前線FA: 今次真係嬲左

2699 回覆
8781 Like 63 Dislike
睇po頭喇唔該
家陣屌佢為英雄主義分分鐘害到自己人
如果有人做錯事都唔屌得 咁仲想點改善
特別係佢已經成日衝到鏡頭前搏上位露哂面 又何來督灰之談?
追po啦 上面有
屌 佢有搶過我case 好撚串
督灰係好嚴重嘅行為。
篤灰扮手足真抽水MK MAX狗公
你受傷試下比個on9救囉竟然話佢可能有d經驗
不割?佢唔係同路人啊,係搶野做,呃光環又做撚錯曬野兼督開灰既mk仔咋。
人血饅頭
篤灰扮手足真抽水MK MAX狗公
我諗有時未必係搶case嘅
我試過同fd一齊出去遊行(我地2個都係醫護),唔係做FA
遊行中間聽到幾次有人大叫要FA,我地身上面咩物資都冇,所以一直冇上前去幫手,諗住留比真FA去做
但係果日應該冇咩FA,好幾次大叫完FA我地都唔見有FA過黎,我地最後都係決定冇物資都照去幫手,睇下幫到幾多得幾多
我地一路問人邊到要FA,其實冇人答到,淨係話”嗰到嗰到”,每次走左,又再叫過要FA,來回跑左幾次,但每次問都係冇人知,我地都跑到問到灰灰地
見到佢一定私了!
著FA衫唔做得示威者既野
但唔著FA衫可以做FA做得既野

成日覺得如果唔係專業醫護 純粹上左幾日堂 不如除左件FA衫

正正因為依樣,同埋著得FA就見到狗同被鶳要TREAT都要埋去做(
所以有朋友脆脆地本身都應該夠做,但永遠只係自己揹傢撐暗啞底做case
好彩手足就算見到佢樣樣衰衰,又唔係著FA背心,又得個普通背囊咁都信得過佢
咁撚大愛 你都係番去叫口號喇
家陣冇人清算佢 係佢自己衝出黎柒
你又見唔見其他人打餐死 救好多人 要好似佢咁搏上鏡呀
呢啲風氣你唔清好 到時只會令歪風更勁
而家唔係講緊分化 焦點都係想場運動好姐
不割可以 只要佢退出
無人想見到分化
但佢再出現 手足一定會分化
害群之馬
除咗不分化之外冇大台都好重要
班狗賊一路都搵緊機會起大台
條友又搶CASE又搏上鏡放相喺FB當係自己CV咁
仲要屌走救護搵人命較飛
比佢繼續咁做係害緊手足
Cosplay姐係點
利伸唔係fa
14年到今時今日 機會留俾其他同路人
佢FB啲PO DEL哂 有無BACKUP
姐係乜鳩都唔識企係到 或者鳩做
行行企企扮fa 冇落手幫人
十足十玩cosplay
你個名真係好啱你,冒住俾popo虐待嘅風險食女?
其實FA應該好夠啦 個個掙住做FA
幾個月前本身想做
但自從有一冮人見有手足暈低左竟然有十幾個FA圍住佢 打消左呢個念頭
得j講句 好心做前綫啦 成堆FA企係度等人受傷 等到啦但比人搶左黎救 結果乜柒都無做過 唔覺得好on9?
努力緊
但佢今場運動有冇篤灰先?
冇害自己人都唔割
2014踢波打邊爐
攪散佔中又割?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞