喱咁,想一啖食咗佢哋落肚。

「只要⋯⋯BB⋯⋯」珮柔柔情似水咁望住我,就知佢身心都屬於我。

所以話珮柔幾時都咁甜,就獎你同我一齊高潮喇。「唔好啊⋯⋯」伴隨珮柔嘅呻吟聲下,大量嘅子孫噴射到體內個套度,珮柔下面都縮縮下咁。如果可以抆出嚟射哂入去珮柔入面,應該可以射多倍份量。

喺珮柔個軟荏荏身度抖咗陣,條撚都終於諗咗啲,依依不捨咁跣返出嚟。珮柔成個人都攤軟咗,進入休眠狀態。個傻妹瞓住都嘴角含笑,愉悅都寫哂喺臉上。

我抬返佢去床中間,抹走珮柔炅立立嘅淫水定唔知潤滑劑,幫佢著返件睡衣,再冚埋被,畀佢好好瞓一覺。

陣間瞓醒見到珮柔,肯定又忍唔住想屌多鑊,都係留低張字條就算啦。拎埋個飯盒,就起程返屋企。

一日屌兩個都極限喇啩?直至我見到伏喺我門口嘅包包,我改變咗我嘅諗法。

幻覺?

係囉,再三確認咗,的確係我門口嚟㗎喎。冇行錯啊?我諗如果佢有鎖匙,佢都會好似珮柔咁入埋屋。

佢唔嬲我咩?定係只係嚟正式咁一刀兩斷⋯⋯咁我寧願今日見佢唔到⋯⋯

就當係最後一面咁,「包包⋯⋯你唔打畀我?」包包伏咗喺我門口個鐵閘出邊。條褲仔短到就快走光,我伸手扶返起佢。「快啲起返身先喇。」佢冇畀反應,只係扁住嘴咁企返起身。我再拉住佢手臂入門口。

開咗門,包包立即就察覺到我首先將個小飛象飯盒放喺枱面,一睇就知唔係外賣,黑住臉咁講:「你知我嬲緊㗎可?但都搵珮柔而唔搵我?」果然,細心嘅包包一眼就發現咗,咁可愛嘅style除咗珮柔都冇第二個。

「我唔知你點先唔嬲⋯⋯我仲諗緊⋯⋯」珮柔嗰度就費事越描越黑,都係唔回應好啲。

「你好想我唔嬲你咩?」都未等我回答,佢就踎喺我面前,除我條褲⋯⋯一嚟就口交咁刺激?咦唔係喎。

嗅覺靈敏嘅包包果然⋯⋯「成浸膠味,你地扑得好開心喇?」只幫珮柔抹唔記得幫自己都清理下添。包包講講下已經變咗哭腔,唉,又繼續講:「都係我貪心⋯⋯」鍾意一個人想完全咁擁有佢係好正常,點可以算係貪心呢?貪心嘅明明係我,想將兩個咁好嘅女仔據為己有。

包包緊皺嘅眉頭冇放開過,咁好咁喇,你明明咁樂天咁鍾意笑,唔應該因為我而喊⋯⋯我百詞莫辯, 能夠做嘅只係摸吓佢嘅頭同順吓佢背,等佢哽咽得冇咁辛苦。

「我⋯⋯冇珮柔咁大波,又唔識煮飯,所以你揀佢?」點會呢,包包你都好多優點㗎!唔值得,真係唔值得為咗我而喊到抖唔到氣。

佢繼續自言自語咁講:「我係咪應該慶幸你地仲識用套⋯⋯」包包越講越傷心。如果佢知道我同Ashley連套都唔用,應該會崩潰。佢啲眼淚一滴一滴咁滴喺地下,亦都好似一把把刀咁插喺我個心入面⋯⋯

張驍旭你真係好過份,竟然令包包喊。

只要佢可以開心返,就算佢打完我一身之後再選擇離開我,我都毫無怨言,係我呃佢在先,我做咩都補償唔到⋯⋯

「對唔住⋯⋯但我唔知點做好。唔敢奢望你原諒我⋯⋯」包包,我只係希望你會開心。究竟我點樣做,你先可以下左啖氣?

包包忽然停咗喊,轉咗轉精靈嘅雙眼,又望住我講:「係咪只要我原諒你,就做咩都得先?」

咦?

《續。》
SM
為咗顯示同佩柔唔同就環保喇
唔敢奢望你原諒我呢句
之前ex 拍拖仲玩交友app比我發現左就係咁講
佢仲要想分手有咩資格係佢決定
lm 睇個故結局係男豬攻略完三個之後腎虧
有得睇冇得屌
先生,你啲閱讀理解⋯⋯
「比人插就試過 插人就真係未試過 突然好想睇下一個男人比人插有咩野反應」 包包係到自然自語
同意
個設定過份完美就太容易作出選擇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞