前線FA: 今次真係嬲左

2699 回覆
8781 Like 63 Dislike
請記住!你得個急救牌咋!!!咪撚成日當自己醫生護士上身。
插一句 可圈可點唔係咁用
唔知佢係紅背心既,我之前遇過一個紅背心係退役救護員黎好撚pro
作為FA,只係本住救人幫到人嘅心去做野啫,搏上位就....

搭單問一句,我知好多FA手足本身係醫護,見你地做野好專業,想問下有無咩course可以上,利申有SJ牌
push
push
EMT-2想問呢d有無得自己去報名學同考定你本身係醫護人員先有得考,想了解下
Max哥,大家手足,
唔想玩分化!
不過作為一個俾你屌過既FA,
同你講!唔好再屌自己手足!
咪撚再阻其他手足上前!
唔撚係得你有資格上前線!
各有各做!
仲有!咪撚再一手推開女FA!
男女授受不親!

縮開你隻手!
女仔走定唔走,與你無尤!

唔完美,可改善!
覺有覺食女?
買好撚多裝備
和理非回合企好前
一出速龍就閃嗰班
有無急救證書架 如果骨折比佢咁抱一抱真係傷上有傷

唔洗開樣掛
請記住!你得個急救牌咋!!!咪撚成日當自己醫生護士上身。 你係冇資格批評任何人
個條柒頭MAX 自稱自己EMT 喎 但EMT 分幾個Grade 永遠講唔到第幾個
唔一定架 有幾個着紅背心既單兵 part 過做case 幾好的
其實唔難分 落場打緊 目的令傷患者有得自行離開 盡快判症 話比佢知邊個位之後要搵hidden clinic 去further treatment or 中醫執兩劑
試過有位手足食tg 我沖埋去俾紙巾同幫佢冲水 跟住有2個fa沖過黎幫佢倒鹽水 但手足呼吸困難 我係咁叫佢吸氣呼氣會舒服啲 跟住個女fa 勁惡咁叫我走 佢哋搞得掂
真,睇過好多live, 永遠都可以係記者附近見到佢
救人亦唔見得專業,好似好粗暴咁
追左陣po 都唔知佢咩料咩背景?樓上話佢唔係醫生護士,咁係普通急救牌?
絕對唔係醫生護士
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞