[健身不練腿] 健身gym巴打交流IX

1001 回覆
13 Like 1 Dislike
之前高登有位巴打話而家網上d外國拍片教deadlift
多數都係做錯晒

佢好似係讀骨科

佢話 成吉思汗教果種 對lower back 無咁傷

分別在邊
我想問,傷左手腕重有咩可以做住先

傷成點先 , 我有一排扭傷左手腕 , 一做鎚手會痛 , 但推胸推膊照做

想拎刀開橙都揸唔實
for your info. 我15/4 lunch 訂左myprotein 岩岩送到我屋企 其他巴打可以留意番

唔撚係嘛 4月13都未有 就黎無粉喇

佢話27 28號送貨 等如呢兩日有?

屌呀 我13號訂 佢寫24-27 今日係屋企等都無
新手報到

啱啱報左p記做左一個月左右,重量可以上少少,但手掌開始好痛,同埋做背嘅話好似有少少唔夠力揸實條bar, 想問下巴打們有冇手套同助力帶介紹

btw有冇人做開長沙灣廣場果間
買了My protein Whey Chocolate Mint, 每25g 得18g.

邊隻味d protein 會多d? (原味有無人試過?)
求教巴打們

成咗成年想啪下嘢增肌,啪睾酮定蛋白丸好?
請教下咁多位
如果一星期去2-3次gym rm 每次都係做曬全身既成效係咪比起你 一星期去5次 每次做都分開唔同部位做既成效高?
請教下咁多位
如果一星期去2-3次gym rm 每次都係做曬全身既成效係咪比起你 一星期去5次 每次做都分開唔同部位做既成效

for your info. 我15/4 lunch 訂左myprotein 岩岩送到我屋企 其他巴打可以留意番

唔撚係嘛 4月13都未有 就黎無粉喇

佢話27 28號送貨 等如呢兩日有?

屌呀 我13號訂 佢寫24-27 今日係屋企等都無

今朝到左student bundle
請教下咁多位
如果一星期去2-3次gym rm 每次都係做曬全身既成效係咪比起你 一星期去5次 每次做都分開唔同部位做既成效

我諗睇volume 我split開每次就可以玩重d 你次次做全身 有力開頭做重都無力埋尾
請教下咁多位
如果一星期去2-3次gym rm 每次都係做曬全身既成效係咪比起你 一星期去5次 每次做都分開唔同部位做既成效高?

初學全身 玩一排分part
想問下學生自己一個join p記會唔會比人斬到一頸血
自問自己無咁厚面皮
想問下學生自己一個join p記會唔會比人斬到一頸血
自問自己無咁厚面皮

唔搵你幫手交租唔通搵冷巴
求教巴打們

做重力訓練係咪會甩頭髮
做重力訓練係咪會甩頭髮

係呀,千奇唔好做
做重力訓練係咪會甩頭髮

你見到胡師傅就知
求教巴打們

有錢可以買Anavar食
最安全但最撚貴

其他唔建議,你唔係職業
做重力訓練係咪會甩頭髮

體質問題再加補充品影響

利申9up 可能係
求教巴打們

最安全但最撚貴

其他唔建議,你唔係職業

呢d好似私底下講好d
請教下咁多位

初學全身 玩一排分part

我都係玩左半年全身先分 part
買了My protein Whey Chocolate Mint, 每25g 得18g.

差唔得幾多 飲多scoop
求教巴打們

最安全但最撚貴

其他唔建議,你唔係職業

呢d好似私底下講好d

點私法

差唔得幾多 飲多scoop
thx
my protein rocky road 隻甜味有啲似夾糖嗰陣甜味
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞