[健身不練腿] 健身gym巴打交流IX

1001 回覆
13 Like 1 Dislike
oblique通常要幾耐先見到 係咪關bodyfat事
本身瘦底
本身瘦底

天生都會影響到
我平時少練腹
但睇落唔似無練
本身瘦底

天生都會影響到
我平時少練腹
但睇落唔似無練

我練完果時先見到 但係第二朝起身又見唔到,同abs好大分別
gojistudio月費幾錢?

398好似
巴打會唔會突登train trap

要啦

要啦

除左Dumbbell Shrug同埋Dumbbell Upright Row仲有冇咩動作
留名

要啦

除左Dumbbell Shrug同埋Dumbbell Upright Row仲有冇咩動作

用cable 但唔知個動作叫咩

咁樣 ??

背最勁一係就dorian yates 一係就kai greene

想再問下,做seat cable row/bend over row/ db row,個人坐/bend既角度對個lat下端會唔會有唔同刺激?即係拉個weight向心口同拉個weight向上腹會唔會有差別?

個人經驗反手同埋放得深都有少少用

lat pulldown應該拉到落邊個位

睇你想練到幾deep

太深無意思
嘴到下爬左右差唔多

成日都見到啲大隻師兄拉差唔多全棟 但個人會向後chok得好勁 離心好似完全冇 咁係練力

398好似

無咁平了

[member]$470[/member]
留名

398好似

無咁平了

好似fail左

要啦

用cable 但唔知個動作叫咩

Face pull?

398好似

無咁平了

好似fail左

無所謂啦 總之588 簽一年free 3
唔洗一炮畀

再一個月前free 6架
留名學野
其實新手應該自己係康文樣樣都試下先
定係正正經經出去學下野先

康文

想快就力威

大把時間就康民
琴日操膊 今日個膊完全冇fell 反而條neck and shoulder中間果度痛 點解
已經用好輕重量
Dumbbell Overhead press 4x12 15pounds
Dumbbell lateral rise 4x12 5pounds
Dumbbell front rise 4x12 10pounds
Dumbbell bent over lateral rise 4x12 5pounds
琴日操膊 今日個膊完全冇fell 反而條neck and shoulder中間果度痛 點解
已經用好輕重量
Dumbbell Overhead press 4x12 15pounds
Dumbbell lateral rise 4x12 5pounds
Dumbbell front rise 4x12 10pounds
Dumbbell bent over lateral rise 4x12 5pounds

睇嚟係用多咗traps嘅力了
係咪縮起咗個膊頭,借咗traps嘅力呀
已經用好輕重量

rear delt呢?

想快就力威

大把時間就康民

唔操腳呢個我真係唔buy
所以我唔建議
不過睇自己目標去到邊

但如果純粹想大隻小小有肌肉既
力威又真係教到野又work啲既
對於未做過既人黎講
不過當你操左2,3年後,
識多左野
我諗你會想quit力威
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞