[少甜多奶]

1001 回覆
202 Like 5 Dislike
William
不過要揀嘅話會揀包包
包包有啲真愛feel
珮柔
(11)

佢郁得咁快我就嚟頂唔蒲。上下搖晃令佢對波燉燉下,可能因為本身唔大,郁嘅波幅都好有限。我個人屹高咗啲,想抓吓波波。佢見狀,有啲開心,就捉著我手去佢對波度。
估唔到個bra都幾硬,用力咁揸咗幾吓都冇咩癮,都係繼續食飛機餐算。

佢越插越起勁,仲用個屄打轉,龜頭全方位嘅點都照顧到,「一齊。」係爽但仲未想射。「但我仲未⋯⋯」

佢聽完就開始收縮陰肌,一張一弛咁,面對此等緊湊嘅進攻,都唔係好頂得順。唔駛一陣就想出了。

「就快⋯⋯」已經提哂水叫佢走,點知佢反而加快頻率,「射哂畀我喇⋯⋯嗯⋯⋯嗯嗯⋯⋯」已經唔知係我定佢嘅叫聲。今次佢冇噴水喎。佢慢慢企返起身,吸唔哂嘅精就係個屄度流出。「我沖涼先。」似係通知咁,根本唔駛我回應。

條紫色褲仲攤喺地下呢⋯⋯

喺地下抖咗陣,先記得返我本來嚟嘅目的⋯⋯ 我用沙包借一借力起身,行到放袋個架度搵,冇嘅?我都冇拎過銀包出黎。

「張驍旭!人呢?」group度又叮。
「搵唔到?」都成個半鐘前嘅msg
「駛唔駛幫手搵?」都係阿安最有良心。不過我對你唔住啊bro。

好彩你哋冇嚟幫手搵。

今日真係好攰好攰。快啲返屋企沖涼瞓覺。

一邊沖涼一邊諗:其實冇咗愛嘅扑野,就只係單純嘅官能刺激,就只係真人版打飛機,其實真係冇咩意思。

又係新一日嘅開始,今日要返媽子度食飯,咁即係意味着⋯⋯珮柔可能會喺度。都冇得諗咁多㗎啦,唔通一世都唔返去咩。

一打開門,「旭哥哥。」就傳來。果然,佢又係度。珮柔仍然一貫嘅甜美。

今日終於都唔係佢煮,佢可以坐喺客廳度睇電視。「珮柔,嚟咗啊?」佢見我一入門口就沖過黎幫我除鞋。雖然唔成功,但係佢向前烏低身,都令到佢隻奶倒哂出嚟。「唔駛喇,我自己嚟。」領口唔算低,但係真係太過大,擋都擋唔住。

唔知係咪我錯覺,總係覺得佢今日條雪紡裙好似比平時短左好多,件衫又緊咗少少。

「你今日好似唔同咗好多。」「你發覺到啊?咁哥哥鐘唔鍾意?」講完就即刻攬住我。我望吓喺廚房嘅媽子,好彩佢仍然專心煮緊餸,唔係都唔知點解釋。

今晚佢件衫薄啲,所以波波嘅溫暖透過單薄嘅衣服直穿我嘅心臟。一嚟就咁玩法,哥哥頂唔住啊。

「你鍾意就得。」
「件衫朋友送架。」佢拉埋我坐低係梳化度,我地兩個都背住廚房。
「咩朋友?」
「大學同學啊。」佢打開ig畀左張相我睇,相入面個女仔化行哂妝又著哂低胸咁喺佈滿咗氣球既酒店房入邊影相,入邊大大隻字寫住「cheryl 19」。大大聲同人講我今晚扑野喇咁款。
「佢男朋友好錫佢呢。仲特登book房、裝飾埋同佢慶祝。」
「佢哋book完就扑喇喎。」佢恍然大悟,「咁男女⋯⋯朋友有咩問題!」

「冇問題你又臉紅?」無話可說嘅佢嬌羞咁將臉埋喺我膊頭度。

一個咁嘅女仔直播得都唔係咩好野。果然向下碌,就見到了。搔首弄姿唔在講,不斷夾個胸畀人睇,都唔知男朋友點見人。

「佢好好人㗎,見我悶聊埋我一齊直播。」梗係喇,你加入咗個點擊率多咗成倍。
「同啲fans傾吓偈都幾開心⋯⋯仲送咗好多衫畀我,話同佢直播個時可以著。」拎出嚟睇,件件都背心。識玩啊,將佢完美嘅身段表露無遺。好彩唔係好貼,算佢有啲良心,珮柔對波太大攪到變貼身又的確無辦法嘅。

「仲有新bra!」佢興奮咁揭起件衫,深長嘅乳溝又再呈現眼前 。

《續。》
珮柔
呢個位先停
有冇多篇
加速加速
多謝支持
識野
寫得好正
好易投入入去
加速
唔係點引你地追
加速
Happy end pls
貨源緊絀
幾時再出
今晚
睇下點定義happy end
多謝支持
就黎糖尿
(12)

個bra上嘅幾朵嬌艷嘅花刺繡栩栩如生,淡淡嘅綠加上白色,好清新,仲有少少透透地,一睇就知所費不菲。而且bra嘅剪裁都同平時3/4唔同,只係1/2,令圓鼓鼓嘅胸部顯得更為豐滿。

「哥哥?」見我睇到眼定定,露出滿意嘅笑容,仲拎我我隻手指喺佢對波上半部分篤,軟軟的一篤就落咗去,手指離開又彈返上嚟,好細緻又極具彈性。唔好再刺激我好唔好。發現佢真係有鋪叫人摸佢胸嘅癮。

可能佢都深明自己長處喺邊。

再慢慢揭起埋條裙,係同一套淡綠加白嘅配色。同樣都係縫上花嘅刺繡。略為透明嘅布料可以清楚透視出修剪成三角形嘅毛髮。唔係綿褲仔,而係用幾條繩,定還是絲帶連接著重要嘅部位嘅布料。絲帶勒住豐腴的臀肉,就好似紮肉咁,肉感非常,亦色情非常。

繼續引領我嘅手指嚟到有少少肉地嘅小腹,都明嘅,咁大對波,個身有啲贅肉都無可厚非。

搓咗陣,越掃越落,淫水嘅滋潤令陰部嘅區域濕撚哂,手指再放上豆豆。佢個身都震咗震。向我示範咗點樣令佢興奮後,示意我繼續落去,同時雙乳夾實我隻手,彷彿我係唯一一個可以喺慾望深淵拯救佢嘅人。

再唔走就真係危險了,「我⋯⋯我去睇吓媽子煮⋯⋯成點。」睇黎佢個朋友真係教咗佢唔少野。

成餐飯都食不知其味。珮柔係好,但我一直都當佢妹咁,hurt到佢第時大家都尷尬。

「叮叮。」電話傳來通知聲,包包終於覆我喇!好Yeah!佢應承咗星期六同我睇個套「難以置信的愛」,一睇名就知係情情愛愛嘅韓國戲。就知佢會鍾意。睇之前仲可以食個飯,我都初步諗咗邊幾間。太好喇,快啲星期六就好!

「阿旭,做咩停哂手。唔好掛住玩電話,食完仲要洗碗。」媽子又夾餸畀我。
「⋯⋯哦。」

洗完碗,媽子又叫我送珮柔返去。

街燈照亮漆黑嘅路,包包就照亮我嘅心,好句好句。

「哥哥。」珮柔原來正小聲咁呼喚我。「係!」

「哥哥係唔係有咗鍾意嘅人?」邊有人咁直接問架。「算係⋯⋯」我都唔知算唔算,但成日都好想見到佢。

「咁所以你唔好再⋯⋯」句「引我」都未講完,佢已經繼續講:「哥哥未想做我男朋友唔緊要,我會做到哥哥想要我為止。」咩做?要做咩?

有冇人問過我感受。「你要好好愛惜自己。」

「我唔會放棄㗎。」喺我塊臉度飛快地錫咗一下。講完就跑入屋了。

珮柔真係長大咗唔少呢。

《續。》
幾時扑珮柔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞