[健身不練腿] 健身gym巴打交流IX

1001 回覆
13 Like 1 Dislike
請問有無巴打知香港邊度有得買Alphalete, gymshark同aesthetic revolution既衫?

定係一定要上網買? 因為比較想試左上身先買

同抆屎用手指巴夾左買gymshark

無買過 呢啲牌子好柒的 大家唔好買
btw 好似到左港 但未收到

size真係好緊要 件myprotein背心買左M

咁撚大隻

買左M咪奶野 成條裙咁 當地布用就得
呢度有無人去開屯門仁愛堂做? 之前返學做,依家想係附近平平地試下仁愛堂

咩時間去先

上晝/放工放學時間 多唔多人? d機質素如何?

放工就唔好啦 無8半都多人到仆街
咁平又想啲機好難啲囉 咁多人用實仆街多

以前去 朝早比較少人,機就一定好過同區康文
自己覺得唔差

壞左要整個鳩幾月
呢度有無人去開屯門仁愛堂做? 之前返學做,依家想係附近平平地試下仁愛堂

咩時間去先

咁上晝呢? 即係8-11點呢d鐘數又多唔多人呢?

平日都少人 星期六日都多要輪機
請問有無巴打知香港邊度有得買Alphalete, gymshark同aesthetic revolution既衫?

定係一定要上網買? 因為比較想試左上身先買

同抆屎用手指巴夾左買gymshark

無買過 呢啲牌子好柒的 大家唔好買
btw 好似到左港 但未收到

size真係好緊要 件myprotein背心買左M

咁撚大隻

買左M咪奶野 成條裙咁 當地布用就得

s個領都跌到落lin 十年後當vintage野著

咩時間去先

巴打睇黎都係屯門人 依家係唔係都係屯門做

點可以避免借腰力 整親過 成日就住就住

core 用黎穩定身體 , 坐/企都唔穩 , 直接休息算啦

其實伊加好左好多 休息左大半年 但你意思你core強可避免借力問題?

佢意思應該係 無可避免 其實你去睇睇佢啦 舉輕d 咁腰食嗰度力咪細d 慢慢做返上去 當係復甦性咁操囉

咁係咪大部分動作都帶腰封穩陣

老實講,你唔係玩到好重或姐硬拉,唔需要用
利申80磅錏鈴推胸

利申完係唔係會有說服力啲

都係咖
利申:Comp Bench Press 推胸315磅

其實伊加好左好多 休息左大半年 但你意思你core強可避免借力問題?

佢意思應該係 無可避免 其實你去睇睇佢啦 舉輕d 咁腰食嗰度力咪細d 慢慢做返上去 當係復甦性咁操囉

利申80磅錏鈴推胸

都係咖

見到上面有人講Anavar
有冇人食過?
會唔會上癮
有冇人會做leg extension部機練四頭?

上d外國英文網站話呢部機易傷?

thanks

不過我斷過韌帶唔會玩太重
通常插一半或者一半多幾格

我都係膝頭哥有事, 所以先唔做squat

而家積極睇文中, 好多都話呢部機可能好似下面位師兄咁講 切角位有事
有冇人食過?
會唔會上癮

咩黎
如果想減脂增肌食唔食得 同埋係邊度買到
有冇人食過?
會唔會上癮

想知
你平時邊度買
利申 新手
有冇人食過?
會唔會上癮

咩黎

上網買 詳細自己睇
想知食想有咩feel 效果 同埋會唔會上癮
有冇人食過?
會唔會上癮

咩黎

上網買 詳細自己睇
想知食想有咩feel 效果 同埋會唔會上癮

咩網
bc shop 有無得買 myprotein?

應該冇

利申80磅錏鈴推胸

都係咖

推起2.25個我

咩時間去先

巴打睇黎都係屯門人 依家係唔係都係屯門做

中學去過幾個月
我依家係屯p操 不過有朋友係果邊做知情況
有無師兄有興趣一齊係觀塘ff 做
唔該巴打
不過我岩岩睇左Alphalete個網 斷晒碼
想買都無得買
買衫唔急啦 等大sale先入手
follow晒d brand ig

gymshark 10% code
live fit 10% code
built appeal 20% code
有冇人買過淘寶啲引體上升杆
想一個星期操兩次背 一次係gym room一次係屋企集中做引體

幾靚 但都唔平

利申80磅錏鈴推胸

都係咖

癲佬

呢d code應該成日有?
佢d athlete code應該差不多
等seasonal sale應該抵d
6月 12月通常最大
或者美國thanksgiving
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞