[少甜多奶]

1001 回覆
202 Like 5 Dislike
細有細既好
大有大既好
個個都大就無得比較
佢有做運動應該OK嘅
軟巴你點樣幻想住呢副身材去寫
故事前期要溝兩條女都唔得閒
安定左兩條女先開始講佢
新讀者留名
琴晚訓唔著一次過追哂
睇完asshley 之後 覺得佢以前比人玩左鑊勁
所以既先搞到依家咁既心態
btw J左先
一聽到筋肉兩個字就ff健美比賽嗰種
都冇辦法
韓妹不了
多人運動可遇不可求
講左咁耐都未有示意圖
終於追到Live左
都係嗰啲「你值得更好」
難聽過粗口
咁重口味
3日追到Live 加油 好睇
硬係覺得柔柔呢種女遲早會背叛主角
ashley啦
呢個正喎
但係今次都未打大佬
仲未有文
(56)

聽到包包講「原諒」依個字,忙不迭咁點頭如搗蒜。真係點都得!佢話用條皮帶打我,我都會接受。

但佢下個動作係除埋我條底褲?包包又出咩鬼主意?

佢示意我坐喺梳化上,佢自己就坐喺玻璃茶几上。雖然包包係輕,但驚唔驚危險啊?我正想開口之際,「你唔好出聲,我唔想聽你狡辯。」好好好,你點話點好。

佢慢慢遞起腳,白如藕嘅玉足就係咁踏到我嘅膝頭上,粉嫩而圓嘟嘟嘅腳趾頭輕輕由膝頭到大髀末端撩逗,有啲get到佢想點,想用手摸下這吹彈可破嘅肌膚,「我叫你先可以郁。」包包個眉頭仲皺緊,睇嚟真係好傷心。今日冇handcream,包包唔知係咪特登嘅,竟然倒啲花生油嚟潤滑,陣間有排洗。

就好似包包上次係檯底捉弄巨龍咁,今次係高清冇檯版。

腳趾終於輕踩大髀內側,同巨龍只差一點點嘅距離,睇嚟佢未嬲到想拆我祠堂,都應該仲有得救啩?嗰度嘅肌膚都好敏感下,要扯只係時間問題。包包有啲無奈,嘴扁扁咁講:「我都見過珮柔對大得嚟咁有美感嘅波,我知係男人都好難抗拒嘅。」我好想講包包都好撚正,但佢頭先又話唔講得,只好將讚美佢嘅說話吞返落肚。

包包再輕踩在巨龍上面,嚟真咁喎。另一隻腳都加入戰團,雙纖纖玉腿係面前喺重要嘅部位遊動,佢條褲鬆鬆地,佢底褲都若隱若現,我想望穿條褲,睇下大腿根部嘅盡頭到底會係咩瑰麗景致。

雙腳一齊捧起巨龍,輕柔咁用綿軟嘅腳拳磨挲,偶爾上下挪動,又善用腳趾之間嘅罅縫捋下,係舒服嘅,你見屌咗兩次都仲咁硬綁綁就知勁,仲要本人唔係腳膠都扯到行哂,包包技巧同個body都係無可取代!但本人嚟講想睇肉縫多啲,好想做佢坐住嗰塊玻璃。

佢好似聽到我諗咩咁,佢話:「瞓喺茶几底。」我真係以為自己聽錯。「吓?」好彩有打掃開。

不過美人當前,垃圾堆都要瞓㗎喇。

包包背住我慢動作咁除底自己條牛仔褲,佢知我視線根本就移唔開,食硬我㗎喎。離遠都見到個底褲印,真係令人心癢難耐。褲仔褪到至腳踭,但都仲勾住,極盡誘惑。

包包都有抹完先坐喺茶几上嘅。雖然鮑鮑冇毛,但合得好埋,基本上睇唔到啲咩,只係見到條淺啡色肉縫,但視覺效果滿分。佢深明我嘅諗法,扶住patpat嘅兩邊一擘,後翹嘅patpat令成隻鮑鮑就一覽無遺,加埋啲透明黏液,真係好似水族館或者酒樓嗰啲鮑魚,當然我包包矜貴好多。因為膚色淺,入面都唔會深色。個衰patpat仲要前後搖動,如果有啲野伸到入去就好。

包包見巨龍都硬如鐵,就用巨龍自身吐出嘅黏黏作潤滑,白暟暟嘅腳弓直接觸摸巨龍龍頭,再用腳心磨,又會調整下唔同角度磨蹭,令人嘆為觀止,包包真係多花神。「我知你地識咗好耐,佢又sweet又靚女身材又好又識煮野食,我永遠都比唔上佢,就好似你地之間嘅第三者咁⋯⋯」咁你鬼馬多變又可愛依啲你唔講?

我真係忍唔住插口:「點解你要咁諗呢?明明你對我都好重要,點解要比較?」

「咁我同佢邊個好屌啲啊?」哇,世紀難題。

《續。》
我愛包包
所以都係包包好啲
包包軍 召集!
幾多日後會寫兩女都接受3人行
要平衡返人物優點啊
如果又古靈精怪又大波又好技術
根本唔使揀

更衣室嗰度
係因為男主本身嘅角色設定係唔會好粗魯唔係S
之前都係因為Ashley推波助瀾先有少少S
一起身就有文睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞