[健身不練腿] 健身gym巴打交流IX

1001 回覆
13 Like 1 Dislike
protein係邊買好?
好耐都冇入黎個post
唔經唔覺自己都玩左3年半健身,
黎緊修身,再會去讀埋體適能個證書

修身打算點plan法?
想問類固醇有咩side effect (不舉 女乳外)
認真學野
認真學野

水牛肚 , 甩頭髮

屌得過?

做乜鳩連on都咁撚平

一齊屌啦巴打,入面有code
認真學野

水牛肚 , 甩頭髮

仲有?
認真學野

水牛肚 , 甩頭髮

仲有?

爛面皮膚差
蛋蛋變細
好耐都冇入黎個post

修身打算點plan法?

每日4餐, 吸收蛋白質為主, 食返少d碳水化合物, 同埋食清d
最難係要每日食好多蛋白質
好耐都冇入黎個post

修身打算點plan法?

每日4餐, 吸收蛋白質為主, 食返少d碳水化合物, 同埋食清d

帶氧點安排法?
好耐都冇入黎個post

修身打算點plan法?

個post第一頁都有講
好耐都冇入黎個post

修身打算點plan法?

帶氧點安排法?

舉完鐵再做帶氧, 1星期最少3次,每次最少20分鐘
食先係最重要
如果做引體上升同做掌上壓都淨係隻右手比較用力。。。

有咩方法可以balance 返2隻手一樣用力,我已經有意識咁迫隻左手,但都唔得見效

有咩方法可以balance 返2隻手一樣用力,我已經有意識咁迫隻左手,但都唔得見效

做單手動作 每邊都做左手力竭嘅volume

單手掌上壓果類?

單手掌上壓果類?

form做得啱嘅話 係
新手想問 大約一個月
琴日做完deltoid,
今朝起身連個膊都痛,
想問係新手做錯問題定牽連到?

唔該師兄們
新手想問 大約一個月
今朝起身連個膊都痛,

唔該師兄們

deltoid唔係即係膊咩
myprotein$3x件背心
好耐都冇入黎個post

修身打算點plan法?

帶氧點安排法?

舉完鐵再做帶氧, 1星期最少3次,每次最少20分鐘
食先係最重要

我鐘意leg day+帶氧
覺得warm up完+隻腳做完負重會輕啲咁
之後就隔日做 有態轉玩單車機個hiit program 冇態就慢慢踩
新手想問 大約一個月
今朝起身連個膊都痛,

唔該師兄們

deltoid唔係即係膊咩

deltoid咪即係膊
定係你講緊traps
如果係嘅話 咁試下做輕啲 集中感受個deltoid
做膊做得重通常都會帶動埋舊traps
新手想問 大約一個月
今朝起身連個膊都痛,

唔該師兄們

做完delt, traps痛
定係做完traps, delt痛
見有人問anavar
有興趣可以睇下哩條片
https://youtu.be/bLSQEbyWfL0

Ps,佢爛面係因為佢除左anavar仲有落過其他野

我有食過crazy bulk anavar(托人係加拿大拎比我
可能平同我食劑量少
效果唔係好明顯,但你會感覺到大力左同可以一星期連續做好幾日gym

唔會上癮,同埋無錢,所以無再食

我朋友話外國好流行
特別係大隻少少既女都一定有食

crazybulk anavar唔撚係anavar黎,你有無睇過個成份有無Oxandrolone,同埋幾多mg,crazybulk product全部都係濕尻山草藥扮aas既垃圾
新手想問 大約一個月
今朝起身連個膊都痛,

唔該師兄們

唔該咁多師兄 我搞錯左啲字
琴日做完 delt,之後今日traps都一齊痛

新手無專人,自己一直上網睇片
同偷聽啲師兄傾計之後學野
新手想問 大約一個月
今朝起身連個膊都痛,

唔該師兄們

唔該咁多師兄 我搞錯左啲字
琴日做完 delt,之後今日traps都一齊痛

新手無專人,自己一直上網睇片
同偷聽啲師兄傾計之後學野

應該縮膊借力 學上面位師兄話齋 做輕啲
見有人問anavar
有興趣可以睇下哩條片
https://youtu.be/bLSQEbyWfL0

Ps,佢爛面係因為佢除左anavar仲有落過其他野

我有食過crazy bulk anavar(托人係加拿大拎比我
可能平同我食劑量少
效果唔係好明顯,但你會感覺到大力左同可以一星期連續做好幾日gym

唔會上癮,同埋無錢,所以無再食

我朋友話外國好流行
特別係大隻少少既女都一定有食

crazybulk anavar唔撚係anavar黎,你有無睇過個成份有無Oxandrolone,同埋幾多mg,crazybulk product全部都係濕尻山草藥扮aas既垃圾

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞