前線FA: 今次真係嬲左

2699 回覆
8781 Like 63 Dislike
BTW 個盔貼啲咩唔代表係咩
唔通貼TCCC我就係軍醫咩
就憑呢條片都知條友唔撚可靠
所以咪問你地有無話要咩機構

有無話跟開 st john or red cross 做急救先出得
私鳥就未需要。假如再見佢對其他FA唔尊重就屌走佢。
下次佢仲夠膽出黎亂鳩咁黎,會有人好好招呼佢,做FA做到咁能搶口
Tui
唔洗你見成個POST都係屌啲30小時day course 急救班既都着件反光衣出去做FA
所以真係呀豬呀狗都去得
如果你講有咩要帶呀
頭盔,軍規鏡片,GAS MASK,反光衣
MED GEAR就諗下自備啲咩 預 1 pack for gun shot wound
我都打算學
但見到咁多人咁勁
我怕學完無人想同我同組
你地屌緊公主抱嗰個都真係幾誇張

btw, thx 巴打
我個日先見到一班fa係到好大聲講粗口又叫囂, 成班街童咁, 其他街坊都望住
雖然我唔肯定係咪同一班, 但大家都係書生留意下自己啲一舉一動。 示威者形象其實都好緊要...
一有牌就以為好威威?阿豬阿狗都可以考
攞人受傷作自己上位攞光環衰撚過狗
公主抱講撚左係唔可以咁做,一係就兩個人一頭一尾咁樣抬傷者
仲要搶case,同嗰啲係混亂期間影婚紗相有乜分別?
利申:雖然我都有牌
止血洗眼都做得嘅,只係條友應該覺得唔夠型啩
無錯 叫FA我地就會自動彈出黎
有問題FA根本唔止佢一個
實在令手足失望,至搞到今日呢個局面
三十個鐘既阿豬阿狗要繼續做FA, 冇人阻到你 ,但唔該請記住: 你只係得個急救牌咋, 唔係醫生護士牌, 搞唔掂唔好亂咁做, 手足 係信你至畀個身體你掂。
Push
雖然不割但係都希望呢位手足反省
好想知下次大遊行仲見唔見到佢
屌走救護車嘅FA+2014年金鐘大台糾察
真係好精彩下次佢再阻撚住晒一於鶳
屌~原來係當年糾察隊~正一仆街
曲線都唔撚識分 蠢撚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞