前線FA: 今次真係嬲左

2699 回覆
8778 Like 63 Dislike
如果係太子個次佢隊友嚟,佢同個救護講話佢地team可以自己handle,我係隔離聽住
其他就唔知啦
咁撚癲
呀講緊 屌救護呀 隊你老母
推到呀max哥比打波
8440 底已起,大家自己睇
有埋片屌救護都仲有得兜?
姐係點 我只係想知到底私唔私了姐
屌!有乜野好嘈,以後一開始就搵真醫生護士,唔使煩! 至少佢哋係真專業,唔會屌走消防白車
呢啲人有燥狂症點樣做FA
傷者分分鐘唔滿意佢搏佢嘴就會被佢打
前線勇武有冇人可以下次見到佢演野就趕佢走?
唔好怕醜呀
現場就係缺專業人士處理,連我呢種二線fa都有嘢做,所以希望你可以叫多啲專業人士幫手

[第十期牆紙]訴求在沉默中進化
https://lihkg.com/thread/1662489/page/1
TG CHANNEL :https://t.me/WallPaperENews
歡迎投稿 : https://padlet.com/lennonnewshk/6g5yp3tllkxx
如果係太子個次,佢有好多次同個救護講佢地會handle返自己隊友,初頭係有少少燥,之後有屌,係有問題,但有冇需要連登見 or 私了就另作別論
正路應該用消防托保障patient 同自己
你出去通常做咩case 多?
同意 同埋如果有屌走白車就直接私了
就係因為越來越多有問題FA橫行, 至出現今日呢個post。 阻人私了!唔尊重手足!屌走真正救護! 急救技術知識唔掂! 成班小朋友著曬迷彩軍服參加嘉年華?

唔好意思!打沉哂所有FA, 但自問真係唔夠膽信你哋, 有乜事,我只信真醫生護士消防處救護員。屌!起碼人哋唔係one day course就拎到嘅專業資格
同意
最多都係帶patient 到安全地方交比EMT
利申 有泳池救生同沙灘救生救生牌
無得睇
開大細 開三十鋪細但點都有一次大 Prepare for the worst 姐
其實我想問下點樣先可以做到 first aid?

係咪自己買齊 gear 就得?

我見你地有d 個頭盔有印 st john

利申:有 first aid 牌+nursing
又想做大台
佢講嗰單未必係呢單
但都唔代表要用全部fa去換取
無計!因為越來越多有問題FA橫行, 至出現今日呢個post。 一粒老鼠屎累全家
阻人私了!唔尊重手足!屌走真正救護! 急救技術知識唔掂! 成班小朋友著曬迷彩軍服參加嘉年華?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞