前線FA: 今次真係嬲左

2699 回覆
8775 Like 63 Dislike
公咩主抱

不如熊抱啦
佢發癲個位
大概02:40:49
【行動最實際】食完飯又扮工?入嚟傾連結街坊行動,以後要零被捕!
https://lih.kg/1668685
「城大和你傾」
https://lihkg.com/thread/1668582/page/1

高條撚呀佢5年前高串柒柒 利申:5年前同過佢同booth但之後比佢屌走既一個𡃁仔
啱呀 教訓下呢啲懶係威係勢嘅害群之馬
救護員都起碼train 半年先可以出嚟做case 啦
GCS講得出0分個堆味學創做FA
SpO2 range更加唔期望佢地識 一陣黎個copd底你chur爆佢個range真係唔該哂你地
Ok我明上得前線應該唔會有呢樣背景既手足
AFA 有啲咩COURSE上,因為我跟XXXXXXXX隊學,坊簡有啲咩COURSE唔太知
不過有COPD 底既直接CALL 車送佢走啦
呢D只係份人on9姐,又唔係內鬼,都講到有班fa唔滿意佢,咪一齊搵佢當面屌,咁樣擺埋人個樣上連登公開批鬥真係過份左。

前線勇武同後排和理非都大把人無料扮代表,唔通又逐個放相批鬥?
辛苦晒,多謝你哋
有好多唔知🤣
我見過有人話SPO2機係驗血糖
香港本身就有好多不可一世嘅賤種
就算係黃都會有仆街
大家真係要睇實自己條女
推 見到個patient咁樣dur落黎都叫公主抱 失格
唔夠力咪扮尻野
唔排除有人想逞英雄
而家有部份人覺得自己企前線做大事
好似戴咗光環,行步路講句嘢都大聲d
更莫講有人私下周圍同人講
自己幾深入參與
搏有女食就最好,無嘅覺得高人一等都好

一場運動,最大鑊係忘記初心
而家的確有班人耐咗就有私心做嘢
唔係話你唔可以有私心
而係私心大過初衷就出問題
特別係而家林鄭不斷出新招瓦解手足
又響國際舞台全力抹黑
咁困難嘅時候搞d咁嘅嘢……
唔該真係諗諗初心係乜先好出黎
睇多次第三同第四隻字

如果你唔係我講嗰啲唔使咁緊張
唔好好保護自己身分關人咩事
喉琴到
終於有人講佢之前係同佢個team既人交過手
人地整親個膝頭落bandage 比佢當堂屌我話我綁得太緊 人地行唔到仲亂咁check人地隻腳我就真係得淡笑都廢撚事理佢心諗佢應該連bandage有咩用都唔知

利申:垃圾護士 出過下ortho
講咁多做咩?如果班人係有料 會因為我幾個留言而抹黑到?
唔好同我講d咩大把人有心做
出得黎個個都有心架啦 我依家就要屌鳩d有心但無料既人但又要扮勁拎光環既撚樣
你試下識人比班仆街搞到仲衰過唔搞 睇下你會唔會話佢地有心做就大哂
我有急救牌, 但未學過
係做過下vet nurse我先識...
我一直都無屌哂全部人
我之前留言都有話好多FA係有料
但無料既比例係更多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞