[健身不練腿] 健身gym巴打交流IX

1001 回覆
13 Like 1 Dislike

行野師兄推足個半鐘,之後仲夾多半個鐘
真係玩胸都玩2個鐘
私人教練公價幾多
最平幾多

無大隻fd真慘

有大隻fd先更加感受到咩係真fd定假fd
Back Squat 100%

Front Squat: 85% of back squat

Clean Deadlift: 100% of back squat

Snatch Deadlift: 90% of back squat

Powerlifting Deadlift: 120% of back squat

Bench Press: 75% of back squat

Close-Grip Bench Press: 67.5% of back squat

Push Press: 63.75% of back squat

Incline Bench Press: 60% of back squat

Military Press (standing, strict): 45% of back squat

Weighted Dip: 78.75% of back squat (bodyweight included)

Supinated Chin-Up: 67.5% of back squat (bodyweight included)

Chest-Supported Barbell Row (torso parallel): 52.5% of back squat

Preacher Curl: 30% of back squat

Standing Reverse Curl: 26.25% of back squat

Clean & Jerk: 80% of back squat

Snatch: 66% of back squat

Clean: 81.6% of back squat

Jerk: 84% of back squat

Power Clean: 68% of back squat

Power Jerk: 72% of back squat

Power Snatch: 54% of back squat

Front Squat: 85% of back squat

check it out

full rom?

姐係咩??

可以點疊住 ?

有人擺上去咪得

係,佢搵fd擺上去

見過
野獸咁

屌有相認?

果位Ching 外形好突出好易認

你知佢有上呢到?

可以點疊住 ?

有人擺上去咪得

係,佢搵fd擺上去

見過
野獸咁

屌有相認?

你知佢有上呢到?

唔知有冇喎
只係見過佢幾次咁玩姐

可以點疊住 ?

有人擺上去咪得

係,佢搵fd擺上去

見過
野獸咁

屌有相認?

你知佢有上呢到?

唔知有冇喎
只係見過佢幾次咁玩姐

咁巴打你呢?你成日去個間做?
點解個post變到咁鐘意講人認人

係,佢搵fd擺上去

見過
野獸咁

屌有相認?

你知佢有上呢到?

唔知有冇喎
只係見過佢幾次咁玩姐

咁巴打你呢?你成日去個間做?

冇玩康文lu
發現冇bar冇squat rack 進步好慢
點解個post變到咁鐘意講人認人

唔講了 離晒題 sorry Ching
買果陣唔記得揀味
隻原味好難飲
買果陣唔記得揀味
隻原味好難飲

賣鋪天...?
買果陣唔記得揀味
隻原味好難飲

賣鋪天...?

係呀 好似水咁淡 但又怪怪地
呢獲慘 有排飲
買果陣唔記得揀味
隻原味好難飲

賣鋪天...?

仆街喇
5kg
操密啲飲多啲
買果陣唔記得揀味
隻原味好難飲

賣鋪天...?

用奶沖解唔解決到
一係買佢d flavor drop
買果陣唔記得揀味
隻原味好難飲

賣鋪天...?

每一scoop 8oz水啫 難飲極都係幾啖飲哂啦
想問巴打們點練obliques, 尤其胸對落 rib cage 果度,見到人d 肉係intercostal 生出黎, 而我做torso rotarion 效果唔顯眼
想問巴打們點練obliques, 尤其胸對落 rib cage 果度,見到人d 肉係intercostal 生出黎, 而我做torso rotarion 效果唔顯眼

我倣呢個 , UP , HOLD 一秒 , 慢落
買果陣唔記得揀味
隻原味好難飲

原味少好多化學野 我鐘意原味

我倣呢個 , UP , HOLD 一秒 , 慢落

呢個係練obliques咩?
買果陣唔記得揀味
隻原味好難飲

賣鋪天...?

仆街喇
5kg
操密啲飲多啲

買左5kg添

佢寫住 serving size係3 scoopes(150g)
我想問係每scoop150g定3scoops加埋?

新手岩岩開始 好多都唔識
Ching幫幫手
買果陣唔記得揀味
隻原味好難飲

賣鋪天...?

仆街喇
5kg
操密啲飲多啲

買左5kg添

My Protein 個Student Bundle 抵唔抵玩?
買果陣唔記得揀味
隻原味好難飲

賣鋪天...?

仆街喇
5kg
操密啲飲多啲

買左5kg添

My Protein 個Student Bundle 抵唔抵玩?

抵到笑
[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/04/25/191433_6ed8e8d2fbd1e12d210ef4ef4deaa631img]
佢寫住 serving size係3 scoopes(150g)
我想問係每scoop150g定3scoops加埋?

新手岩岩開始 好多都唔識
Ching幫幫手

total 150g
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞