前線FA: 今次真係嬲左

2699 回覆
8781 Like 63 Dislike
報料俾黑警打柒佢
或者企佢後面屌狗
上面巴打有放
大家淨係識得嚮度屌屌屌,有幾多個真係識佢真人又或者出過黎真係見過佢做野架?係人都知宜家救護送左院之後會隨時有狗入去拉手足架啦,咁都仲話隨隨便便交俾救護你地係人定係鬼黎架?宜家好幾隊真有心有力做野嘅FA背後都已經有醫護團隊準備接收一啲要後續處理嘅case,唔係最危急嘅case都唔叫救護車廢時幫手足送頭啦!

你話佢搶case,呢樣野可圈可點,首先,搶case唔係只得佢一個,好多隊FA都會明明有人處理緊都鳩衝埋去落手,但知唔知點解先?根本宜家現場大撚把cosplay撚,無事無幹著住件反光衣嚮度威威,真有事果陣就唔見左人又或者唔撚落手做又或者唔識點樣做,就剛剛果個星期日(20/10),我親眼見到有一班5個靚裝FA嚮彌敦道登打士街個角落鳩企等野做,但後面少少有人嗌FA佢地唔撚理(有一個好清楚聽到擰左個頭過去,另一個拉鳩住佢唔俾佢過去),結果等左一陣先另外有FA埋去,埋到去又乜都唔識搞,結果個傷者嚮果度呆左一大輪都未走得最後係現場放TG俾frd夾硬扯走左……呢啲例子仲有大撚把,講真,你識做有料做嘅就話其他人埋黎係搶pt姐,你無料無本事嘅人地埋黎係救埋你囉!

大家真心要屌嘅,親身上前線睇下爆緊鑊果陣唔同嘅FA究竟做緊乜野,到時先決定屌唔屌啦唔該!宜家口講核爆都唔割,點解仲要搞FA,仲話想鶳?有無搞撚錯呀!

利申:識急救,企得前過前線
着住A記制服咪唔得囉!
生命之星同EMT呢D香港冇規範,真係係人都着得架
5十幾頁搵唔番 不過你開媒體模式可以睇到片youtube片
俾佢大頭
下次捉佢俾差佬
以為前線見到直接叫佢收皮
師兄!AMS要入隊先免費呢!但本書都要比錢!
公主抱到咁樣 不如唔好救
先唔講公主抱是否專業,條友咁奀挑鬼命點知佢幾時唔夠力撻傷者落地
屌贏撚咗嘅話之後功勞獎賞慢慢分囉
點解要喺呢個時間搏出位
佢係咪變撚態
呢個要推!
上面咩搏上位咩公主抱果d我冇乜興趣知,但做過雨革金鐘大台嘅篤灰撚糾察我就一定唔撚會放過佢
夠膽就下次照樣除gear出嚟串柒柒,我裝修埋佢都似
段片幾分幾秒睇到有人除gear? sor真心問 我睇左幾次都唔覺有
Push
又帶風向

俾錯負評
原來真係太子果個 果次睇live 見到佢屌走白車d 救護我都覺得好撚奇怪 唔理佢知識同經驗 單計設備都無可能同成架白車比 到最後佢都唔俾傷者上白車
好多人話見過佢
追post
起碼1打人起跳話佢有問題
唔打得,屌得佢啦掛?
咁樣同蛋糕事件有咩分別?
有既 好小小囉
我都係 睇路 一講話要起底嘅都小心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞