[健身不練腿] 健身gym巴打交流IX

1001 回覆
13 Like 1 Dislike
my protein rocky road 隻甜味有啲似夾糖嗰陣甜味

即係伏?
正常理論黎講, 練完一舊肌肉要休息48小時戈舊肌肉先有足夠嘅時間比佢生長, 但假設我第一日做肩, 第二日做胸都會用到肩嘅肌肉, 其實會唔會有影響?

另外我三頭一邊好出, 一邊唔太明顯, 做三頭戈陣的確唔係好feel到唔明顯戈邊嘅肌肉, 好似已經習慣左一邊用力一邊唔用力咁, 有無解決方法 ?

胸同膊我最少要隔兩日,否認會影響到,至於三頭當拉長肌肉動作夠慢,照計無可能feel 唔到

唔該巴打
我三係feel但感覺到d力食唔曬入去咁
求教巴打們

成咗成年想啪下嘢增肌,啪睾酮定蛋白丸好?

有錢可以買Anavar食
最安全但最撚貴

其他唔建議,你唔係職業

呢d好似私底下講好d

點私法

我唔知你係講test booster果d定咩
但上面講緊anavar係類固醇來
呢d野好敏感
已是P記會員
不過早年前已放棄做gym
近排想做返
有冇港島人可以請教下
一個人做 唔知應該點上手
my protein rocky road 隻甜味有啲似夾糖嗰陣甜味

即係伏?

嘩想像到
成日飲好難頂

即係伏?

嘩想像到
成日飲好難頂

我5kg都做勇者 試orange cream
上網睇d黑鬼review話好撚正
伏就仆街 要捱200次
我目標要試晒所有味
正常理論黎講, 練完一舊肌肉要休息48小時戈舊肌肉先有足夠嘅時間比佢生長, 但假設我第一日做肩, 第二日做胸都會用到肩嘅肌肉, 其實會唔會有影響?

另外我三頭一邊好出, 一邊唔太明顯, 做三頭戈陣的確唔係好feel到唔明顯戈邊嘅肌肉, 好似已經習慣左一邊用力一邊唔用力咁, 有無解決方法 ?

胸同膊我最少要隔兩日,否認會影響到,至於三頭當拉長肌肉動作夠慢,照計無可能feel 唔到

唔該巴打

你玩咩動作 ? 我覺得三頭算係幾捱得 , 而且泵感亦比效明顯

即係伏?

嘩想像到
成日飲好難頂

伏就仆街 要捱200次
我目標要試晒所有味

訂咗unflavoured
希望正常啦

上次Allmax嘅iso 士多啤梨已經唔係好頂得順
垃圾站味咁
一個人做 唔知應該點上手

我都係
睇下片

唔該巴打

你玩咩動作 ? 我覺得三頭算係幾捱得 , 而且泵感亦比效明顯

主要都係仰臥反撐, 窄距push up 同用拉力器按三頭, 只係左右手三頭分別好大
求教巴打們

成咗成年想啪下嘢增肌,啪睾酮定蛋白丸好?

有錢可以買Anavar食
最安全但最撚貴

其他唔建議,你唔係職業

有米

唔該巴打

主要都係仰臥反撐, 窄距push up 同用拉力器按三頭, 只係左右手三頭分別好大

同我完全唔同咁濟

即係伏?

嘩想像到
成日飲好難頂

伏就仆街 要捱200次
我目標要試晒所有味

訂咗unflavoured
希望正常啦

上次Allmax嘅iso 士多啤梨已經唔係好頂得順
垃圾站味咁

allmax
想問下學生自己一個join p記會唔會比人斬到一頸血
自問自己無咁厚面皮

會籍價錢去UWANTS香討健身板問
學就去康文學
for your info. 我15/4 lunch 訂左myprotein 岩岩送到我屋企 其他巴打可以留意番

唔撚係嘛 4月13都未有 就黎無粉喇

佢話27 28號送貨 等如呢兩日有?

我email 係寫25~27號送到 結果早左

佢送上門前 會唔會打電話講聲?
for your info. 我15/4 lunch 訂左myprotein 岩岩送到我屋企 其他巴打可以留意番

見你出面開po。原來訂左粉
突然多左咁多新手

btw 我覺得p 記同康文係兩種感覺
p 記舒服好多 又大d 又有得sauna

有心操就報p 記 季候鳥就康文
之前高登有位巴打話而家網上d外國拍片教deadlift
多數都係做錯晒

佢好似係讀骨科

佢話 成吉思汗教果種 對lower back 無咁傷

分別在邊

做錯啲咩? 有冇detail?

見你出面開po。原來訂左粉

唔係 果個dhl 係ipad
之前高登有位巴打話而家網上d外國拍片教deadlift
多數都係做錯晒

佢好似係讀骨科

佢話 成吉思汗教果種 對lower back 無咁傷

分別在邊

做錯啲咩? 有冇detail?

其實係咪講緊相撲式?

唔該巴打

同我完全唔同咁濟

巴打你可唔可以講下你做開咩動作?
多唔多巴打訓前會食casein ?
琴日買左隻cottage cheese 黎食
多唔多巴打訓前會食casein ?
琴日買左隻cottage cheese 黎食

唔會
廢事食咁多supps

唔該巴打

同我完全唔同咁濟

巴打你可唔可以講下你做開咩動作?

三個

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞