前線FA: 今次真係嬲左

2699 回覆
8781 Like 63 Dislike
咁賤格上面都咁多人洗白,咁就要長推比多d人睇到喇

唔好拎大台拎cv黎撻人我唔撚受呢套一定割席一律當左膠咁屌
我跟你睇法一樣,你覆我既文係我覆人地既問題回答部份!香港人!團結!

比MAX哥睇到
犯曬天條都可以原諒?
做過美軍?條友宜家正職係咩?
我只係聽返黎,唔知道正唔正確,可能係就錯第二個!正職你見到佢自己問佢傾下計囉!
沖涼咁沖咪將啲椒同TG 流落身
追唔切po 好瘋狂

其他紅背心都好似好唔妥佢 見到次次都係佢拍住幾個黃色FA 其他紅背心就自己一堆咁
其他紅背心都幾慘 俾佢累死 唔識既以為成team人都係咁 但係明明其他都幾有禮貌 有個仲幾可愛成日同其他FA update資訊有講有笑

利申黃色前線FA
依家問題係 佢存在衰撚過佢唔存在
唔止一單佢救完衰過未撚救
又搶case態度又差
唔好轉移視線啦,佢呢d唔係主動救人
係其他FA救緊人佢屌走人地要人地讓俾佢救,根本點計都係唔正常
連對其他FA既基本尊重都無,學咩人救人
仲要俾其他手足踢爆佢根本唔識救亂咁救,根本係為左上鏡不惜害死其他手足
https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=Wgp-1CGb_VE

哪哪“““俾多d嘢你地睇*
我係youtube save記錄搵返條雨革片出來
其實真係講個信字既 喺呢個post未爆佢咁多野之前都仲有人信佢既 但而家爆左咁多野之後冇人信佢 自然就會質疑佢有冇特登抽水
至於點解佢咁易誠信破產 上面真係有好多證據顯示佢對男仔同女仔有差別待遇 仲有各種同fa宗旨相違背既行為都令人對佢fa既資格同能力產生懷疑
抽水呢啲行為係絕對唔應該發生 佢咁抱得當事人相信當事人都係非常不適 唔知道比人抽哂水係唔出奇既事 有冇做過真係得佢自己先知
錯晒
睇條友態度咁臭串連救護員 都屌
想知做咩正職咁巴屎閉
對與錯 有問題定無問題
一定係旁觀者最清楚
受傷要FA救
其實只要唔死唔殘一定無問題㗎喎
同埋你觀念要糾正
無被救一方出嚟講有問題
唔等於無問題
千祈要分清楚

明白你個種攬手足嘅心情
但有時真係要以事論事
唔適當嘅就要檢討 改善
落場咪問下佢囉!自己感受下佢個人係點囉!
謝謝,想問多句,係咪要上全日架?有無夜晚學架?
我無諗住要衝出去,只係覺得學咗無壞,無論咩時候係救護車來之前都有機會幫到下人
你係囡囡或者有記者係隔離就會唔同待遇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞