[少甜多奶]

1001 回覆
202 Like 5 Dislike
(51)

Ashley又係直奔主題,直接除我褲。前面嘅揖揚應該係為咗令我快啲硬而準備嘅。依加佢驗收到微硬嘅巨龍都好滿意㗎喇,至少唔係由零開始,符合佢速戰速決嘅原則。

前端已經脹大,但後面仲要啲時間。佢將成條柔軟納入口中,舌尖主要攻擊莖末,而避開敏感嘅前面。不過只有喉嚨溫暖嘅包裹,感覺有啲到喉唔到肺。

又抽返出嚟,成條都因為口水嘅滋潤變得立立炅,用靈巧嘅舌頭撩逗尾端就初步成形。「前面⋯⋯」我忍唔住提下Ashley⋯⋯一直忽略佢點得㗎⋯⋯

「頭先唔係好有志氣㗎咩?」Ashley終於舔過小坑,沿住頭部嘅外圍繞住一圈,正下方嘅凹位同正上方一刺激就已經好有感覺。仲要keep住撩嗰度,驚死我唔夠硬咁。

唔同包包嘅慢條斯理同享受其中,Ashley嘅單刀直入往往話到畀你聽佢到底係幾想畀人屌,個屄急需要啲野塞住嘅迫切性。

佢放我手上佢個頭,我抆住佢條馬尾前後移動。喉嚨口其實都幾好屌。上次殘廁可能都仲會以禮相待啲,但今次明知佢鍾意,就送佢一程,當日行一善,扶婆婆過馬路咁。無視佢痛苦嘅表情,一意孤行咁下下隊到最入。因為越畀人糟粕佢越開心。

可能係扯人頭髮嘅快感,完全當人地係飛機杯,巨龍一下子硬咗唔少。

我從來都唔知原來自己係咁粗暴,因為根本唔捨得傷害包包珮柔。唔同眼前嘅Ashley,對佢冇愛先可以肆意揉躝。

所以佢邊捽緊豆豆都唔係咩稀奇事。除咗自己條褲,繼續踎喺我前面,雙腿擘到最大,隻手進進出出,玩得不亦樂乎。都唔使我出手,慳返好多心機。

佢企返起身,挨住塊玻璃,一手拎起一邊大髀。肉縫就畀拉開,見到入面嘅濕漉漉。小穴畀人屌多咁多次都未變牛肺,真係奇蹟。

「望咩望,屌你就屌喇。」望下都咁撚惡,但望佢個樣似係怕醜多啲。

「咁大聲,想啲店員都一齊嚟輪你大米?」佢單腳企住,我扶實佢個彈手pat,條撚斜斜地咁對準小穴,一下插入去,啲水多到幾乎係滑入去咁。身高差令我要踎少少同分開少少對腳先插入去,但有埲牆挨住,貪玩嘅佢隻腳凌空都唔怕喇。

「好特別咩?都唔係第一次喇⋯⋯好正⋯⋯好滿足⋯⋯最鍾意無套⋯⋯」Ashley咁快就講淫言浪語,輪大米都試過咁堅?但睇佢個淫樣又唔似經歷創傷喎。

定係因為拎起女方單邊腳會令個閪緊啲,佢太爽先亂咁講嘢咋?

都唔使點等佢適應,佢已經用腳勾住我個背,驚死我屌得唔夠入咁。又摸來摸去,周圍辣火頭。

下半身完全緊密結合,所以佢最敏感嘅豆豆都喺每次結合中強烈咁磨擦。「喂啊⋯⋯你⋯⋯快啲⋯⋯」野都講唔到完整都仲掛住快啲,話佢淫娃冇錯㗎。

我又一齊捉住佢隻腳,下身不斷小幅度咁進出,深入體內,咁樣啲啪啪聲冇咁明顯。隻手又撓返落下面,有意無意咁揩豆豆,惹得Ashley差啲叫出聲,有無咁舒服啊?就算佢控制到把聲,都控制唔到表情,嘴唇輕啟,你睇佢享受到。

咁就再玩大啲。

《續。》
又話今晚會長啲
係味要講肌肉人嘅背景
心路歷程即係佢做主角啦
咁就難啲喺宜家呢個故度穿插
回我珮柔、包包
滲少少喇
不過唔會仔細講
番外篇都冇問題架
長咗少少㗎啦
會見到嘅
如果完得晒成個故嘅話
就可以寫埋
再唔出文就肯定完唔到
都要推多幾下
多啲人一齊睇開心啲
P牌仔輕輕一推
文呢文呢?好心急
(52)

我拎起埋Ashley另一邊嘅腳,雙腳都離地嘅佢只可以靠住牆,又橋住我條頸。我拋大力啲,加埋佢自身嘅重量,都放哂喺條屌度,衝擊力加倍。雙腳無處可放,只能緊緊夾住我。佢就爽,我就好似舉緊重咁,睇落咁瘦,啲肌肉都唔惹少。

佢扭住腰,似乎就快到臨界點。

慢慢放底Ashley,佢已經即刻問:「做咩啫?」直到我將佢雙手都放上塊鏡度,扶住腰後入佢,先肯收聲。「啊⋯⋯好入⋯⋯」緊致嘅pat稍稍翹起。

早攪掂早收工。「睇下鏡入面嘅你個樣幾淫⋯⋯主動跟人入更衣室,仲擘大對腳比男人屌⋯⋯」潮紅嘅面頰,迷矇嘅雙眼似係對唔到焦,只係追逐最原始嘅慾望。本質上同隻發情嘅狗乸冇分別。「再淫我都試過喇⋯⋯」佢不斷喃喃自語,但係我都聽得一清二楚。

雙腳著地易入好多,而家先係發力嘅時機。本身見到咁圓個pat好撚想打到紅哂,不過太易被發現。我都係瓣開佢個pat,冇咗啲肉做緩衝,就好似插得入啲。

「頂到⋯⋯嗰度⋯⋯唔唔⋯⋯快⋯⋯」Ashley好似好滿意我嘅表現。不過一直都冇掂過佢對波,好似好唔尊重佢咁。順勢拉開件外套嘅拉鍊,入面竟然係真空。「你細波到bra都唔戴喇?」

小巧嘅胸部有著淺淺嘅輪廓,搖個時睇唔到嘅胸肉揈揈下,視覺上就冇咁刺激。但其實都唔係太差嘅,不過就冇包包珮柔咁養眼囉。波細乳暈都細,都係行精緻風。

「細你老母波啊⋯⋯」邊講邊收緊佢個陰肌,報復都唔係咁玩法掛?睇嚟都好嬲咁喎。

「喂⋯⋯」佢雙腳開始夾緊,攪到我都⋯⋯「我都要射喇⋯⋯」我越話射佢越向後頂,想榨哂我啲精出嚟,一滴都唔放過咁。

「射哂入嚟⋯⋯好暖⋯⋯」佢仲要用隻手挽住我大髀,我連抽出嚟先射嘅自由都冇。

Ashley終於放開我,我都放底咗扶住佢條腰嘅手,因為失去支撐向前跌,啱啱好係俾人試著嗰張凳,應該冇受傷。個屄不斷流出我啲子孫,好似一個俾人遺棄嘅公仔,真係有啲可憐。

揄返條褲,聖人mode on咗就開始覺得此地不宜久留。Ashley抖咗幾秒,用細聲到差啲聽唔到嘅聲線講:「你攬住我啊。」

但係我都係聽到。

屌都屌埋,攬吓都好似冇咩姐。

我張開雙手,佢就自己撲埋嚟,緊緊咁抱住。身貼身,鼻間充斥因激烈運動而出嘅汗味。冇咗波波嘅阻隔,兩顆心反而好似就靠得好近,心跳聲就喺咫尺之間,可能係平胸少見嘅好處。

「得喇,放你走喇。」唔知點解佢好似有啲苦笑咁。傻咗咩張驍旭,對佢有同情心?所有嘢都係佢自願、佢自己攞嚟㗎。

「你ok吖嘛?係咪經歷咗啲咩唔好嘅嘢?」我好細聲咁講,始終都唔係咩馨香嘅嘢,我都希望只係佢一時口快快講出嚟嘅嘢。比埋包紙巾佢抹下,佢都冇答,只係緩緩鬆開手。

佢低住頭講:「你走喇。」屌完就唔認人,等我仲畀咗少少憐憫佢。

算,收返。

靜靜行返出去,好彩朝早冇咩人試身。啲咁刺激嘅野真係Ashley先做得出。

晨早咁畀佢嚇一嚇,心血都少咗半。唔單止係包包,其實珮柔當時都可能好驚嚇。只係佢愛我而選擇默默接受,對佢真係好唔公平。佢兩個都咁好,畀我咁糟蹋法。

呃咗包包,呃埋珮柔。張驍旭你真係好賤。

我知道冇資格請求佢地原諒,但偷偷地睇下都得啩。

依個鐘數,珮柔應該會去超級市場買嘢。離遠望幾下應該唔多覺。等咗陣,著住黑色背心同民族風雪紡長裙嘅珮柔就出現喇。佢目無表情咁,似係發緊呆。

隔離個男仔幾高大斯文又黑幼框眼鏡咁⋯⋯識㗎?如果佢搵到男朋友,我都會祝福佢嘅。

佢哋好似一齊行咗好耐咁,但又係好對路喎,以我認識嘅珮柔唔會咁㗎喎。

慢慢跟住佢地睇下先。佢地開始拉近距離,搭長電梯落嗰時,珮柔在前面,都係同個男仔冇交流。個男仔將電話舉高到佢下巴位稍前嘅位,珮柔都仲發緊呆,有冇咁多野諗啊。

唔係咁猖狂啩?
打鳩條癡漢
仆你個街玩偷拍
不得好死

Btw樓上p牌仔唔想俾人封就唔好再quote文
施主, 何解你要Quote文呢? 真心想知
勇救珮柔,咁珮柔又可以以身相許
有人等嘅感覺真係好
雖然我都好同意你嘅睇法
但係最好都唔好quote文喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞